Mediakartel komt eindelijk klein beetje tot inkeer: "Theo Hiddema is een verademing"

Geen categoriemrt 25 2017, 17:00
"Dat gaat nog leuk worden met die Theo Hiddema."
Nou, nou, het heeft er alle schijn van dat zelfs het ongelooflijk koppige mediakartel moet toegeven dat Forum voor Democratie wel degelijk van toegevoegde waarde is voor de Nederlandse politiek. Kijk maar wat Kees Boonman denkt van Theo Hiddema, de nummer twee van FVD en dus het tweede kamerlid van die partij:
https://twitter.com/eenvandaag/status/845559115460038656
Boonman begon al te glimlachen toen hij Hiddema zag. Hij legde uit: "Hij zegt 'ze doen maar, wat zijn ze nou allemaal aan het doen allemaal?' Maar hij moet eerst naar de wc." Dan een glimlach. "Dat kan nog heel leuk worden met die Hiddema. Een verademing."
Het mooie aan Hiddema is dat, hoewel hij zijn nieuwe taak wel degelijk serieus neemt, hij totaal geen tijd en interesse heeft voor de oude politieke spelletjes. Hij heeft er gewoon lak aan en komt daar ook nog eens heel openlijk voor uit. Dat is inderdaad een enorme verademing ja. Den Haag vindt zichzelf ont-zet-tend belangrijk. Uit Hiddema's hele houding blijkt dat hij dat nogal vindt meevallen. Hij vindt de kiezer belangrijk, de typetjes in Den Haag kunnen hem verder gestolen worden.
Natuurlijk wordt FVD continu aangevallen door de linkse media, maar je ziet in de video hierboven dat zelfs zij moeten toegeven dat Thierry Baudet en Theo Hiddema wel degelijk een aanwinst zijn voor het parlement en er wat leven in brengen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten