Jammer voor Syriëgangers! Nieuwe kabinet gaat levenslange gevangenisstraffen voor ISIS-gajes invoeren

Geen categorieokt 17 2017, 16:00
Behalve lastenverzwarende billenkoek voor de normale Nederlanders is er ook strafrechtelijke billenkoek voor de abnormale Syriëgangers. Het nieuwe kabinet telt geen PvdA, en dat betekent dat het knuffelen van kansloos en genocideplegend tuig eind deze maand eindelijk kan worden gestopt.
Het nieuwe kabinet heeft een aantal voornemens: ze willen een Europees Openbaar Ministerie invoeren en daarmee de nuttige idioot van Brussel worden. Onbegrijpelijk.
Maar met het spelen van de nuttige idioot van Raqqa zijn Rutte en zijn nieuwe vrienden wél klaar. Die zachtaardige taakstrafjes, poezelige enkelbanden en gratis stages voor het jihadistisch tuig dat koppen heeft lopen afhakken in Syrië zijn nu wel een beetje klaar: Rutte III gaat de mogelijkheid openen om de slachters uit Syrië gewoon met levenslange gevangenisstraffen voorgoed achter de tralies te zetten. De Volkskrant:

"Het nieuwe kabinet wil dat IS-strijders die terugkeren naar Nederland harder worden aangepakt. VVD, D66, CDA en ChristenUnie maken de weg vrij voor het Openbaar Ministerie om hen in de toekomst te kunnen vervolgen voor genocide.

Op dat misdrijf staat een levenslange celstraf. Nu worden IS-strijders vooral vervolgd voor deelname aan een terroristische organisatie, waarop maximaal 15 jaar cel staat."

Kijk. Daar kunnen we wel wat mee, natuurlijk. Want niet het is onbegrijpelijk dat Syriëgangers kennelijk zo goed als straffeloos mochten moorden, verkrachten en culturen slopen in het Midden-Oosten. En daarnaast moet de Nederlandse maatschappij ook gewoon worden beschermd voor een herhaling van dat jihadistische gedrag in eigen land.
Dus jihadistische mafklappers die zichzelf een all-inclusive moordvakantie naar Syrië cadeau deden: tijd voor een survivaluitje naar de gevangenis! Neem je bidmatje mee, en donder maar lekker op naar de cel. En dan maar hopen dat je celgenootje Bubba niet komt binnenlopen terwijl jij richting het oosten geknield zit.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten