Erasmus MC, het ziekenhuis van aanstaand minister Ernst Kuipers houdt interne fitnessclub ´gewoon´ geopend

Erasmus MC, het ziekenhuis van aanstaand minister Ernst Kuipers houdt interne fitnessclub ´gewoon´ geopend

Ernst Kuipers bij Beau. Bron: Screenshot RTL.

Terwijl de sportscholen vanwege de lockdown zijn gesloten, kan in het Erasmus MC gewoon worden gesport. De interne sportschool van het ziekenhuis van aankomend minister Ernst Kuipers is gewoon geopend voor personeel. Lockdown of niet.

De sportsector reageert tegenover het AD met verbazing op het openhouden van de sportschool in het Erasmus MC. Het Rotterdamse ziekenhuis is zich echter van geen kwaad bewust. Het ziekenhuis wijst er op dat er in plaats van de gebruikelijke 25 nu nog maar 8 mensen tegelijk mogen sporten in de fitnessruimte.

Volgens het Erasmus MC mogen ze hun interne sportschool ´gewoon´ openhouden omdat ze onder een of andere uitzonderingsregel vallen. Opmerkelijk genoeg zegt de sportsector niets te weten van deze uitzonderingsregel voor het Erasmus MC.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties