Hamas-nazi’s bedreigen onze Frank Verhoef

Foto:

Youth for Palestine-leden publiceren foto van onze redacteur en kondigen aan hem op te zullen sporen.

Toen er kort geleden een pro-Gaza demonstratie gehouden werd viel het veel mensen op dat de zogenaamde vredesactivisten rondliepen met nazi-symbolen, vlaggen van terroristische organisaties en spandoeken waarop die werden geprezen, en meer van dergelijke tolerante ongein. Onze eigen Frank Verhoef was één van de mensen die dat opviel. Hij bezocht de demonstratie, maakte foto’s en zette ze op Twitter zodat iedereen kon zien wat er precies gebeurde.

Een voorbeeld van zo’n foto:

Hier meer foto’s (scroll beneden naar 12 juli). 

Nadat hij deze foto’s online had gezet werd Frank in weinig tot geen tijd tot één van de grote vijanden van de ‘pro-Palestijnen’ beweging verklaard. Zo besloten de nazi-liefhebbers van Youth For Palestine om zijn foto te publiceren en vervolgens massaal bedreigingen te uiten aan zijn adres. Na daarop te zijn betrapt haalde de organisatie de bedreigingen weg, maar we hebben in de tussentijd allemaal al gezien hoe die islamofascisten omgaan met kritische geluiden – zelfs als die ‘geluiden’ inhouden dat de wereld gewoon getoond wordt wat er feitelijk gebeurt.

Het is af en toe wat moeilijk te lezen, maar hier zijn enkele reacties:

“Laat hem dan maar het x voelen, misschien dat die wegblijft de volgende keer.”

“Wij komen met een groep… alleen om zulke gasten op te sporen.”

“Als hij daar is trek ik persoonlijk zijn gezicht open als ik hem tegen kom.”

“Verhoef, you are being watched” – achtergelaten door gebruiker “Jalal ZionistKiller.”

In zijn bericht doet YFP net alsof de organisatie wil dat Verhoef gewoon genegeerd wordt (o.i.d.) maar daar trapt niemand in. Die club kent zijn aanhangers en weet dat ze hier met bedreigingen – en, als hij zich weer bij zo’n betoging vertoont, met geweld – op zullen reageren. 

Dit is de ware aard van de ‘pro-Palestijnen’ beweging. Ze worden niet gedreven door liefde voor Palestijnen, maar door haat voor Israëljoden en voor iedereen die als hun vrienden worden gezien. Dat soort mensen moet je, aldus deze fascisten, opsporen, achtervolgen, en vervolgens te lijf gaan; zo deden Hitler en co. dat immers ook.

De antisemieten van de YFP moeten hier onmiddellijk voor worden vervolgd. Het is onbestaanbaar dat dit soort types journalisten bedreigen die hun werk proberen te doen. Misschien dat dit normaal is in hun land van herkomst, maar in Nederland is zoiets volstrekt onacceptabel. Daar zijn we namelijk verlicht en democratisch, in plaats van achterlijk en extremistisch. 

Vervolgens moeten deze wannabe terroristen onmiddellijk op het terreurlijstje van de staat worden gezet en strak in de gaten worden gehouden door de veiligheidsdiensten. Eén verkeerde beweging en ze moeten worden opgepakt. Oh, en de Tweede Kamer dient ook wakker te worden om een wet aan te nemen waardoor dit soort tuig kan worden uitgezet. Het zijn namelijk vooral Marokkanen – die hebben een dubbel paspoort en kunnen dus gemakkelijk uit Nederland worden verwijderd. Weg met dit soort haatbaarden en -hoofddoekjes; zo niet achter slot en grendel dan wel door ze naar Afrika en het Midden-Oosten te sturen, waar ze veel beter op hun plek zijn.

Overigens is dit nu al de tweede DDS’er in korte tijd die bedreigd wordt met lichamelijk geweld. Bart Schut ging Frank voor. In zijn geval zijn het ook weer die types van pro-Palestijns links die daar verantwoordelijk voor zijn (te weten de progressieve tokkies van Krapuul). Het is bijzonder zorgwekkend dat steeds meer DDS-redacteurs en -columnisten zo in de problemen komen. Activistisch links lijkt steeds gewelddadiger te worden en onze mensen zijn, lijkt het, één van hun voornaamste doelwitten. Wanneer spreken linkse partijen en andere clubs zich daar tegen uit? Of vinden ze het allemaal wel prima omdat wij niet bij ze horen en alles geoorloofd is in oorlog, liefde, en de politiek?


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!