Volkskrant-columniste Harriet Duurvoort doet huiliehuilie: ‘Ik word belaagd door PVV-trollen!’

Braboneger heeft helemaal niets met het professionele racismegejank van Duurvoort en Simons. Screenshot Pauw.
Foto: Braboneger heeft helemaal niets met het professionele racismegejank van Duurvoort en Simons. Screenshot Pauw.

Want ze had kritiek op Braboneger.

Harriet Duurvoort is het type gekleurde Nederlander dat vindt dat iedereen die ook gekleurd is net zo links en racisme-roepend moet zijn als zij. Als een zwarte Nederlander daar anders over denkt moet hij of zij eraan geloven. Daarom ging Harrietje, die natuurlijk columpjes mag schrijven voor de ultralinkse Volkskrant, onlangs los op Braboneger. Die kwam langs bij Pauw en had de euvele moed om te zeggen dat racismeroepers maar eens op moeten houden met hun gejank en dat transgenders toch echt niet helemaal normaal bezig zijn.

Dat mag je van Harriet niet zeggen — zéker niet als je zwart bent.

En dus reageerde mevrouw bijzonder geprikkeld. “Cooning isn’t funny,” schreef ze op Twitter. En: “Wat een triestheid die Braboneger.”

Het zal niemand verbazen dat GeenStijl die tweet niet kon waarderen en haar even publiekelijk bekritiseerde. Nou, daar is mevrouw dus niet van gediend:

Screen Shot 2017-09-14 at 10.32.31

“Nu al 2 dagen belaagd door PVV trollen,” huilt Harrietje. “Kom niet aan hun held, de Braboneger! Braboneger is hoe we onze negers willen hebben, Sylvana en andere ‘negroide negerts’ (???) die zeuren zoals ik moeten oprotten. Het gaat maar door.”

Oh gossie. Wordt mevrouw zomaar bekritiseerd, net zoals zij Braboneger bekritiseerde? Dat is wel heel erg zeg.

Het perfecte antwoord op het gezeur van Harriet komt uit het toetsenbord van Jan Dijkgraaf:

“Komen ze op straat achter je aan met hun machetes?”

“Eh, nee.”

“Met honkbalkunppels dan?”

“Eh, nee.”

“Word je klemgereden door hun auto’s?”

“Eh, nee.”

“Gooien ze stenen door je ruiten?”

“Eh, nee.”

“Staan ze op je voordeur te bonken als je thuis bent?”

“Eh, nee.”

“Duwen ze pakketjes vol poep en kots door je brievenbus?”

“Eh, nee.”

“Bellen ze je op en schelden ze je uit?”

“Eh, nee.”

“Wat bedoel je eigenlijk met ‘belaagd’?”

 

Zo. Die kan mevrouw de racismeroeper in haar zak steken.

 Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Reageer

88 reacties

 1.   

  Beste dat deze mevrouw een vod over de kop trekt dan herkent ieder geval haar niemand als ze buiten loopt en wordt ze niet belaagd.

  1.   

   Zo’n antwoord is al aardig plat maar moet nog net kunnen….

 2.   

  Tsja, wat is belagen?

  Schriftelijk dreigen met geweld moet niet kunnen, schelden is ook niet echt netjes, maar
  de rest moet je maar tegen kunnen, hoe plat het soms ook zal zijn.

  kortom de vraag wat ze met “belaagd” bedoelt is een goede vraag…..

  1.   

   Ze wordt belaagd, zoal AnneFleur en Sylvana belaagd worden: door het PVV-tuig permanent voor alles wat smerig is uitgekafferd worden op het internet.

   Veel reaguurders hier vinden dat geen probleem.

   1.   

    Als er iemand belaagd wordt hier dan zijn het de mensen die hier reageren, niemand mag hier een eigen mening hebben! en door wie worden ze belaagd? dag in dag uit zelfs tot middernacht provoceer jij mensen je schept er een waar genoegen in om een ander af te zeiken, als ik hier op dit forum zo als rotte vis werd uitgescholden zoals ze dat bij jou doen Robert Dopper kwam ik hier nooit meer terug! maar jij weet van geen ophouden. Ik heb je jaren geleden al eens gezegd ga kienen. Randdebiel. En ik roep ook iedereen op om jou dood te zwijgen, want dan heb je pas een probleem, een groot probleem!

    1.   

     Stel je niet aan, Tinneke.

     1.   

      Blablabla blablabla!

     2.   

      Tja doperwt, je bent gewoon een randdebiel en iedereen hier ziet het, behalve jijzelf. Echt een intriest zielig geval ben je man…

    2.   

     “dag in dag uit zelfs tot middernacht provoceer jij mensen je schept er een waar genoegen in om een ander af te zeiken,”
     ————————————————————-
     De man heeft geen leven. DDS is z’n leven. Vroeger waren dat andere fora waar hij allemaal vanaf is getrapt.

     De man is een beklagenswaardige gestoorde gek.

     1.   

      Floris had het onveranderlijk heel erg lastig in de discussies met deze ‘gestoorde gek’ en dat heeft hem obsessief bitter gestemd.
      Ik confronteer hem met het vervelende feit dat hij geen hoogvlieger is in de inhoudelijke discussie en sindsdien verkeert hij in een permanente staat woede en betreffen zijn bijdragen hier weinig meer dan aandoenlijk gekijf en getier.

      Je zou het bijna beklagenswaardig noemen.

      :)

     2.   

      “Floris had het onveranderlijk heel erg lastig in de discussies met deze ‘gestoorde gek’ en dat heeft hem obsessief bitter gestemd.”
      ————————————————————–
      De megalomaan ten voeten uit. De werkelijkheid is precies andersom.

      Waar de gek ook omheen draait is dat hij hier bijna 7/24 aanwezig is. Dacht je dat het niet opvalt?

     3.   

      En daarnaast weet de fanatieke stalker Floris ook nog zeker dat ik een adviesbureau run en directeur ben van zorginstellingen.

      Jaja, ik ben me er eentje!

      :)

   2.   

    Die toon komt van twee kanten. Beide zijn schuldig, beide moeten niet zo janken…

    Ze proberen door door te drammen hun zin te krijgen. En als ze een klap krijgen dan gaan ze zitten janken over hoe agressief de ander wel niet is.

   3.   

    Ze vraagt er om net als die ehhh Syl dinges.

   4.   

    @dopper kijk eens wat een Wilders Baudet dagelijks naar hun hoofd krijgen geslingerd op twitter! en dan vooral wat je moslim vriendjes tikken en dan gaat deze mus lopen zeuren over 2 dagen commentaar! so funny!!!

   5.   

    Baudet, Fortuin, Wilders e.a. belagen mag wel? Omdat het door links anarchistische criminelen gebeurt?
    Nee, als links het mag, wat is dan het probleem met een koekje van eigen deeg? En die doen het nog netjes.

   6.   

    Wie de schoen past, trekke hem aan, de pot verwijt de ketel dat die zwart ziet. U doet exact hetzelfde met PVV-ers.

   7.   

    JIJ BENT GEEN HAAR BETER HOMO

    1.   

     Homoseksualiteit ligt ook bij veel autochtonen nog wel moeilijk.

 3.   

  “Belaagd worden door PVV-trollen” betekent hier dat een paar duizend blanke kindmannen, hiertoe opgehitst door de opperrukkers van geenstijl, het twitteraccount van een vrouw vervuilen met flauwe grappen, halve bedreigingen en seksuele fantasieën. Dit alles onder het mom van de vrijheid van meningsuiting. Moeders en echtgenotes denken ondertussen dat hun zonen of echtgenoten gewoon porno zit te kijken op hun pc op de zolderkamer. Ze moesten eens weten.

  Het probleem is: je hoeft het niet met Harriet eens te zijn, maar waarom je opgeklopte morele woede stillen in een virtuele lynchpartij: lekker met z’n allen tegen 1?

  Uiteraard neemt geenstijl geen verantwoordelijkheid in deze. “Gewoon, omdat het kan”, is het credo. Uiteraard heeft de redactie zichzelf onzichtbaar gemaakt voor slachtoffers die wel eens iets terug zouden willen doen.

  1.   

   GeenStijl-hater Beuk weet zeker dat het om een ‘paar duizend’ mannen gaat. Dat aandachtsho*r Duurvoort al na dagelijks 4 reacties per dag gilt dat ze belaagd wordt, wil er bij hem niet in. Althans hij houdt daar geen rekening mee.

   Leve Braboneger!

   1.   

    “GeenStijl-hater Beuk weet zeker dat het om een ‘paar duizend’ mannen gaat.”
    ————————————————————————
    Hij verzint ze waar je bij staat.

    1.   

     Floris en IJsmeisje spelen de vermoorde onschuld. Alsof ze niet weten dat mensen hun twitteraccount moeten sluiten omdat ze worden bestookt door hordes door geenstijl opgerukte kindmannen die het gewoon wel lekker vinden om iemand met z’n allen de tent uit te pesten.

     “Toch missen deze 3 columnisten een groot onderdeel van de beleving GeenStijl. Die speelt zich namelijk grotendeels buiten de website af: als er één of ander vaag en misleidend artikel wordt geplaatst over een organisatie, minderheden of persoon, linken ze graag naar de persoonlijke website of Twitter-account van personen of organisaties. En als dat niet lukt, noemen ze gewoon even een volledige naam.

     En dan begint het.

     De reaguurders bestoken de slachtoffers massaal. Ze zoeken huisadressen op, foto’s op Facebook en natuurlijk de werkgever. Duizenden Twitter-berichtjes en e-mails richting de slachtoffers en werkgevers. De meest gore verwijten, bedreigingen en wat al niet meer stromen binnen.

     Er zijn inmiddels talloze slachtoffers: mensen die schrijven in kranten, werknemers van bedrijven en willekeurige burgers. Een aantal maanden geleden is een moeder van internet gepest omdat ze het waagde een blog te schrijven over haar aanvaring met een Powned-verslaggever. En Volkskrant columniste Loes Reijmer heeft haar Twitter account inmiddels (tijdelijk?) opgeschort.”

     http://sargasso.nl/huilie-huilie-geenstijl/

     1.   

      Nee maar, Sargasso! Nou, dan kunnen we wel inpakken. Dit volstrekt onbevooroordeelde, hoogstaande en toonaangevende weblog heeft het altijd bij het juiste eind, is grondig geinformeerd en overdrijven is hen volkomen vreemd.

      Je bent toch wel een loser, he Beukman?

     2.   

      Betwist IJscoman de feiten in het Sargasso-artikel?

     3.   

      Het IJsje blijft zich van de domme houden. Hij gedraagt zich een beetje als een moslim die beweert dat de islam de religie van de vrede is:

      https://www.nd.nl/nieuws/nederland/jarenlang-last-van-acties-geenstijl.2679930.lynkx

      De vrouwen die politiebescherming nodig hadden nadat geenstijl hun NAW-gegevens hadden gepubliceerd, en die stapels mailtjes ontvingen in de trant van “Ik ga volgende week jouw dochter anaal verkrachten als ze van school komt” hebben dat natuurlijk ook allemaal verzonnen. Evenals de mensen wier websites plat kwamen te liggen door aanhoudende DDos-aanvallen, steeds precies nadat ze het met de roze rukkers van geenstijl aan de stok hadden gekregen.

      Ben jij nou werkelijk zo naief, IJsbeuk? Weet jij werkelijk niet waar die rukkersclub van jou zich allemaal mee bezig houdt?

     4.   

      Dit is ook zo’n leuk en recent voorbeeld van de hetze-rol die geenstijl vervulde tegen een stukkiesschrijver van het AD die volgens de rukkers niet politiek correct genoeg was want ze huilde geen krokodillentranen toen de MH17 was neergeploft:

      https://nos.nl/nieuwsuur/artikel/2184418-twitteraccount-mh17-nabestaande-blijkt-nep.html

      “GeenStijl is niet bereikbaar voor commentaar.”

     5.   

      Dopper, met iemand (jij) die ontkent dat Mohammed een pedofiel was, debatteer ik niet. Wellicht ben je zelf ook een kleuterneuker.

     6.   

      Beukman, ik geef de pijp aan Maarten. Dit is een heilloze en oeverloze discussie. Ik vind GeenStijl (behalve leuk, grappig en spitsvondig) van bijzonder groot belang als tegenwicht tegen de linkse maffia in Nederland, tegen alles wat politiek correct is en tegen het deugdzame fatsoen waardoor ons land ingepakt is.

      Jij vindt GeenStijl een bijna misdadig blog dat mensen ophitst en mensen stukmaakt. Een blog dat journalistiek niet integer is en zich laat leiden door machts- en intimidatiespelletjes.

      Het zij zo. Ik heb geen lust meer daar nog energie in te steken; bij elkaar komen doen we toch niet. En alles is er wel zo’n beetje over gezegd – het is niet de eerste keer dat we hierover discussieren.

     7.   

      Tot onze volgende discussie over geenstijl dan maar weer, @IJsman. Geeft niet dat we er niet uitkwamen. We kunnen het per slot ook niet over *alles* met elkaar eens zijn.

     8.   

      @IJscoman,

      Mohammed is een legendarische figuur waarvan hoogst onzeker is of hij ooit bestond en waarover 300 jaar na zijn veronderstelde dood creatieve geesten verzonnen dat hij, zoals in die tijd over de hele wereld gebruikelijk was, een kindhuwelijk aanging.

      Daarvan maken 1400 jaar later ongeletterde moslimhaters dat hij een pedofiel was.

      Je maakt je met die bewering onsterfelijk belachelijk.

     9.   

      Dopper, of Mohammed wel of niet bestaan heeft is onderwerp van discussie maar in wezen niet van belang. Mo is een ‘stijl icoon’, het
      grote voorbeeld voor alle 1,2 miljard moslims van welke signatuur dan ook, waarmee pedofilie als normaal en salonfähig wordt neergezet. Het zoveelste bewijs van de barbaarse kern van dit fascisme avant la lettre. Het ontkennen of bagatelliseren daarvan vind ik misdadig.

     10.   

      Het is absolute nonsens dat in de Islam, pedofilie als praxis wordt gepropageerd, IJscoman. Er komt wel eens een achterlijke imam voorbij die het tribale gebruik van het kindhuwelijk niet afwijst maar dat heeft niets met pedofilie te maken.

      Je toont je met de dag dommer, beste man.

     11.   

      @IJsje, Mo was voor de doodstraf en vermoedelijk had hij de EU ook maar niks gevonden. Voorts heeft hij zich niet positief uitgesproken over het vrouwenkiesrecht. Hoe hij had gedacht over euthanasie? Ik durf het mezelf amper te vragen.

      Zomaar een paar voorbeelden om aan te geven hoe van de pot gerukt en in wezen goedmenselijk het is om gebruiken van anderhalve eeuw geleden uit de context te halen en vervolgens te verwerpen.

     12.   

      Beuk, volgens alle informatie is het aantal kindbruidjes in Nederland stijgende. Zonder dat de overheid daar voldoende tegenop treedt. Het gebeurt dus onder je eigen ogen. Is dat pedofilie of is dat pedofilie?

     13.   

      Hoe jonger het kindbruidje is, hoe pedofieler uiteraard, @IJsco.
      Maar dat hebben ze niet van de Profeet (vzmh) afgekeken hoor. Trouwen met piepkleine meisjes gebeurde al duizenden jaren voor zijn komst, en trouwens niet alleen in de Arabische wereld.
      Als ik het wel heb, heeft de Profeet juist iets gedaan tegen de ergste misstanden op dit gebied, maar hou me ten goede.

     14.   

      Ja Beukeboom, Mohammed was niet de enige ouwe snoeperd. Maar hij geldt wél (of hij nu bestaan heeft of niet, dat is niet relevant) als de ideaalmens, een voorbeeld voor alle moslims.

      En daar beroepen al die ouwe snoeperds in hun soepjurken zich vandaag de dag nog steeds op.

      De gulden regel in de islam: Niemand mag verbieden wat Mohammed heeft toegelaten en niemand mag toelaten wat Mohammed heeft verboden.

      http://www.hln.be/hln/nl/960/Buitenland/article/detail/2587317/2016/01/17/Wet-die-kindhuwelijken-moet-verbieden-afgevoerd-wegens-anti-islamitisch.dhtml

     15.   

      Dat lijkt me inderdaad het probleem in een notendop @Floris. De profeet wordt door ouwe snoeperds misbruikt om met jonge meisjes te kunnen trouwen, al moet je niet vergeten dat dit niet zozeer om seks draait als wel om het verwekken van zoveel mogelijk kinderen.
      Was het je opgevallen dat de wettelijke minimum leeftijd voor een meisje in Pakistan ligt op 16? Dat valt nog best mee dus. Ter vergelijking: tot 1985 lag ie in Nederland ook op 16, en momenteel is in een land als Suriname de minimum leeftijd op 15.

      Ik heb begrepen dat niettemin op het Pakistaanse platteland een hele hoop meisjes trouwen voor hun 16e – wat dus niet mag. Ik denk niet dat we de islam de schuld kunnen geven: dit zijn tribale gebruiken die dateren van ver vóór Mohammed – net als eerwraak trouwens.

     16.   

      “De profeet wordt door ouwe snoeperds misbruikt om met jonge meisjes te kunnen trouwen,”
      ———————————————————-
      In hun ogen is dat geen misbruik. Hoogstens dankbaar gebruik.

      Een tegenvoorbeeld: na de revolutie verlaagde Khomeini de huwbare leeftijd voor meisjes van 18 naar 13 jaar. Dat heeft dus alles met de islam te maken.

      Dat bepaalde onfrisse praktijken (waaronder ook meisjesbesnijdenis) ouder dan de islam zijn en ook buiten de islam voorkomen klopt uiteraard, maar het punt is dat die praktijken (omdat Mohammed ze goedkeurde) binnen de islam een religieuze status hebben gekregen en derhalve hardnekkiger zijn dan elders.

      Ook werden ze door de islam verspreid. In Indonesië werden voor de komst van de islam geen meisjes besneden. Nu gebeurt het massaal.

  2.   

   Beuktrol doe jij het met doperwt ofzo? Zijn jullie een homo-moslim setje?

   1.   

    Troll alert!!

    1.   

     Daar is zijn zwaktebod weer. Klein mannetje…

     1.   

      @ Kind Dopper.
      Dáár is tie weer hoor !
      En jawel, z’n Troll alert is er ook weer bij !!
      Deze figuur wordt nóóit volwassen, kinderlijk brein dat volledig is “ingepalmd” door extreem linkse doctrine. Uiterst triest geval, geen hoop meer voor. Wel kolderiek natuurlijk.
      Dopper, gauw een schone luier aan en je bedje in.

   2.   

    Ik doe het niet met de Dop, @Puntje, maar jou probeer ik zo veel mogelijk te naaien.

    1.   

     Tuurlijk Beukenoot. Doe je best.

     1.   

      @ Punt50.
      Die Beukenoot is een nog véél grotere viezerik dan ik al dacht. Ik denk dat hij van DDS een porno-site wil maken, hij moet zich alsdan tot z’n hol-maatje Dopper wenden want die wist te vertellen wáár in NL porno werd gemaakt.
      Maar wél eerlijk dat hij nu dan toch uit de kast is gekomen, tenzij hij zou weten dat u, Punt50, een mevrouw zou zijn, dus eigenlijk “Mevrouw Punt50″. Maar pas op met die “vent”, voor je ‘t weet zit je onder de “stinkende substantie” waarmee dat zooitje ook in de weer was bij dhr. Baudet.

     2.   

      Troll alert !!

     3.   

      Kunnen we voor @Cor niet een pot vaseline kopen? Zijn reet is net zo droog als zijn humor.

 4.   

  Belagen is een cartoon plaatsen van een politicus als kampcommandant die mensen de gaskamers in jaagt.
  Dat dat vinden de beuken doppertjes en deze mevrouw niet erg.
  Zetten trouwens die mensen die reageren op die onzin van deze mevrouw allemaal erbij dat ze PVV stemmen: Hier vind duidelijk ophitsing plaats door deze mevrouw.

  1.   

   Je vergelijkt kut met dirk, @Dries.

   1.   

    Wat ordinair.

    1.   

     Inderdaad, Dries.

     1.   

      @ Beukenoot.
      Wat ben jij een vies mannetje door zulke smerige taal te gebruiken, zal wel links-gebruik zijn Zelf vies bezig zijn en dan snel anderen daarvan beschuldigen, ook al zo’n links-gebruik; gatver-de-gatver, wat een verziekt clubje.

     2.   

      Wat vind jij precies vies, @Cor?

     3.   

      Ik heb er een hekel aan om je gelijk tre geven, maar de gewone heel erg oude Nederlandse uitdrukking is inderdaad: Dat rijmt als kut op Dirk. Daarmee is de verontwaardiging van anderen rubberen stoeptegel waardig.

     4.   

      Yep @Beentje, van die stokoude oer-Hollandse uitdrukking waren mijn woorden een parafrase.

 5.   

  Naar ik meen werd Sylvana Simons eveneens online belaagd door een groep trollen. Dat hoeven niet per se PVV-trollen te wezen (ik neem aan dat Geert geen trollen inzet op internet?).

  Dus waarom zou dat haar niet kunnen overkomen?

 6.   

  Doperwt heeft het te druk met te verzinnen hoe hij afscheid moet nemen van babyboomers, want die zijn volgens hem het kwaad, goed geïndoctrineerd door links.

  1.   

   Buitenbeentje meent dat ik een genocide bepleit voor de babyboomers.

   ,:)

   1.   

    Niet ‘voor’ de babyboomers – VAN de babyboomers. Dat heb je meermalen te berde gebracht. Het leeft dus in je hoofd.

    1.   

     Dopewrt neemt er geen afstand van, we mogen het dus als correct kwalificeren dat hij van de babyboomers-generatie af wil.

 7.   

  Oepssssss Robert Dopper wat een timide reactie………had veel erger verwacht☺

 8.   

  De terreur van de Identity Politics.
  De Gedanken-Gestapo
  Thought Crimes
  Allemaal moet in een hokje gepropt worden.
  Iedereen krijgt van racisten als Duurvoort een plekje op de Slachtoffer-pyramide toebedeeld.
  En o wee wanneer je tegenstribbelt.
  Wanneer je je geen slachtoffer voelt
  Dan wordt je een Coon, Uncle Tom, Bounty, Nestbevuiler et cetera genoemd.
  Van Hirsi Ali tot de Brabo neger en Majid Nawaz tot Dave Rubin.
  Op autonoom denken de sociale doodstraf
  Racisten als Duurvoort don’t care
  Iedereen moet exact hetzelfde denken
  iedereen die een millimeter afwijkt aan de Deug-poort gespijkerd
  En haar werkgever/gifbalg van de Identiy Politics obsessieve Volkskrant kijkt goedkeurend toe.

  Kijk ze eens blozend Deugen de Deugmens !
  Tot aan de kanis volgepropt met eindeloze ijdelheid en hypocrisie
  Kijk ze blozen !
  Terwijl ze elke dissident die zich weigert te conformeren aan hun geestdodende grijsheid hyena-gewijs villen !
  How brave they are.
  Klap, klap, klap, klap, klap, klap….
  Miezerige eenvormigheid

  1.   

   @ TRBK.
   ++++++ !!!

   1.   

    @ Blue monday.
    Is voor jou ook veel te hoog gegrepen.

  2.   

   geen touw aan vast te knopen.

   Een nieuwe vorm van literatuur?

   1.   

    Black Monday, jouw onvermogen om begrijpend te lezen illustreer je iedere keer wel erg duidelijk. Probeer het nog eens met Jip en Janneke.

   2.   

    Blue monday, als je bij uitzondering wel een touw kunt vastknopen aan het debiele gebrabbel van corfo ben je nog verder van huis.

    1.   

     Lees jij je omVolkertkrantje nou maar… Beter voor je dan hier de boel verzieken.

    2.   

     Sukkel, het ging niet over een reactie van Corfo maar over de literature-light van Two Ravens. Als je reageert als een bezetene, probeer dan in ieder geval te traceren waarover het gaat.

     1.   

      Ik ben al een tijdje geleden gestopt met het lezen van Two Ravens, dus daar keek ik kennelijk overheen. Corfo komt hier slechts om te trollen.

     2.   

      Psydoperwt, je haalt het niet bij TRBK.

     3.   

      Dopper, het toont je obsessieve dwang om te reageren aan. Het maakt voor jou niet uit waar het over gaat, als je je eigen stem maar hoort. Heeft iemand al eens gezegd dat je ziek bent in je hoofd?

 9.   

  Dopper schreef:
  Floris had het onveranderlijk heel erg lastig in de discussies met deze ‘gestoorde gek’ en dat heeft hem obsessief bitter gestemd.
  Ik confronteer hem met het vervelende feit dat hij geen hoogvlieger is in de inhoudelijke discussie en sindsdien verkeert hij in een permanente staat woede en betreffen zijn bijdragen hier weinig meer dan aandoenlijk gekijf en getier.

  Je zou het bijna beklagenswaardig noemen.
  —-
  Er is hier maar een die beklagenswaardig is qua discussie techniek want je valt dagelijks door de mand, maar geen paniek de zuster komt zo met een pilletje.

 10.   

  negroide negert ?? laat Syl het maar niet horen……!

 11.   

  De Braboneger is een held!

  1.   

   Hem een held noemen vindt ik te ver gaan. Hij is op een Hollandse manier nuchter en heeft tenminste wel een dikkere huid dan al die jankbekken.

   1.   

    De Sylvana,s en de Baudet,s weten allebei wat ze met hun volle verstand neerzetten op twitter. Een verassing is het daarom niet als men door de tegenpartij belaagd kan worden. Dat geldt dus ook voor deze naieve mevrouw Duurvoort die het opeens vreemd vindt dat zij belaagd wordt.

   2.   

    OK, maar hij beziet ons nuchter als witte kaaskoppen en hij is zwart. Niet meer, niet minder. Gewoon zoals het is zonder die tenenkrommende lange tenen en daar is niets mis mee.

 12.   

  De Brabo-neger.
  Kan regelmatig om/met hem lachen
  Ook die stoute reclame van (een of ander biermerk weet zo 1,2,3 niet meer welke) was kostelijk, heb je de tijd kijk ‘m dan op youtube (kreeg ‘m jaar geleden doorgestuurd van een van mijn (oei nou komt het verboden woord) gekleurde maten (of die halve Antilliaan of die Indo maar het zou -nu ik er aan terug denk- ook zomaar die bleek rooie meubelmaker kunnen zijn, een van die drie moeten zijn want die zijn alledrie zijn ze dol op ‘m)
  Heeft vaak gelijk
  Soms ongelijk
  Maar tot voor kort mocht dat in Nederland
  “Van mening verschillen”
  (brrrrrrrrrrrr laat het John Stuart Mill niet horen)
  Liefdevol ondeugende grapjes maken over elkaar
  (brrrrrrrrrr)
  Maar sinds de terreur van de Identity Politics waar iedereen krijgt voorgeschreven wat ze moeten denken is die vanzelfsprekendheid verdacht geworden.

  En dus wordt de Braboneger gedropt in de categorie : Fout in de Oorlog.

  Dat noemen de leden van de (buitengemeen verlichte) Gedanken Gestapo: solidair, progressief, humaan, verschillig en bovenal heeeeeeeeeeel erg tolerant. Want wat zijn ze toch toch tolerant die Diversity Politics Gestapo jagers van de Vrije Meningsuiting.

  In Nederland hebben ze voor die dappere jagers zelfs speciale kranten opgericht
  De Volkskrant, Trouw, NRC
  En ze hebben zelfs hun eigen Staatsradio en Staatstv.

  Zwarten horen immers in categorie A
  Witten in categorie B
  Gelen in categorie C
  Bruinen in categorie D
  Paarsen in categorie E
  Trans Negers in categorie P
  Trans bleekscheten in categorie Q

  (negenendertig miljoen lichtjaren later)

  En dus hoort een
  Zeventien keer omgebouwde Chinees/Haitiaanse/eilandTruk/Ijslandse/BleekscheetgeelNegers met 0,1% Sioux bloed en 1 ontkennende horrelvoet die desondanks -onder druk van de Chinees/Haitiaanse/eilandTruk/Ijslandse/BleekscheetgeelNegers met 0,1% Sioux bloed en 1 ontkennende horrelvoet gemeenschap toch is gehuwd zijn met een veganistische Laotiaan met met een voorliefde voor kip & Paling (The Shame !, Tha Horror !) in categorie Negenmiljardvijfuizend subsectie 3 thuis

  Thuis in
  Categorie Negenmiljardvijfduizend, subsectie 4 hoort daarentegen….

  Identity Politics is the Scourge of the Earth.

 13.   

  Ach staat nog op Youtube
  Een heerlijk onschuldig reclame
  (natuurlijk bavaria)

  https://www.youtube.com/watch?v=xI0JY8Sfsf8

  De held van de (verzetsheld)Staatsmedia Quincy ‘MH-17′ Gario wilde hem toendertijd lynchen

 14.   

  @ Beukenoot.
  Je vraag, wat ik vies vind lijkt me niet erg moeilijk te beantwoorden; ik zal je enkele antwoorden geven : “mensen” als jij vind ik héél erg vies, immers jij wil reaguurder Punt50 naaien en geeft dat zelfs toe op deze site, óók vies vind ik het opzettelijk ernstig beledigen van anderen met een andere mening als de jouwe, óók vies vind ik bijv. figuur Kind Dopper, waarmee je een zodanig innige band hebt dat ik vrijwel zeker weet dat jullie één en dezelfde persoon zijn, behalve “vies” vind ik zulk gedrag ook buitengewoon laf en minnetjes. Genoeg ? Ik kan helaas geen “bron” vermelden, ik zeg dat maar even anders begin je daarover weer te zeiken. Dag Beukje !

  1.   

   Ik vind je niet vies hoor, Corfo, maar wel aandoenlijk onnozel.
   Ik vind dat je recht hebt op een Fanta.

   1.   

    @ Kind Dopper.
    Ik gaf antwoord op je vriendje Beukenoot.
    Maar erg fijn om te lezen dat je mij niet vies vindt, ach, ware het anders geweest dan interesseert mij dat totaal niet, jij bent n.l. niet in staat om te beledigen, komt mogelijk door je beperkte geestvermogens.

  2.   

   Tja @Cor, als jij seks vies vindt, dan splitsen onze wegen zich hier.

 15.   

  Hoe noemt afd dat ook alweer “kruimeltje van eigen deeg?”.

 16.   

  Ik denk dat ik twee mensen ken die het voor deze zwarte doos gaan opnemen.

 17.   

  Trollen?Hoe zien ze er uit?Wie maakt er eens een leuke cartoon?

Dagelijksestandaard.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologieën (cookies) onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op dagelijksestandaard.nl die aansluiten op uw interesses. Ook derden kunnen uw internetgedrag volgen. Cookies kunnen gebruikt worden om op sites van derden relevante advertenties te tonen. Cookies van derde partijen maken daarnaast mogelijk dat u informatie kunt delen via social media zoals Twitter en Facebook.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!