Nederlandse toeriste doet aangifte van gruwelijke groepsverkrachting op Mallorca

Nederlandse toeriste doet aangifte van gruwelijke groepsverkrachting op Mallorca

Een verkrachting. Bron: Shutterstock.

Op het Spaanse eiland Mallorca heeft een Nederlandse toeriste aangifte gedaan van een gruwelijke groepsverkrachting. Het slachtoffer zou in de nacht van maandag op dinsdag na een avondje stappen iets zijn gaan drinken met twee Spanjaarden (20) en een Cubaan (22) die haar zouden hebben gedwongen tot ongewenste seks.

Volgens NU.nl zijn de drie verdachten inmiddels opgepakt en zitten ze in voorlopige hechtenis. Volgens een van de verdachten ging het om seks met wederzijdse instemming.

Deze week werden er op Kreta nog vier Duitse jongeren gearresteerd omdat ze eveneens een Nederlandse toeriste hadden verkracht.

De verkrachting van de Nederlandse toeriste op Mallorca is het zoveelste gruwelijke incident op het Spaanse eiland. Kort geleden vond op hetzelfde toeristeneiland de tragische dood van Carlo Heuvelman plaats. Heuvelman werd het slachtoffer van een groep doorgedraaide Nederlandse jongeren.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze omroep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties