Radicalen plegen verfaanslag op partijkantoor FVD in naam van terreurgroep Antifa

Radicalen plegen verfaanslag op partijkantoor FVD in naam van terreurgroep Antifa

Screenshot van een bewakingscamera die een verfaanslag van Antifa vastlegt. Bron: Forum voor Democratie.

Radicale actievoerders hebben vanmiddag in de naam van terreurgroep Antifa een aanslag gepleegd op het partijkantoor van Forum voor Democratie. De aanslag met een verfbom gebeurde op het moment dat elders in Amsterdam vreedzame protesten waren tegen de coronamaatregelen. Tegelijkertijd trapte FVD haar verkiezingscampagne af in het Westerpark.

Forum voor Democratie heeft bewakingsbeelden van de aanslag met een verfbom vrijgegeven. Op de beelden is te zien dat de radicale ´Antifascisten´ onder politiebegeleiding vrij spel lijken te hebben. Waarom de politie niet heeft ingegrepen is vooralsnog onduidelijk.

Niet veel later dook er nog een groepje zogeheten Antifascisten op in het Westerpark. Op die plek trapte FVD op dat moment haar verkiezingscampagne af. Echt in de buurt van de vreedzame demonstranten en FVD-aanhangers durfde het groepje laffe radicalen niet te komen. Ze stonden eenzaam op hun bergschoenen aan de andere kant van het water.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer