Baudet reageert op zoveelste corrupte PvdA'er Amsterdam: "Stoppen met incestueuze PvdA-praktijken!"

Geen categoriejul 21 2017, 12:00
Ook in de vakantie graait het partijkartel natuurlijk vrolijk door.
Gisteren brak het zoveelste PvdA-schandaal los, deze keer in Amsterdam. Na de historische verkiezingsnederlaag van de kartelpartij bij de Tweede Kamerverkiezingen in maart is die boel niet anders te benoemen dan een zinkend schip, en dat weten de leden die hun termijn nog even mogen uitzitten maar al te goed.
En dat betekent daar dus: nog even snel graaien wat je graaien kunt! Zoals dat wel eens vaker bij de PvdA gaat, worden alle principes overboord gegooid en vervalt men in ronduit corrupte toestanden. De Amsterdamse PvdA staat natuurlijk bekend om de zelfverrijkende Fatima Elatik - de dame achter het hoofddoekjesplan voor de politie - die al jaren 12.000 per maand casht. Zomaar.
Nu is de beurt aan Saadia ait Taleb, de zogenaamde 'antiradicaliseringsambtenaar' van de hoofdstad. Mevrouw is de komende tijd geschorst nu blijkt dat ze haar PvdA-vriendjes, zoals dat in het kartel gaat, vanalles heeft toegeschoven en naar alle waarschijnlijkheid gewoon keihard heeft zitten frauderen. Als klap op de vuurpijl heeft ze ook nog eens een oude lover de nodige gemeentelijke opdrachten gegeven. Toevallig? Natuurlijk niet.
Het is weer een typische PvdA-streek zoals we die al vaker hebben gezien, al hebben partijen als de VVD er natuurlijk ook flink pap van gegeten. Dit zijn nou precies de soort praktijken die je krijgt in een land waar het partijkartel zó stevig dichtgetimmerd zit: als alle baantjes, opdrachten en centjes altijd maar binnen die gesloten groep blijven, ontkom je natuurlijk nooit aan belangenverstrengeling. En dat is nu juist wat Thierry Baudet en Forum voor Democratie willen doen: die smerige bende openbreken. Hun mening over deze kwestie wordt wel duidelijk in deze tweet:
Ja, het is inderdaad tijd voor een grote schoonmaak. De landelijke PvdA is al weggevaagd, en bij de aankomende gemeenteraadsverkiezingen zullen ook de lokale zelfverrijkers eraan moeten geloven. Het lijkt een kwestie van tijd, want Nederland is klaar met dit soort types!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten