snapshot6

Huiver maar, PvdA-maffia! Forum voor Democratie doet mee aan verkiezingen in Amsterdam

Geen categoriesep 10 2017, 8:00
Het is officieel: Forum voor Democratie doet mee aan de gemeenteraadsverkiezingen in de stad waar dat waarschijnlijk het hardste nodig is.
Nederland heeft de laatste tien jaar een aardig wildgroei aan partijen doorgemaakt. Velen daarvan zijn een zeer vroege, zetelloze dood gestorven, maar soms - héél soms - zit er een partij tussen die daadwerkelijk wat toe te voegen heeft.
Die partij is tegenwoordig Forum voor Democratie.
We kunnen namelijk met recht stellen dat Nederland wel toe was aan zo'n partij. Niet alleen omdat het aanbod qua rechtse partijen in ons land toch wat karig is, maar ook omdat deze partij zich op héél concrete problemen weet te storten zonder meteen weer een one-issue-partij te worden. Ik heb het natuurlijk over het stevig hervormen van ons democratisch bestel, dat momenteel geregeerd wordt door het partijkartel met hun baantjescaroussel. Het is heel simpel: wees lid van de juiste partij en wat er ook gebeurt - je partij lijdt een historische nederlaag bij de verkiezingen ofzo - je komt via-via wel weer aan een lekker verdienende baan op een post waar je eigenlijk niet geschikt voor bent. Ik noem *kuch* PvdA *kuch* geen namen.
Als dat openbreken van de politieke beerput ergens nodig is, dan is het Amsterdam wel. De hoofdstad wordt al sinds de oorlog door de PvdA als een soort familiebedrijf gerund, en hoewel D66 daar nu vorige keer de overwinning behaalde en dus eigenlijk het voor het zeggen zou moeten hebben, hebben de PvdA-capo's de touwtjes nog steeds in handen doordat simpelweg elk baantje aan partijgenoten vergeven is. Lekker democratisch enzo.
Nou, dat gaat vanaf 2018 radicaal veranderen. Forum voor Democratie heeft namelijk bekend gemaakt dat ze ook in Amsterdam mee gaan doen aan de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart 2018 - zet het in uw agenda - met het voornaamste doel om die PvdA-maffia eindelijk eens stevig aan te pakken: weg met het schoolvoorbeeld van het partijkartel dus!
[caption id="attachment_173746" align="aligncenter" width="566"]Bron foto: Forum voor Democratie Bron foto: Forum voor Democratie[/caption]
Woont u dus in Amsterdam dan is er - just saying - vanaf volgend jaar eindelijk een levensvatbaar alternatief voor de regentenfamilie van Lodewijk Asscher!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten