Goed nieuws: jongeren negeren de NPO massaal!

Geen categoriejul 16 2017, 21:00
Jongeren weten dat de NPO niet te vertrouwen is.
Er wordt wel gezegd dat de nieuwe generatie (jong-) volwassenen en tieners een stuk conservatiever en rechtser is dan hun ouders en grootouders. Millennials -- waar ik er één van ben -- zijn al conservatiever dan de generatie voor ze, maar Gen Z doet daar nog een schepje bovenop.
Die conservatieve houding uit zich op verschillende manieren. Een zo'n manier? Ze negeren de NPO massaal:
https://twitter.com/fvdemocratie/status/886612373305479169
Dit is echt geweldig nieuws. De NPO is de meest effectieve en efficiënte propaganda-machine van links. Al die publieke omroepen indoctrineren kijkers dagelijks met het politiekcorrecte, socialistische linkse gedachtegoed. Zet het journaal morgen voor de grap maar weer eens aan: binnen een minuut erger je je kapot aan de linkse verhalen en invalshoeken.
Juist daarom is het zo belangrijk dat jongeren de NPO massaal links (haha!) laten liggen. We doen vaak alsof het publieke debat gewonnen wordt in de politiek, maar dat is je reinste onzin; het gaat allemaal om de cultuur. En die wordt voor een heel groot deel vorm gegeven door de media.
Hoe minder de linkse media in hebben te brengen, hoe meer Nederland verrechtst. Beter nieuws is moeilijk in te denken op deze mooie zondag!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten