PVV Kamerlid Beertema: 'Voor Krapuul schrijvende ANTIFA-parasiet mag nooit meer voor de klas komen!'

Geen categorieokt 05 2017, 11:00
Ramon Lambregts -- een werkloze Nederlandse leraar -- ging bij de G20-top in Hamburg helemaal los. Hij gooide met stukken beton en flessen naar agenten, stak barricades in brand, en nam zwarte mishandeling en mogelijk de dood van agenten op de koop toe. Dat stelt de aanklacht tegen hem tenminste.
Humptydumpty wilde deze zomer eigenlijk een mooie reis door Frankrijk maken, maar dat kostte natuurlijk geld. Daarom verhuurde hij zijn kamer. Op het laatste moment bedacht hij zich echter: het was veel leuker om naar de ANTIFA-demonstratie in Hamburg te gaan. Lekker rellen! Heerlijk!
En zo geschiedde. Lambregts ging naar Hamburg en ging helemaal los. Uiteindelijk werd hij opgepakt en vervolgd.
Wat helemaal niemand zal verbazen is het feit dat meneer Lambregts "in zijn vrije tijd" voor radicaal-linkse websites schreef als socialisme.nu en... Krapuul. Met name die laatste website staat bekend als een linkse haatsite pur sang, waar alles wat ook maar enigszins rechts aandoet systematisch weggezet wordt als 'nazistisch' en 'racistisch.' Het is dan ook niet toevallig dat Lambregts actief was voor juist die website.
PVV-Kamerlid Harm Beertema houdt dit nieuws ook in de gaten en eist volkomen terecht dat deze knettergekke ANTIFA-tokkie nooit meer voor de klas verschijnt. Nu niet, niet na zijn veroordeling (hij wordt mogelijk een jaar vastgezet), maar ook daarna niet.
https://twitter.com/harmbeertema/status/915821072943140865
Gelijk heeft 'ie, natuurlijk. Je moet er niet aan denken dat Lambregts ooit weer voor de klas staat en kinderen kan indoctrineren met zijn gewelddadige, hatelijke gedachtegoed.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten