Geflipte bankier: Thierry Baudet is net als Hitler, want hij steunt het MKB!

Geen categoriejun 23 2017, 18:13
De demonisering van Thierry Baudet houdt maar niet op. Volgens bankier Peter Verhaar is de FVD-voorman net als Hitler, omdat hij het midden- en kleinbedrijf steunt.
Hoe diep kunnen de Baudet-haters zinken? Nou, heel diep. Dat blijkt uit de woorden van Peter Verhaar, mede-oprichter van investeringsbank Alex. Op Twitter vergelijkt de bankier Thierry Baudet met Adolf Hitler. De reden: Baudet steunt het MKB, en Hitler deed dat ook.
DC_dcmSXYAAluw2.jpg-large
Volgens de bankier wil Baudet "democratie om zeep helpen". Hij kiest voor MKB-stemmen, "net als Hitler destijds". Wat een bizarre opmerking! Op deze manier kun je iedereen wel gelijkstellen aan Hitler. Hitler was vegetariër, de leidsvrouw van de Partij voor de Dieren is dat ook. Is Marianne Thieme daarom een nazi? De nazi's bouwden snelwegen, maakt dat van iedere politicus die wegen wil bouwen een nazi? Hitler droeg elke dag een broek, is dan iedereen die een broek draagt een soort Hitler?
Belachelijker kan het niet. Dit soort uitspraken zou je verwachten op extreem-linkse internetfora, maar niet van een succesvolle zakenman. De tweet is niet alleen zeer demoniserend richting Thierry Baudet, maar ook een keiharde belediging voor de slachtoffers van het nazi-regime. Door Hitler op één lijn te stellen met Thierry Baudet, worden de misdaden van het nazi-regime feitelijk gebagatelliseerd. Adolf Hitler is verantwoordelijk voor de grootste misdaad van de menselijke geschiedenis: de industriële moord op zes miljoen Joden. Hoe haal je het in je hoofd om hem te vergelijken met een Nederlands Kamerlid?
Thierry Baudet zelf heeft ook geen goed woord over voor de bankier: die is niet goed wijs.
https://twitter.com/thierrybaudet/status/878163942563913728
15 jaar geleden heeft heel Nederland gezien waar dit soort demonisering toe kan leiden. Links zette Pim Fortuyn continu weg als een gevaarlijke fascist, een racist en een nazi. Het gevolg: Volkert van der Graaf besloot om Fortuyn te vermoorden. Het is volkomen bizar dat vandaag de dag, 15 jaar later, hetzelfde proces aan de gang is met Thierry Baudet. Links aarzelt niet om hem weg te zetten als een racist, een vrouwenhater en een nazi. Precies zoals 15 jaar geleden gebeurde met Fortuyn.
Het is tijd dat Nederland lessen trekt uit de moord op Fortuyn. Zoiets verschrikkelijks mag nooit meer gebeuren, we mogen de ogen niet sluiten voor het demoniseringsproces dat gaande is tegen de Forum-voorman. Als Baudet iets overkomt, dan heeft Peter Verhaar bloed aan zijn handen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten