Zangeres en mediapersoonlijkheid Famke Louise in verwachting van een genderneutrale baby

Zangeres en mediapersoonlijkheid Famke Louise in verwachting van een genderneutrale baby

Diederik Gommers en Famke Louise aan tafel bij Eva Jinek. Bron: Jinek / RTL Nederland

Nu zangeres en mediapersoonlijkheid Famke Louise zwanger is van haar vriend Denzel Slager heeft ze besloten -om geheel volgens de laatste trends- op de woke-tour te gaan: De liefdesbaby van Louise en Slager zal genderneutraal worden opgevoed door het stel.

Voor de camera van RTL Boulevard vertelde Famke Louise dat ook de zogeheten genderrevealparty volledig genderneutraal zal worden ingericht. "Je weet van tevoren niet waar onze kleine op zal vallen, dus we willen daar van tevoren geen kleurkeuze aan verbinden", aldus de 22-jarige zangeres.

Woensdagmiddag maakte Louise bekend voor het eerst moeder ouder te worden. Het komt de laatste tijd steeds vaker voor dat ouders er voor kiezen om hun kind genderneutraal op te voeden. Of dat een blijvende trend is, of slechts een modegril van de zogenaamde woke-cultuur zal de toekomst moeten uitwijzen.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze omroep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties