Demonstratie Rotterdam: duizenden mensen aanwezig bij coronaprotest ondanks regen

Demonstratie Rotterdam: duizenden mensen aanwezig bij coronaprotest ondanks regen

De demonstratie tegen de coronaregels van het kabinet op 7 november 2021, op het Malieveld in Den Haag. Bron: De Dagelijkse Standaard (eigen foto)

Duizenden Nederlanders zijn ondanks het regenachtige weer afgereisd naar Rotterdam om te demonstreren tegen het coronabeleid. Volgens de organisator is de protestmars een samenwerking van meer dan 70 organisaties die kritisch zijn op het huidige coronabeleid.

De kritiek op het Nederlandse coronabeleid lijkt de laatste week rap toe te nemen. Vrijdagavond werd de actie 'Onverdeeld Open' gestart door onder andere Mona Keijzer. Het initiatief pleit voor het stoppen van het gebruik van de coronapas. Nu het coronavirus endemisch lijkt te worden behoort de proportionaliteit van de coronapas tot het verleden. 1, 2 of 3G hoort hiermee tot het verleden, aldus het initiatief.

Ook op zondag is er weer een kritisch geluid te horen in Nederland. Tientallen organisaties hebben een protestmars tegen het coronabeleid georganiseerd. Ondanks het regenachtige weer zijn duizenden Nederland afgereisd naar Rotterdam.

?ref_src=twsrc%5Etfw

?ref_src=twsrc%5Etfw

?ref_src=twsrc%5Etfw

?ref_src=twsrc%5Etfw

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties