Kim Kardashian slaapt niet meer in één bed met Kanye West, en de reden is behoorlijk gênant

Geen categoriesep 10 2015, 10:20
De wereldberoemde realityster laat continu winden.
Dat Kim Kardashian zwanger is, wisten we al. Het was ook nauwelijks te missen – Kims ronde buik is goed zichtbaar in de zeer strakke jurken die ze de laatste tijd draagt. Helaas bleek deze week dat zo'n zwangerschap niet alleen maar rozengeur en maneschijn met zich meebrengt.
Volgens vrienden van de Kardashians zouden Kim en haar man Kanye West namelijk niet meer in hetzelfde bed slapen. Kim wordt continu wakker en ligt dan te woelen in bed, waardoor ook Kanye nauwelijks een oog dichtdoet.
"Hij krijgt geen rust wanneer hij in één bed slaapt met Kim omdat ze de hele tijd opstaat en weer gaat liggen, en hij wordt er telkens wakker van. Kim laat ook continu winden en hij wordt er helemaal gek van"
Kennelijk heeft Kims zwangerschap ook zijn weerslag op haar darmstelsel, waardoor ze nogal veel last heeft van winderigheid. En tja, het is natuurlijk geen pretje om daarnaast te liggen. Daarom slapen Kanye en Kim nu in aparte bedden, en als het echt te gek wordt ook in aparte slaapkamers. Gelukkig hebben de sterren genoeg geld voor wat extra slaapkamers in huis.
Kim Kardashian is in verwachting van een jongetje en is in december uitgerekend.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten