Reacties van boze en emotionele oppositiepartijen druppelen binnen bij De Dagelijkse Standaard

Reacties van boze en emotionele oppositiepartijen druppelen binnen bij De Dagelijkse Standaard

Lockdown in Frankrijk. Bron: Shutterstock: Door Ronnie Chua

Diverse oppositiepartijen hebben geen goed woord over voor de tweede aangekondigde ´totale lockdown´ van Rutte III. Om die reden zal De Dagelijkse Standaard vanaf nu elk uur exclusieve reacties van parlementariërs publiceren op de frontpage van deze website.

Het is een feit: Nederland gaat opnieuw in lockdown. Maar is daar nog wel draagvlak voor? Hoe moeten wij hier nu mee dealen? Wat vinden andere ´rechtse´ politici van het besluit van Rutte, De Jonge en Van Dissel?

De Dagelijkse Standaard gaat al die vragen beantwoorden! Onder andere Thierry Baudet (FVD), Fleur Agema (PVV), Caroline van der Plas (BBB) en Wybren van Haga (BVNL) zullen hierbij aan het woord komen.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties