Hiep hiep hoera! Dankbare vrouw viert 21e verjaardag door haar moeder een mooi cadeau te geven. Maar ze gaat nog veel verder dan dat

In plaats van zich te laten overlaten met cadeaus, ging deze jarige Jet er juist op uit om andere mensen gelukkig te maken.

Toen Alexa Sexton vorige week 21 jaar werd, wilde ze iets terugdoen voor de wereld. Ze zou zich alleen maar schuldig hebben gevoeld als ze alleen een groot feest gaf of zich zou laten overladen met cadeaus. En dus trok de jonge vrouw op haar verjaardag de stad in. Om te zorgen dat op deze vrolijke dag niet alleen zij, maar ook anderen heerlijk in het zonnetje gezet zouden worden.

En dus begon Alexa bij haar eigen moeder. Zonder haar zou ze niet eens op de wereld zijn gezet, dus die kreeg een groot cadeau. Een grote ‘grumpy cat’-knuffel voor op haar bed. Haar moeder was daar al een hele tijd naar op zoek:

grumpy-cat-plushMaar Alexa ging verder: de stad in om anderen ook blij te maken op deze heuglijke dag. En dus kreeg de lokale brandweer een taart:

5547cbecf3864.image

.. werd iemands benzine door Alexa bekostigd:

5547cbfa6c688.image

En bij de wasserette hoeft iemand niet te betalen voor diens wasbeurt:

5547cbf844247.imageEn zo ging Alexa door: in totaal 21 keer was ze vrijgevig. Voor elk jaar van haar leven één goede daad op de dag. Alexa vertelt dat het haar bijzonder blij maakt en ook dat ze plant om door te gaan met de traditie die ze dit jaar in gang heeft gezet.

Is Alexa een heldin? Zou jij ook bereid zijn je eigen verjaardag geheel in het teken te zetten van anderen? DDS is benieuwd naar jullie mening!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

1 reactie

  1. Meedenker

    Alexa is de zoveelste die dat wiel uitvindt. Dat wiel draait heel even en staat stil zodra de goed bedoelende activist ermee stopt, omdat je niet in je eentje deze wereld tot een paradijs kunt maken. Als deze wereld een hemel op aarde zou worden door goed te doen, dan was die klus allang geklaard.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.