Hoofd voorlichting D66 verklaart Baudet de oorlog: hij is 'extreem'!

Geen categoriejul 10 2017, 16:00
De arrogantie van de macht.
D66 mag voor het eerst sinds 2006 meeregeren, en dat zullen we weten ook. De partijbonzen lopen namelijk over van arrogantie. Kereltje Pechtold geeft wat dat betreft natuurlijk het voorbeeld; de man is werkelijk de belichaming van narcisme.
Dat dit effect heeft op zijn mede-D66'ers moge duidelijk zijn. Zie hier wat Roy Kramer, hoofd voorlichting van D66, gisteren op Twitter gooide:
https://twitter.com/Royovitz/status/884135720633475072
Het partijkartel is zich overduidelijk kapot geschrokken door de opkomst van Forum voor Democratie. Ze dachten de rechtse beweging in Nederland geneutraliseerd te hebben door Wilders op 20 zetels te houden, maar zien Baudet en Hiddema opeens opkomen. FVD heeft al meer dan tienduizend leden. De partijkas zit vol. En FVD-evenementen worden bijzonder druk bezocht.
Het gevolg: de oude traditionele partijen raken in paniek. Daarom stellen ze FVD en PVV nu aan elkaar gelijk. Het cordon sanitaire rond de PVV is wel geaccepteerd, maar het partijkartel moet nu een goede reden hebben om precies hetzelfde te doen met FVD. Die partij wil het systeem immers hervormen, wat betekent dat de incestueuze Haagse maffiakliek aan macht zal inboeten.
En dus is de strategie helder: FVD wordt vanaf nu gelijkgesteld aan de PVV. Wilders is jarenlang gedemoniseerd alsof hij een "extremist" is, Baudet moet nu hetzelfde lot ondergaan. Elke dag weer zullen ze hem op deze manier aanvallen; net zolang tot het blijft hangen en FVD -- geheel onterecht! -- het belachelijke 'extreemrechtse' imago heeft gekregen.
Dit is de enige manier waarop de elites de macht nog in handen kunnen houden; door nieuwe, hervormingsgezinde partijen kapot te demoniseren. Trap er niet in.
https://twitter.com/fvdemocratie/status/884178553830617088
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten