Links heeft een nieuwe woedeaanval: 'Theo Hiddema pleit voor rassenvermenging!'

Geen categoriesep 03 2017, 16:00
Uh, ik dacht dat het probleem was dat FVD tégen rassenvermenging was?
Het AD is helemaal pislink. Theo Hiddema heeft namelijk in het radioprogramma De Overnachting gezegd dat met Nederlanders trouwen de beste manier is voor nieuwkomers om te integreren. En ja, dan richtte hij zich met name op Marokkanen:

"Als die Marokkanen zich gingen vermengen met Hollandse vrouwtjes is er niks aan de hand."

Je zou denken dat dit natuurlijk het tegenovergestelde is van racisme. Een racist gelooft dat 'rassen' niet gelijkwaardig zijn en pleit daarom tégen zogenaamde 'rassenvermenging.' Hiddema is daar juist vóór. En dat impliceert dat hij dus géén racist is.
Helaas is niets minder waar, aldus de linkse media. Hij wordt namelijk meteen gedwongen om uit te leggen dat die uitspraak 'helemaal niet racistisch' bedoeld is:

De strafpleiter weerspreekt dat zijn opmerking racistisch bedoeld is. Volgens hem is de integratie van vroegere gastarbeiders als Italianen en Grieken juist een succes geworden doordat ze veelal met Hollandse vrouwen zijn getrouwd.

Hilarisch genoeg werd het mediakartel eerder woedend omdat Thierry Baudet had gewaarschuwd tegen de "homeopatische verdunning van de Nederlandse bevolking met alle volkeren van de wereld, zodat er nooit meer een Nederlander zal bestaan." Volgens de linkse media was dat racistisch tot en met. Maar Hiddema's uitspraak, die precies het tegengestelde zegt, is óók racistisch.
Kunt u het nog volgen?
Het bewijst maar weer eens dat links zich helemaal niet druk maakt om 'racisme,' maar dat het puur en alleen een stok is om rechtse partijen en politici mee te slaan.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten