Thierry Baudet begint een nieuwe challenge: 'Laat je baard staan tot er een nieuw kabinet is!'

Geen categoriejul 24 2017, 18:00
De manier waarop de oude kartelpartijen omgaan met de formatie is een grof schandaal.
VVD, D66, CDA en de ChristenUnie maken de hele politiek -- en daarmee het hele land -- nu al maandenlang te schande. De hele formatie is één grote puinhoop, maar op de één of andere manier weerhoudt dat Pechtold, Rutte, Buma en Segers er niet van om tussendoor lekker op vakantie te gaan. Want daar zijn ze wel aan toe na al die weken en zelfs maanden van... helemaal niets doen.
Belachelijk natuurlijk. De kritiek op de formerende partijen neemt dan ook hand over hand toe. Om die onvrede tot uitdrukking te brengen heeft FVD-leider Thierry Baudet besloten om een challenge te lanceren: laat je baard staan tot er een nieuw kabinet is!
https://www.instagram.com/p/BW7LOFuDGnV/
Een hartstikke goede actie, natuurlijk. Niet alleen omdat je zo je onvrede laat blijken, maar ook omdat het voor online-activiteit zorgt -- en dus voor aandacht voor Forum voor Democratie. Want ja, mannen die meedoen worden vriendelijk verzocht om hun baardgroei te filmen of er foto's van te maken, en om de beelden vervolgens online te zetten mét een tag naar Thierry.
Oh, en voor feministisch links weer gaat lopen huilen dat dit seksistisch is omdat "vrouwen niet mee kunnen doen": lekker janken.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten