Sigrid Kaag test positief op corona en mist de bordesfoto, wordt maandag digitaal beëdigd

Sigrid Kaag test positief op corona en mist de bordesfoto, wordt maandag digitaal beëdigd

Een balkon in de Schilderswijk. Bron: Daniela Paes Leao / YouTube (Creative Commons).

Sigrid Kaag is positief getest op het coronavirus. Dat laat de D66-leidster zondag weten via haar Twitter-kanaal. Kaag laat weten dat ze zich verder prima voelt, maar dat ze wel noodgedwongen in quarantaine zit. Daardoor mist ze niet alleen de bordesfoto, maar zal ze maandag ook digitaal worden beëdigd in het nieuwe kabinet Rutte IV.

D66´er Kaag wordt de eerste vrouwelijke minister van Financiën in Nederland. Omdat Kaag nu besmet is met het coronavirus zal ze maandag niet aanwezig zijn bij de ceremonie op Paleis Noordeinde.

Het scheelt wel dat de vrouw van ´nieuw leiderschap´ nu tenminste niet hoeft na te denken over haar kapsel voor de traditionele bordesfoto. Ze zal nu digitaal worden beëdigd.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties