Adviescolleges sturen aan op herinvoering coronapas, avondklok en vaccinatiedwang

Adviescolleges sturen aan op herinvoering coronapas, avondklok en vaccinatiedwang

Pixabay.com

Het belooft een hete winter te worden met hoge inflatie, asielcrisis en energieprijzen die de pan uit rijzen. Daar komen de totalitaire coronamaatregelen nog boven op zoals de herinvoering van de coronapas, avondklok, mondkapjes en vaccinatiedwang. Dit zijn de ingrediënten om de snelkookpan die Nederland nu is te doen overkoken.

FVD ziet het goed dat de geesten rijp worden gemaakt voor een herinvoering van de coronamaatregelen. Volgens adviescolleges is er geen tijd te verliezen bij de voorbereiding op een nieuwe coronagolf. Onderwerpen zoals vaccinatiedwang, coronapas en avondklok moeten weer op de agenda komen oordelen tal van adviesraden in een nieuwe rapportage.

Maatregelen die niet werken herinvoeren zoals een coronapas, mondkapjes en een avondklok is natuurlijk absurd stelt BVNL. Het is natuurlijk ook idioot dat ongekozen adviescolleges met deze totalitaire maatregelen komen. Dit hoort in de Tweede Kamer te worden besproken omdat zij het democratische mandaat hebben. We weten inderdaad dat het kabinet het erg moeilijk vindt om belangrijke thema’s democratisch te bespreken. Het liefst gooien ze hun verantwoordelijkheid over de schutting bij lagere overheden.

(Artikel gaat verder onder de oproep ons te steunen in deze barre tijden)

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis, de energiecrisis, de inflatiecrisis ´én de koopkrachtcrisis heeft DDS het ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Verschrikkelijk dat de elite een griepvirus misbruikt om een totalitair systeem uit te rollen. Gelukkig zijn er miljoenen Nederlanders wel wakker. Zie gisteren de geweldige opkomst bij de demonstratie in Amsterdam. Deze winter wordt de strijd gevoerd voor onze vrijheid, zelfbeschikkingsrecht en een soeverein Nederland. Het wordt een onrustige hete winter.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer