Anne Fleur Dinges sleept Theodor Holman voor de Raad van Journalistiek: "Moet een voorbeeld gesteld worden!"

Geen categorieapr 10 2017, 14:00
Een voorbeeld waarvan precies? Dat de vrijheid van meningsuiting niet geldt voor mensen die er onwelgevallige, niet-politiekcorrecte meningen op nahouden?
Ah kijk eens! Het links-radicale GroenLinks-dingetje Anne Fleur Dekker is weer eens bezig:
https://twitter.com/annefleurdd/status/851378815775498240
Haha! Mag ik even heel hard lachen, Anne Fleur? Deze zaak maakt niet eens bijna kans. En trouwens, wie ben jij eigenlijk om anderen de maat te nemen? Denk je nou echt dat we vergeten zijn dat je a) quasi-sarcastisch twitterde het een "ludieke actie" te vinden om Wilders te stenigen en b) dat je ook liet weten op Twitter dat je Baudet graag wilde taarten? Zoals Jan Dijkgraaf terecht stelt:
https://twitter.com/jndkgrf/status/851383617058164736
Ook andere Twitteraars hebben helemaal niets met Anne Fleurs nieuwste actie om critici de mond te snoeren:
https://twitter.com/DimazGeit/status/851400637325725697
Ook deze twitteraar vindt de klacht van Anne Fleur vre-se-lijk hypocriet (waar hij natuurlijk nog gelijk in heeft ook):
https://twitter.com/writherazazel/status/851386336573620224
Deze tweet mag er ook zijn:
https://twitter.com/Ans__Aarsema/status/851389326525177856
Het leukste is natuurlijk dat Theodor Holman columnist en dus opiniemaker is. In die hoedanigheid heeft hij nog meer vrijheden dan de gemiddelde journalist (en die heeft al heel veel vrijheid om te opereren).
Of zoals Van Rossem (GeenStijl) het verwoordt:

Je kan NIET suggereren dat je fysiek taarten tegen Baudet aan wil smijten, om vervolgens huilend naar een Impotente Raad van Pijprokende Witte Mannen zonder Enig Gezag te rennen als een columnist op historisch verantwoorde wijze de draak met jou en je linksextremistische natte dromen steekt (twee keer). Nieuwe regel: iedereen die Annefleur en haar 'jamaarhetisomdatikeenmeisjeben'-jankieboeboe serieus neemt (of haar ingezonden, incoherente woordmenstruatie afdrukt), is AF.

Kan iemand in haar directe omgeving dit meisje niet tegen haar zelf in bescherming nemen? Ze wordt met de dag onzinniger. Nu heet het weer "seksisme" dat verantwoordelijk zou zijn voor kritiek op haar. Nee Anne Fleur, je wordt bekritiseerd omdat je een radicaal-linkse activiste bent die andersdenkenden stelselmatig voor rotte vis uitscheldt, maar vervolgens jankieboeboe doet als je zélf aangepakt wordt.
Zo werkt dat dus niet. Je kunt niet én doen alsof je een grote meid bent en tegelijk hardop in huilen uitbarsten als je een koekje van eigen deeg krijgt, Anne Fleur. Of je houdt je buiten het debat of je doet er wél aan mee, maar dan moet je vooral niet lopen klagen als je een keer van repliek gediend wordt. Zo simpel is het. Ja, echt waar.
Ben ik de enige die met de dag vermoeider word van deze 'dame'? Het beledigt alsof het een lieve leed is, maar jankt vervolgens tranen met tuiten als je er iets van zegt. Man, man, man. Wat een ongelooflijke clown.
En ja, Anne Fleur, dat mag ik gewoon vinden én opschrijven. Echt waar. Dat heet nou 'de vrijheid van meningsuiting.' Ik weet dat jullie van de extreemlinkse ANTIFA-beweging daar niets mee hebben, maar helaas, voorlopig hebben we dat grondrecht nog steeds.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten