Toetoetoeter! Oranje overklast Turkije en wint met een geweldige 6-1

Toetoetoeter! Oranje overklast Turkije en wint met een geweldige 6-1

Georginio Wijnaldum, één van de sterspelers van Oranje. Bron: kivnl / Shutterstock.com.

Het Louis van Gaal-effect wordt steeds duidelijker. Onder leiding van de veteraan overklaste het Nederlands elftal Turkije. 6-1 was de uiteindelijke uitslag. En daar mogen de Turken nog blij mee zijn, want Oranje was overduidelijk een klasse te groot.

Het is dus zeker dat het Nederlands elftal deel uitmaakt van de selectie van het WK in Qatar. Niet alleen is Oranje nu koploper in hun groep (G), maar ook heeft het team van vedette Louis van Gaal een extra bonuspunt door het overklassende verschil in het doelsaldo.

Alle juichmomenten voor Oranje nog even op een rijtje:

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze omroep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties