Kim Kardashian slaapt niet meer in één bed met Kanye West, en de reden is behoorlijk gênant

De wereldberoemde realityster laat continu winden.

Dat Kim Kardashian zwanger is, wisten we al. Het was ook nauwelijks te missen – Kims ronde buik is goed zichtbaar in de zeer strakke jurken die ze de laatste tijd draagt. Helaas bleek deze week dat zo’n zwangerschap niet alleen maar rozengeur en maneschijn met zich meebrengt.

Volgens vrienden van de Kardashians zouden Kim en haar man Kanye West namelijk niet meer in hetzelfde bed slapen. Kim wordt continu wakker en ligt dan te woelen in bed, waardoor ook Kanye nauwelijks een oog dichtdoet.

“Hij krijgt geen rust wanneer hij in één bed slaapt met Kim omdat ze de hele tijd opstaat en weer gaat liggen, en hij wordt er telkens wakker van. Kim laat ook continu winden en hij wordt er helemaal gek van”

Kennelijk heeft Kims zwangerschap ook zijn weerslag op haar darmstelsel, waardoor ze nogal veel last heeft van winderigheid. En tja, het is natuurlijk geen pretje om daarnaast te liggen. Daarom slapen Kanye en Kim nu in aparte bedden, en als het echt te gek wordt ook in aparte slaapkamers. Gelukkig hebben de sterren genoeg geld voor wat extra slaapkamers in huis.

Kim Kardashian is in verwachting van een jongetje en is in december uitgerekend.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

7 reacties

 1. Ni28

  Pang pang, zij kan zo in de Nederlandse leger.

 2. LantR.fant

  Wat heeft dat mens, dat zij hier telkens het niveau komt verlagen tot dat van de margriet?

 3. Paul van der Bas

  Zeker geen pretje…

 4. hans-e-pans

  Aandacht, aandacht, aandacht, aandacht, aandacht, aandacht, aandacht, aandacht, aandacht, aandacht, aandacht, aandacht, aandacht, aandacht, aandacht, aandacht, aandacht, aandacht, aandacht, aandacht, aandacht, aandacht, aandacht, aandacht, aandacht, aandacht, aandacht, aandacht, aandacht, aandacht, aandacht, aandacht, aandacht, ja aandacht generen.

 5. Nog1

  Waarom DDS iedere dag een artikel over deze mevrouw publiceert, blijft een raadsel.

  En na al deze artikelen herken ik inmiddels haar naam en haar gezicht. Maar wat DOET deze dame eigenlijk?

  Het wordt wel steeds lastiger om de schrijvers van deze artikelen echt serieus te nemen. Je denkt onherroepelijk aan pubers met posters in hun slaapklamertje, die voor ze het licht uit doen nog van mama te horen krijgen dat ze wel hun handjes boven de dekens moeten houden.

  1. Pimsch

   Helemaal eens met Nog1.
   Dit soort onderwerpen vervuilen DDS.

 6. V.K.

  -Tsja, vraagt er iemand zich af wat Kim nou doet voor de kost.

  -Nou, zij maakt van elke scheet een donderslag.

  https://youtu.be/DbwGaMLnEUU

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.