Hamas vuurt weer raketten af op Israël

Foto:

Terroristen. 

Dit kan en mag natuurlijk écht niet:

In Tel Aviv en het midden van Israël is vanmorgen opnieuw het luchtalarm afgegaan. Vanuit de Gazastrook werd Israël bestookt met raketten. Gisteravond werden er raketten afgevuurd op Tel Aviv, Jeruzalem en Haifa. Daarbij raakte niemand gewond. Het Israëlische raketschild Iron Dome wist alle projectielen te onderscheppen.

De vraag is natuurlijk wat Israël hier aan kan doen. In het verleden heeft de joodse natiestaat continu gereageerd met eigen aanvallen. Hoewel logisch heeft dat jammer genoeg niets opgelost; het is nog altijd als vanouds.

Aan de andere kant is het wel voor het eerst dat Hamas-raketten zo ver doordringen in Israël, wat de kans groot maakt dat de Gazastrook binnenkort in ieder geval deels bezet wordt. Wat kan het anders doen? 

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel
Dagelijksestandaard.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologieën (cookies) onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op dagelijksestandaard.nl die aansluiten op uw interesses. Ook derden kunnen uw internetgedrag volgen. Cookies kunnen gebruikt worden om op sites van derden relevante advertenties te tonen. Cookies van derde partijen maken daarnaast mogelijk dat u informatie kunt delen via social media zoals Twitter en Facebook.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!