Schietpartij met dodelijke afloop in het Gelderse Huissen

Schietpartij met dodelijke afloop in het Gelderse Huissen

Corona-mondkapje en pistool. Bron: Shutterstock.

Een 48-jarige man uit het Brabantse Cuijk is overleden nadat hij gisteravond werd neergeschoten. Bij een beschieting in een woning in het Gelderse Huissen werd het slachtoffer uiteindelijk dodelijk getroffen door vuurwapengeweld. Ook een 61-jarige Wijchenaar werd geraakt, maar raakte slechts lichtgewond.

De verdachte van de schietpartij wist eerst nog te vluchten voor de gealarmeerde politie en klom tijdens zijn vluchtpoging een dak op waar hij met een wapen begon te dreigen. Nadat de politie effectief op de verdachte wist in te praten kwam hij weer naar beneden en werd gearresteerd.

De aanleiding voor de schietpartij is niet duidelijk volgens de politie, die zelf ook niets willen communiceren over deze zaak. De aangehouden verdachte woont in het appartementencomplex waarin ook de slachtoffers aanwezig waren. Hoe zij elkaar kennen is ook nog onduidelijk.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze omroep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Lees meer over:
Schietpartij schietpartijen

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties