Nederland: pak paspoorten ISIS-jihadisten af!

Geen categorieokt 26 2014, 11:00
Nederland vindt in overgrote meerderheid dat je paspoorten van ISIS-gangers moet innemen. Terecht, natuurlijk.
Soms is een blik op de peilingen voldoende om al het vertrouwen in je mede-Nederlanders kwijt te raken. Maar soms is één blik op een statistiek ook weer helemaal voldoende om verheugd te zijn dat je in dit mooie land mag wonen. Neem nu deze grafiek, die vanochtend uit een onderzoek van Maurice de Hond rolde:
Een overgrote meerderheid van de Nederlanders (57% om 32%) is dus kennelijk voorstander van het afpakken van paspoorten van wannabe-jihadi's. Een pro-actief beleid op het gebied van het voorkomen van het aanvoeren van verse shariatroepen naar Syrië en Irak, dus. En dat is goed nieuws, want nadat de PvdA'er Broertjes eerder deze week met rumoerige antisemitische fratsen juist pleitte voor het lekker laten gaan van jihadi's was er even twijfel of Nederland hem in die mening zou volgen.
Maar Nederland blijkt gelukkig intelligenter dan de burgemeester van Hilversum, want niemand zit te wachten op het aanleveren van manschappen aan ISIS in Syrië en Irak, zodat de Hollandse jihadi's daar kunnen gaan meedoen met genocides, onthoofdingen, verkrachtingen, martelingen en het onderdrukken van alles behalve dat wat streng-soennitisch is. En zodat onze eigen F16's die mensen vervolgens weer met bombardementen om zeep kunnen helpen.
Toegegeven: de keerzijde is dat we al dat gespuis dus binnen onze landsgrenzen houden. Maar in tegenstelling tot Irak en Syrië hebben we in Nederland een redelijk functionerende staat die dit soort types kort aan het lijntje kan houden.
Daarnaast riskeer je met hun vertrek naar ISIS-stan ook dat ze weer terugkomen. Getraind en wel in terrorisme, mogelijkerwijs bewapend en nog meer geïndoctrineerd met haat voor het vrije Westen. Ja, houd die lieden dan maar bijvoorbaat hier en onwetend. Misschien dat je er nog een paar kan terughalen van de 'dark side', maar sowieso red je mensenlevens door dit soort extremisten niet op een killing spree te laten gaan in het Midden-Oosten.
Blijf dus vooral paspoorten afpakken en afreizing naar verre en duistere oorden voorkomen. Hoe minder zieltjes er meevechten met ISIS, al-Nusra en aanverwante zwartgallige islamitische organisaties.. hoe beter het is!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten