"Angst en paniek" onder christelijke vluchtelingen door agressie moslims

Geen categoriejun 05 2016, 15:00
De massa-immigratie uit Afrika en het Midden-Oosten zorgt voor steeds meer problemen in Europa.
Duitsers zijn, terecht natuurlijk, bijzonder gevoelig wat racisme betreft vanwege de Tweede Wereldoorlog. Je kunt je er iets bij voorstellen als je als natie zoiets op je geweten hebt als de holocaust. Het is logisch dat je dan voorzicht wordt.
Helaas gaan onze oosterburen tegenwoordig wel erg ver in hun tolerantie. Zo verwelkomen ze tegenwoordig mensen met open armen die daar allerminst recht op hebben. Ik heb het natuurlijk over de fundamentalistische moslims die de afgelopen jaren en maanden naar Duitsland zijn gekomen.
Christelijke immigranten klagen namelijk dat ze zich niet langer veilig voelen omdat er zoveel moslimfundamentalisten naar Duitsland zijn gekomen. Deze fundies intimideren de christenen zo erg dat ze "bang" en zelfs "in paniek" zijn:

Increasingly, accounts of Muslim migrants ganging up on Christians and other minorities in refugee shelters have raised concerns.

Germany is dealing with an influx of about 1 million newcomers from the Middle East, Asia and Africa.

Scattered media reports since last fall have spoken of radical Muslims harassing Christians and other religious minorities, making them feel threatened and under pressure to convert to Islam.

Een christelijke organisatie genaamd Open Doors zet zich actief in voor de christenen en slaat nu alarm. De organisatie heeft gesproken met 231 christelijke vluchtelingen. Maar liefst 88% van die christenen zeggen dat ze regelmatig lastig worden gevallen door moslims. Dan hebben we het over intimidatie, doodsbedreigingen, en zelfs lichamelijk en seksueel geweld.
De christenen zeggen dat ze niet alleen worden lastiggevallen, maar ook dat hun 'mede-vluchtelingen' hen willen dwingen om zich tot de islam te bekeren. Het ergste is wellicht dat de bewakers in Duitse azc's geen enkele moeite doen om hen te beschermen. Vaak zijn die bewakers zelf moslim en delen ze de religie van de fundamentalistische vluchtelingen die christelijke asielzoekers intimideren en aanvallen. Eén christen in een asielzoekerscentrum zegt dan ook:

"Toen ik naar Duitsland kwam wist ik absoluut niet dat ik hier net zo vogelvrij zou zijn als in Iran."

Paulus Kurt van het Centrale Comité van Christenen uit het Midden-Oosten (Central Council of Oriental Christians) in Duitsland zegt dat het helaas niet om sporadische gevallen gaat. "Ik ken geen enkel centrum waar dit soort dingen niet in plaatsvinden," zegt hij.
En dat leidt ons tot de vraag: waarom komen deze islamitische 'asielzoekers' eigenlijk naar Duitsland? Het lijkt mij dat ze zich veel meer thuis voelen in het door ISIS gerunde radicaal-islamitische kalifaat. Daar kunnen ze christenen zoveel onderdrukken als ze willen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten