Politieagent raakt gewond bij schietpartij in het centrum Dordrecht

Politieagent raakt gewond bij schietpartij in het centrum Dordrecht

Kiattipong / Shutterstock.com.

Bij een schietpartij in de buurt van het station van Dordrecht zijn woensdagavond twee gewonden geraakt. Een van de slachtoffers is een politieagent. Het is niet bekend hoe de twee slachtoffers er aan toe zijn. Er zijn twee aanhoudingen verricht.

De politie meldt dat de schietpartij in de Christiaan De Wetstraat / Toulanselaan was, niet ver van het treinstation van Dordrecht Centraal. Even was er een melding van een tweede schietpartij, maar dat lijkt volgens RTV Dordrecht niet te kloppen.

Wouter Kolff (VVD), de burgemeester van Dordrecht laat weten: "Naar het zich laat aanzien heeft zich zojuist een heftig incident voorgedaan in onze stad. De mensen van de politie Dordrecht zijn bezig alle feiten op een rij te krijgen." Kolff benadrukt ook dat mensen moeten wegblijven van het plaats delict: "Ik verzoek iedereen dringend om weg te blijven van de plaats incident. Geef de hulpdiensten de ruimte!"

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze omroep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties