Heerlijk: VVD-Rotterdam reageert op autohatende plannen van GroenLinks-gekkies

Geen categoriesep 15 2017, 18:00
Ja, zó zou het dus ook kunnen!h
Het was gisteren even schrikken voor autobezitters in Amsterdam, toen de lokale GroenLinksmenschen daar hun plannen presenteerden voor de vernietiging van de stad. De toch al knetterlinkse partij heeft daarmee het linkse bolwerk gekozen als uitrollocatie voor haar meest auto-onvriendelijke ideeën ooit.
Een kleine greep daaruit: de binnenstad van Amsterdam moet 100% autovrij worden, en buiten dat centrum zijn vanaf 2025 alleen nog auto's welkom die helemaal emissievrij zijn. Oftewel: zonder een inefficiënte en peperdure maar ó zo klimaatvriendelijke wagen is het afgelopen wat rijplezier betreft, als het aan deze lui ligt. En oh, als je auto al goedgekeurd wordt door deze heren mag je in de stad zelf overal nog maar 30 rijden en zelfs op de ring, de A10, hooguit 50. Op dat soort momenten ben ik blij dat ik niet in Amsterdam woon.
Nota bene de VVD in Rotterdam is nu echter met een aardig ludieke reactie op deze wanideeën gekomen. Deze advertentie konden lezers van het Parool vrijdag in hun krantje lezen:
Hoewel dit natuurlijk gewoon een ordinaire - doch zeer rake - campagnestunt van de VVD is, is het er één die ik wel kan steunen. In tegenstelling tot de nationale VVD van 's lands grootste draaikont, Mark Rutte, probeert de lokale afdeling in Rotterdam tenminste wél echt te doen wat er in hun verkiezingsprogramma staat. En laten we heel eerlijk zijn: alles is altijd nog beter dan de meest groene en linkse tak van de gifgroene autohaters.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten