Kandidaat FvD Amsterdam belaagd door anti-fascisten: ''Nooit meer fascisten!''

Geen categoriejan 27 2018, 16:00
We weten al over een linkse coalitie in Amsterdam die wil protesteren tegen de komst van Forum voor Democratie, maar nu weten we ook wat voor consequenties dit soort uitlatingen en manifestaties hebben. Vandaag werd een kandidaat van Forum voor Democratie belaagd in Amsterdam.

Een van de mensen die op dat moment flyers van de partij stond uit te delen is Hemmie Kamerlingh (71). Op de kandidatenlijst van Forum voor Democratie (FvD), die zaterdagavond wordt gepresenteerd, staat Kamerlingh op nummer 6.

Een ooggetuige meldt dat hij de belagers de leus 'Toen niet, nu niet, nooit meer fascisten' hoorde roepen. Tijdens de duw- en trekpartij die ontstond werden de pamfletten door de lucht gegooid.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=WczNjOK8Utg
Normaliter komen dit soort praktijken alleen maar voor in de sterk gepolariseerde Verenigde Staten, maar het politieke klimaat wordt langzaamaan overgeheveld naar het Europese vasteland, zo ook in Nederland. Normale rechtse en onschuldige kandidaten, vrijwilligers, of supporters worden belaagd en lichamelijk aangetast door de zogenaamde 'Antifa'.
In Nederland zijn ze nog niet zo heel erg, maar als ze de Amerikaanse of Canadese Antifa als voorbeeld nemen, dan zal het steeds erger worden. Zeker in het linkse Amsterdam. Ik werd zelf in een debat op de Amsterdam University College zowat uitgescholden, louter omdat ik opperde om de migratiestromen in te dammen. Het kan in onze hoofdstad er dus heftig aan toe gaan.
Dat Antifa geweld wil gebruiken blijft natuurlijk pijnlijk ironisch, aangezien degene die vroeger geweld gebruikten juist de fascisten waren die zij zelf zo graag wilden bestrijden. We moeten dit soort gedrag dan ook niet goedpraten en de grenzen duidelijk aangeven. Er wordt vaak met meer sympathie gekeken naar 'links geweld', met hun oh zo goede bedoelingen. Geweld is geweld, linksom, of rechtsom.
Voor wat luchtig vermaak ten koste van de Antifa:
https://www.youtube.com/watch?v=2AhGYo9TExU&t=197s
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten