Pedofiel mag ook van Europa geen pedagogiek studeren

Geen categoriejul 24 2012, 16:00
Want jong geleerd, is oud gedaan.
Geheel als een verrassing komt het natuurlijk niet, maar voormalig bestuurslid van de 'pedopartij' Norbert de Jonge wordt het niet toegestaan pedagogiek te studeren aan de Universiteit van Leiden. Het Hof in Straatsburg zegt namelijk:

Nederlandse universiteiten mogen de toenmalige secretaris van de inmiddels ontbonden pedopartij PNVD blijven weigeren. Het Europees Hof van Justitie gaat zijn klacht niet inhoudelijk beoordelen. Zijn verzoekschrift is vorige week niet-ontvankelijk verklaard. Dat laat de pedofiel, Norbert de Jonge, weten aan persbureau Novum.

En dit lijkt mij terecht. Pedofilie is een gevaarlijke stoornis, wat inhoudt dat je mensen die hiermee kampen zo ver mogelijk uit de buurt van kinderen moet houden. Dat is het beste voor de veiligheid van de kinderen, maar ook die van de pedofiel zelf.
Als dit soort mensen dan een studie gaan volgen waarna ze daadwerkelijk zicht hebben op een baan met kinderen in de buurt, dan ben je als maatschappij echt de kat aan het spek aan het binden.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten