ISIS dreigt België met bloederige aanslag

Geen categoriefeb 04 2015, 13:04
Het is weer eens ISIS-dag. Ik word er doodmoe van.
ISIS eist vandaag weer eens flink wat aandacht op van - nou ja - iedereen. Gisteravond verbrandden de barbaarse massaslachters een jonge Jordaanse piloot, vanochtend praatten we daar hevig geschokt over na, en nu dit:
België is volgens een anonieme dreigbrief die naar de redactie van de Belgische krant Het Laatste Nieuws (HLN) is verstuurd, het volgende slachtoffer van aanslagen van Islamitische Staat (IS).
De brief is in het Frans opgestuurd naar de redactie van de krant. In de brief staat dat IS toe wil slaan met autobommen op westerse feestdagen. De politie heeft de brief in beslag genomen. Justitie in België neemt de dreiging serieus.
"Wat in Frankrijk is gebeurd, zal ook in België gebeuren. ­Vergeet niet wat we gezegd hebben in onze video. En we zullen niet enkel in grote steden toeslaan. Onze bomauto's en explosieven hebben we al opgeslagen in België," aldus de islamitische extremisten. "Vanuit België zal IS Europa veroveren. Want jullie voeren een proces tegen Sharia4Belgium en houden meerdere van onze broeders gevangen."
Ja, gek he, dat westerse overheden waaronder die van België gekken als jullie gevangen houden? Ik begrijp daar inderdaad ook niets van. Als we een beetje tolerant waren zouden we dat soort idiote psychopaten natuurlijk zonder problemen loslaten op onschuldige burgers. Toch?
Juist ja, niet dus. We zijn in het Westen misschien wel overdreven politiekcorrect, maar we zijn ook weer niet totaal van lotje getikt. ISIS-terroristen horen in de gevangenis of onder de zoden. (Het laatste is de beste oplossing aangezien ze dan nooit meer een bedreiging kunnen vormen)
Belgische en andere Europese autoriteiten moeten deze dreigbrief aangrijpen om nu eindelijk eens hard jacht te maken op moslimextremisten van ISIS én andere organisaties. Pak paspoorten af, zet ze vast, en wat ISIS in het Midden-Oosten betreft: ga helemaal los met grondtroepen en massale bombardementen. Laat geen steen op elkaar staan.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten