Heerlijk dat Jeremy Clarkson bestaat

Geen categoriedec 01 2011, 17:45
'Ik zou de stakers laten executeren.'
Top Gear-presentator en totaalheld Jeremy Clarkson heeft zich weer eens de woede van de halve wereld op de hals gehaald. In Engeland staakt de publieke sector (ja, alweer) en Clarkson liet even weten wat hij daarvan vond.
En dan nu allemaal schande roepen! Oh, wat erg dat hij ze zou laten ombrengen, oh schande! Deze mensen moeten ofwel terug naar de schoolbanken en leren wat de hyperbool als stijlfiguur inhoudt, ofwel op zondagavond gewoon inschakelen op BBC2 en Top Gear kijken. Natuurlijk bedreigt Clarkson deze lieden niet met de dood, maar hij vertelt een waarheid die in Engeland en daarbuiten gedeeld: ga toch werken, mens, is veel beter!
Stakend overheidspersoneel, vakbonden en de omvang van de Britse overheid hebben het land meer dan eens aan de rand van de afgrond gebracht. Ze hebben meer dan genoeg verwoest. De laatste die, hoewel ze veel fouten had, kundig afrekende met deze ' work-shy lefties' was Mrs. Thatcher. Als rechtgeaarde Thatcherite toyboy doet Clarkson haar verdiensten nog eens dunnetjes over.Goddank is er iemand als Clarkson die ze even vertelt wat wij enkel bij de waterkoeler durven zeggen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten