Nederlandse VN jongerenvertegenwoordiger sympathiseert met Sharia4Holland

Geen categoriedec 21 2010, 12:45
Elsa van de Loo
Enkele dagen terug presenteerde Shariah4Holland zich via het internet aan het volk. Shariah4Holland is een clubje islamitische jongeren dat 'met bloedend hart keken naar het aantal zogenaamde moslims die massaal richting de stembus gaat om te stemmen voor de democratie en zo de sharia en direct ook de zuivere islam zag verdwijnen.' Het clubje streeft ernaar 'om de sharia in Nederland in te voeren en te vechten voor de wetgeving van Allaah, de wetgeving die vrij is van tekortkomingen en schittert in zijn perfectie.' Als uitsmijter komt Shariah4Holland met:

We zullen pas rusten in onze da3wah (islamitische zendigsopdracht - .red) tot de dood ons zal inhalen of de vlag van sharia zal waaien boven het Koninklijke Huis in Den Haag.

Zo'n oprichting kan natuurlijk niet zonder steunbetuigingen van zusterclubjes. Shariah4Belgium feliciteert haar Nederlandse dependance dan ook en roept tegelijk maar even koningin Beatrix, Willem-Alexander en de rest van de Oranjes zich op te bekeren tot de islam. Ook benadrukt de voorman van Shariah4Belgium voor de volledigheid dat islam geen vrede betekent maar onderwerping aan Allah. Bovendien wordt Geert Wilders tussen neus en lippen door nog met de dood bedreigd (u wilt toch geen nieuwe Fortuyn worden...).
Enfin, het is me een stel gezellige jongens (en meiden?) daar bij Shariah4Holland - één van de leden is bijvoorbeeld Izz ad-Din Ruhulessin, voorstander van steniging en meisjesbesnijdenis.
Net als iedere modern organisatie heeft ook Shariah4Holland een Facebook-pagina met op moment van schrijven al 128 (!) vrienden. Eén van die vrienden is Elsa van de Loo. Wellicht zegt die naam u niet zoveel, maar Van de Loo is een bekeerde moslima die dit jaar de Nederlandse jongerenvertegenwoordiger is bij de Verenigde Naties. In die hoedanigheid vertegenwoordigt zij de jongeren van Nederland op het gebied van onder andere internationale samenwerking en mensenrechten (lees hier en hier wat zij zoal doet). Hoe zij deze functie combineert met haar sympathie voor de invoering van de sharia is mij een groot raadsel...
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten