Peiling: Overgrote meerderheid dol op zwartheid van Zwarte Piet, alleen cultuurverraders PvdA en GroenLinks zijn anti

Geen categorieokt 02 2016, 16:30
Je hoort de rest van de media er eigenlijk niet over, maar uit de peiling van Maurice de Hond blijkt dat de overweldigende meerderheid van de Nederlanders nog altijd pal achter Zwarte Piet staat. Dit ondanks de anti-Piet hetze die nu al jaren gaande is in de media.
Dit is echt genieten:
screen-shot-2016-10-02-at-16-52-55
70%, dat is dus meer dan tweederde, van het electoraat vindt dus dat Zwarte Piet gewoon zwart moet blijven. Jawel: 7 op de 10 Nederlanders begrijpen dat Zwarte Piet een belangrijk onderdeel vormt van onze cultuur en dat we trots op hem moeten zijn. En dat is ongelooflijk goed nieuws. Door alle media-aandacht voor linkse raddraaiers die hem haten ga je namelijk bijna denken dat de anti-Zwarte Piet houding bijzonder prevalent is in de maatschappij. Niets is minder waar. Nederland steunt Zwarte Piet. Yes.
Toch is er ook wel iets opvallends aan de reacties op deze vraag van De Hond. Die antwoorden bewijzen namelijk dat zowel de PvdA als GroenLinks partijen van, voor en door cultuurverraders zijn. Deze mensen hebben werkelijk een bloedhekel aan alles wat Nederlands is. Je zou ze bijna de Nederlandse nationaliteit afpakken. Ga maar Surinaams wezen met z'n allen. Of Turks. Of Marokkaans. Of Syrisch. Ik begrijp dat het tegenwoordig ongelooflijk gemakkelijk is om aan Syrische paspoorten te komen, dus doe er je voordeel mee!
Hoe dan ook, in ieder geval kunnen we dus tevreden zijn met de overgrote meerderheid van het Nederlandse volk. Het gezond verstand overheerst dus nog wel; zo niet in Den Haag, dan toch zeker wel in de rest van het land.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten