FVD viert feest: "Binnenkort zijn we groter dan PvdA, SP én GroenLinks"

Geen categorieaug 21 2017, 8:00
De Jessias is niets vergeleken bij Thierry Baudet en Theo Hiddema.
Bij Forum voor Democratie zijn ze -- terecht natuurlijk -- buitengewoon blij met de meest recente peiling van Maurice de Hond. Volgens de bekendste peiler van Nederland zouden Hiddema en Baudet namelijk maar liefst 7 zetels binnenslepen als er vandaag verkiezingen waren. Dat is nogal een verschil met de twee zetels die ze in maart van dit jaar behaalden.
Partijbestuurder Henk Otten kondigt dan ook alvast aan op Twitter dat hij ervan overtuigd is dat FVD de PvdA, SP en, jawel, het GroenLinks van Jessias Jesse Klaver binnenkort gaat overvleugelen:
https://twitter.com/hendrikotten3/status/899384585225740288
Zoals we gewend zijn van Baudet retweette hij de tweet van Otten meteen. Ook hij is er dus van overtuigd dat FVD door zal blijven groeien. En ja, wat hem betreft zal die groei vooral bij het CDA en de VVD vandaan komen:
https://twitter.com/thierrybaudet/status/899289056709943296
Het leukste hieraan? Het partijkartel heeft nog steeds geen antwoord gevonden op de kritiek van Baudet, laat staan op zijn manier van politiek bedrijven. Den Haag zit onderhand echt met de handen in het haar. FVD blijft maar doorgroeien, en niemand van de oude garde weet hoe ze daarop moeten reageren.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten