Een tosti maken in een broodrooster op z'n kant? Pro-tip: doe het niet, want je verliest meer dan je lief is

Geen categorienov 26 2015, 11:00
Wil je een tosti maken maar heb je geen tosti-ijzer? Bestel er dan maar één op het internet, want als je er één probeert te doe-het-zelven met een broodrooster gaat er meer in vlammen op dan alleen je tosti...
Het lijkt misschien een gaaf idee - een coole "life hack," zo je wilt - maar verantwoord kokerellen is anders. Op Twitter hebben enkele het lumineuze idee opgedaan om tosti's te maken door broodroosters op hun kant te leggen, en dan boterhammen met kaas in de twee gleuven te laten glijden. Klinkt dat als een eenvoudig maar doeltreffend idee? Misschien. Het is vooral een eenvoudige en doeltreffende manier om van je broodrooster af te komen - en wellicht zelfs van je hele huis.
Niet iedereen die deze truc heeft toegepast had er namelijk even veel plezier van..
ijzer1Dat was tot ziens tosti-ijzer! Maar iemand anders was bijna z'n hele keuken kwijt:
https://twitter.com/jarsofshine/status/396296301513412608
Dit is wat er kan gebeuren, ja:
ijzer2Het is zo'n rage geworden, dat zelfs de brandweer van wereldstad Londen zichzelf geroepen voelt in te grijpen en via social media mensen op te roepen dit vooral niet te proberen - niet als je broodrooster, keuken, huis en je leven je verschrikkelijk lief zijn.
https://twitter.com/LondonFire/status/668717629088002048
Dat worden dus gewone bruine boterhammen met kaas! Helaas geen tosti, maar je kan er ieder geval een allesverwoestende vuurstorm in je keuken mee voorkomen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten