'Haha! VVD kopieert de maidenspeech van Theo Hiddema en VVD-bode Telegraaf brengt dat als nieuws'

Geen categoriejun 21 2017, 13:00
"Wildgroei aan discriminatie-meldpunten."
Het huisblad van de VVD, ik heb het natuurlijk over De Telegraaf, bericht heel verheugd dat de 'liberalen' het helemaal gehad hebben met al die linkse 'anti-discriminatieclubjes.' Kamerlid Dilay Yezilgöz heeft het over "het woud aan meldpunten" en zegt dat mensen die discrimineren de wet overtreden. "Dus eigenlijk is bij discriminatie maar één meldpunt nodig: de politie."
In een debat over het onderwerp dat morgen zal plaatsvinden is Yesilgöz van plan om dit punt flink te onderbouwen. "Internetdiscriminatie, zwangere vrouwen, regionale meldpunten, straks eindigen we met een meldpunt voor internetdiscriminatie van linkshandige, zwangere vrouwen uit Amsterdam-Zuid," aldus Yesilgöz.
Nou klopt dat natuurlijk helemaal. Haar kritiek is honderd procent terecht. Maar wat zo gek is aan haar verhaal is dat het me... nogal bekend voorkomt. Hoe komt dat toch? Oh, wacht.
https://twitter.com/thierrybaudet/status/877438669396881408

“Forum voor Democratie vindt discriminatie dom en bekrompen. Liefhebbers ervan zijn vreugdeloos en verbeten. Laat racisten gaarkoken in vooroordelen en chagrijn, zou ons advies zijn. Maar dit sluit niet aan bij overheidsbeleid, heb ik begrepen.”

En:

“Wat staat er nu in al die rapporten van diverse meldpunten? Het totale gewicht van de rapportages komt neer op ruim 1 kilo, de inhoud ervan is slechts 1 gram. Deze rapporten zouden in de rechtszaal geruisloos in de prullenbak verdwijnen. Nergens een spoor van waarheidsvinding te bekennen. Bij geen enkele melding. Hoe weten we wat er aan de hand is? Is er sprake van lange tenen? Geen idee. Is er sprake van klaagzieke melders? Het is niet te controleren. Werkwijze: u klaagt, wij draaien.”

We wisten al dat VVD-leider Mark Rutte geen eigen ideeën heeft, maar blijkbaar geldt dat ook voor de rest van zijn partij. FVD imiteren en kopiëren, meer doet de VVD niet meer.
https://twitter.com/THiddema/status/877457520691990530
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten