1.000 Arabische en Noord-Afrikaanse mannen misbruikten Duitse vrouwen in Keulen tijdens nieuwjaarsfeest

De Duitse autoriteiten zijn op zoek naar ongeveer duizend mannen uit het Midden-Oosten en Noord-Afrika. Tijdens het nieuwjaarsfeest in Keulen beroofden deze immigranten namelijk massaal vrouwen die bij het publieke feest aanwezig waren. Daarnaast misbruikten ze hen ook nog eens.

In de afgelopen dagen hebben meer dan 60 vrouwen aangifte gedaan van seksueel misbruik en diefstal. Volgens de arme slachtoffers ging het om een groep van ongeveer 1.000 immigranten. Veel van hen waren dronken. In plaats van het nieuwjaar op positieve wijze in te luiden vielen ze op een gegeven moment aanwezige vrouwen aan; ze omringden hen, waarna ze hun tassen afpakten en ze letterlijk verkrachten.

Dit gebeurde allemaal pal naast de domkerk bij het centraal station van Keulen.

Hoewel de Keulse politie na de eerste berichten omstreeks één uur ’s nachts ruim 140 mensen naar het station stuurde en daar ook nog eens ongeveer zeventig federale politiemensen aanwezig waren, konden die niet op tegen de enorme groep mannen die zich er had verzameld. Burgemeester Henriette Reker heeft aangekondigd de daders hoe dan ook te zullen opsporen. Minister Ralf Jäger van Binnenlandse Zaken van de deelstaat Noordrijn-Westfalen zegde de stad in elk geval alle steun toe, aldus het blad Die Zeit.

Een slachtoffer, de 28-jarige Katja L., legt uit wat er gebeurde toen zij en een groepje vriendinnen (met een vriend) aankwamen op het station:

“Toen we het station uitliepen waren we verbaasd om te zien wie ons verwelkomden.”

De reden? Er stonden honderden mannen voor ze. En dan niet zomaar mannen, maar “buitenlanders.”

“Toen liepen we door de groep mannen. Er was een pad door de groep mannen dat we volgden. Opeens voelde ik een hand op mijn kont, vervolgens op mijn borsten, en korte tijd later overal. Het was een nachtmerrie. Hoewel we de mannen sloegen en tegen ze schreeuwden hielden ze niet op. Ik was echt in paniek en denk dat ik door minstens 100 mannen ben aangerand in 200 meter.”

Ze voegt daar aan toe:

“Gelukkig droeg ik een jas en een broek. Een rokje zouden ze vrijwel zeker hebben afgescheurd.”

Katja en de andere vrouwen zeggen dat de mannen dingen riepen als “ficki, ficki” (fucky fucky) en hen continu “hoeren” noemden.

Hoewel Katja er relatief goed vanaf kwam — ze werd in ieder geval niet verkracht — geldt dat helaas niet voor alle vrouwen. In andere gevallen werden rokjes, jurken, en zelfs broeken wél afgescheurd, waarna de vrouwen verkracht werden.

Keulens politiechef heeft toegegeven dat de mannen — de agressors — immigranten waren en dat er inderdaad op massale schaal seksueel misbruik heeft plaatsgevonden. Hij roept andere vrouwen op om zich bij de politie te melden.

“De misdrijven zijn gepleegd door een groep mannen die, afgaande op hun uiterlijk, uit Noord-Afrika en Arabische landen komen.”

De politievakbond is geschrokken door het geweld:

“Dit geweld is van een compleet nieuwe dimensie. Zoiets hebben we nog nooit gezien.”

De immigranten — die overigens erg lijken op de grote groep vluchtelingen die Duitsland afgelopen jaar heeft verwelkomd — hebben niet alleen vrouwen aangerand en verkracht; ze deden ook nog eens hun best om zoveel mogelijk Duitsers te verwonden. Dat deden ze onder meer door vuurwerk op feestvierders te richten. Die werden dus feitelijk gebombardeerd.

Bewijsstuk nummer zoveel dat de Europese grenzen per direct op slot gezet moeten worden.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

62 reacties

 1. Terzo

  Testosteron bommen, het gelijk van de heer Wilders wordt weer eens haarscherp aangetoond.

  Laat het verwachtbare nuanceren door de weg kijkers alhier maar weer beginnen……

  1. monach

   Testosteronbommen? Voor de ware reden ligt in de koran verscholen. Vrouwen met hoofddoek zijn vrij [veilig]. Niet moslimvrouwen zonder islamitische kleding zijn vogelvrij.

 2. Wim

  Niet alleen in Keulen ook in Hamburg en Stuttgart en ook in Nederland. Zie Almelo
  De belangrijke vraag van beukman is nu, wat is de bron van dit verhaal.

 3. Wim

  Trouwens die Burgemeester Henriette Reker is voorstander voor nog meer import. Is door een opgezette linkse truc z.g een aanslag op haar burgemeester geworden van Keulen.

  1. Wim

   Pro-immigratie burgemeester zal ‘geen wetteloos gebied’ toestaan

   Burgemeester Henriëtte Reker –die vorig jaar het nieuws haalde doordat ze licht werd verwond (en niet zwaar, zoals de kranten valselijk schreven) door een ‘tegenstander’, wat achteraf echter een linkse ‘false flag’ aanval bleek om haar de verkiezingen te doen winnen- verklaarde dat ‘wij niet kunnen tolereren dat hier een wetteloos gebied ontstaat.’ Reker is echter een groot voorstander van de door bondskanselier Merkel veroorzaakte onbeperkte immigratie van moslimmigranten – degenen die met de kerst voor de anarchistische puinhoop in haar stad verantwoordelijk waren

 4. Wachteres

  En geloof maar niet dit dat dit smerig tuig uit de EU wordt getrapt. In Duitsland gebeurt dit verkrachten en geweld plegen al op grote schaal in asielzoekerscentra. Onze ‘elite’ was dus al op de hoogte. Ooit gehoord dat die mannen terug gestuurd zijn naar het land van herkomst, wat de enige juiste handeling was geweest.

  Ik hoor de linksen hier al zeggen dat autochtone mannen ook weleens vrouwen verkrachten. En het zou mij niet verbazen als de EU ook een excuus heeft voor dit wanstaltig gedrag: ‘getraumatiseerd’ en dergelijke.

  Ik heb al eerder gezegd: Dit duivels tuig komt straks in de maatschappij, dan blijft het echt niet met ‘hoer’ roepen naar autochtone jonge vrouwen.

  De hel zal uiteindelijk los breken in de EU; terecht zullen vrienden, mannen en vaders dit niet nemen.

  Of ze moeten al met de linkse lafhartigheid geïnfiltreerd zijn.

  Onze regeringsleiders en de EU – die weigeren dit schorriemorrie eruit te trappen – zijn verantwoordelijk voor deze misdaden evenals degenen die op hen stemmen.

  Het blijft voor hen bij het zwart maken van Wilders en de PVV, de enigen die hier iets aan willen doen.

  Zouden er Kamervragen komen over dit beestachtig gedrag door varkens die hier welwillend in de EU opgevangen zijn?

  Ach, de ‘elite’ kan altijd Wilders nog de schuld geven.

  1. Wachteres

   Ik was vergeten erbij te zetten dat dit NATUURLIJK NIETS met de islam te maken heeft.

   Dom van mij: “Is gewoon cultuur”.

   1. Krijgsman

    Met de islam heeft het inderdaad weinig te maken: de mannen waren stomdronken.

    1. Martin van Dee.

     Dus als iemand alcohol drinkt is het geen moslim. Zoiets als iemand die geweld gebruikt is geen moslim want islam is vrede. Nou ik heb heel wat laveloze moslims over m’n stoepje zien rollen. Ok, tijdens ramadan verdwenen even de drankflessen uit de zaak…

    2. Wachteres

     @ Krijgsman: Ja, en toen die veel meer dan duizend meisjes in GB verkracht werden, waren de moslims zeker ook dronken.

     Je herkent linksen van een afstand: ze komen hoe dan ook voor de islam op.

     Wat hebben jullie toch met die godsdienst?

 5. Ni28

  Duitsland begin te profiteren van de massa migratie. Nieuwe mensen, nieuwe kansen, nieuwe verschijnselen. Kortom winst. Merkel hebben zij niet lastig gevallen maar dat hield Berlusconi vroeger al voor niet mogelijk.

 6. Bromsnor

  Zijn we nu echt verbaast?

  Veel immigranten uit de islamitische landen nemen de in hun landen van herkomst gebruikelijke negatieve houding tegenover vrouwen, homo’s, christenen en joden mee naar Europa.

  Zelfs sommige in de PvdA worden langzaam wakker.

  Voorzitter Vrouwen in de PvdA: ‘Vluchtelingen staan negatief tegenover onze waarden’

  “‘We zitten nog in een ontkenningsfase. We erkennen nog altijd niet dat een deel van de islam erg intolerant is. ‘Nee,’ zeggen we dan, ‘de islam is juist heel vredelievend’. Of: ‘De mensen die intolerant zijn jegens homo’s of ongelovigen, zijn geen echte moslims.’

  http://media.tpo.nl/2015/12/21/bonusquote-voorzitter-vrouwen-in-de-pvda-vluchtelingen-staan-negatief-tegenover-onze-waarden/

 7. Bromsnor

  Duitse politieagente schrijft boek: ‘Steeds meer geweld door jonge moslimmannen’

  “De 32-jarige Duitse politieagente Tania Kambouri presenteert maandag een ontluisterend boek waarin zij, aan de hand van haar dagelijkse ervaringen als politiebeambte, de noodklok luidt over het toenemende geweld tegen (vooral vrouwelijke) agenten door met name jonge mannen die afkomstig zijn uit islamitische culturen.

  “Ging het enkele jaren geleden nog om incidentele gevallen, tegenwoordig nemen we van verhalen over geweld tegen de politie kennis zoals we kennis nemen van het dagelijkse weerbericht.

  Het is aan de orde van de dag”, zo vat zij de noodzaak voor haar boek samen in Die Welt.”

  http://nieuws.tpo.nl/2015/10/05/duitse-politieagente-schrijft-boek-steeds-meer-geweld-door-jonge-moslimmannen/

 8. Wachteres

  En Michael, de grenzen worden niet op slot gezet, want dat wil de EU niet.

  Het was ook al lang bekend dat er veel seksueel en ander geweld in de asielzoekerscentra plaats vinden. Dat heeft hen niet verhinderd om ‘meer, meer, meer’ binnen te halen.

  En of er nu honderden vrouwen worden verkracht zal hen een rotzorg zijn, dat blijkt wel.

  Hoe dan ook moet de multiculturele samenleving [lees: instroom van de islam] door gaan.

  1. Wachteres

   Frontex helpt zelfs mee om de ‘zielige vluchtelingen’ binnen te halen.

   https://ejbron.wordpress.com/2015/12/30/frontex-breidt-welkomstcomite-in-griekenland-uit/

 9. Terzo

  Swiss Member of Parliament Has Had Enough

  https://www.youtube.com/watch?v=pCW2hxux3Ro

 10. puttertje

  Kunnen jullie reactionairen weer lekker je diarree laten lopen. Stop de haat tegen vluchtelingen en minderheden in het algemeen en straf de daders streng.

  1. Wachteres

   @Puttertje, kun je voor je onsmakelijk dom geklets niet beter naar Joop gaan?

   Lijkt me meer jouw niveau.

 11. poldi

  Goedemorgen Nederland.
  Waar hoorde ik verhalen over testosteron bommen? Wie was die man toch die drie maanden geleden daarvoor waarschuwde? Wie was die man die daar afstand van name en dat hij niet moest overdrijven en bevolkingen tegen elkaar zat op te hitsen.
  Mooi, dit worden warme tijden.
  ———————————————
  Vanmorgen op BNR hun Duitsland correspondent hierover gehoord. Zelfs daar wordt er krampachtig niet benoemd wie de daders zijn. Misselijkmakend die politieke correctheid.
  Waarom wordt dit niet besproken voor wat het is, racistisch geweld jegens de autochtone bevolking?
  ——————————————–
  Rechts: De daders zwaar vervolgen en uitzetten.
  Links: Tja ze staan ook al maanden droog, misschien troostmeisjes in gaan voeren ?
  Als het aan mij lag werden ze gecastreerd en met 4 man aan één parachuye uit een vliegtuig boven de zandbak gedropt.

 12. H.Vaes

  Laten we ons maar niet druk maken. Dit was slechts een incident.
  Het zal niet meer gebeuren. De daders zullen flink geknuffeld worden.
  Merkel zal eens goed met ze praten want zij wil o zo graag zelf ook eens aangerand worden.
  Het waren vooral geen gelukszoekers…het waren vooral jonge mannen…..het hadden zomaar Duitsers kunnen zijn.
  Op deze manier proberen de politieke correcte ons om de tuin te leiden.

 13. Pipadekloon

  Voorbode hoe dit vulles straks je huizen gaat binnenvallen.Dit is georganiseerd! Met duizend man straks een flatgebouw binnen en plunderen maar.

 14. Svetlana

  Ik trek mijn grootste twijfels eraan dat die vrouwen “verkracht” werden. Misschien waren ze dronken en hadden ze gewoon zin in seks. Misschien waren ze zelfs van de pegida en hebben ze deze jonge mannen geprovoceerd.

  Wij moeten begrijpen en resoecteren dat er andere culturen zijn waar men nou eenmaal anders met vrouwen en het is aan ons vrouwen om ons daaraan aan te passen. Als we niet als slettebakken rondlopen zal er van verkrachting geen sprake zijn

  1. JanKorneeldeWit

   He gelukkig, de domste zeug van stal heeft 2016 ook weer in goede gezondheid gehaald. Wens je een jaar vol palen laaien toe!

   1. Wim

    Svetlana moet jij niet op de website van GGZ zitten.

   2. Wachteres

    Voor mij als vrouw, is het gewoon een belediging dat dit wijf hier nog rond mag lopen; fatsoenlijk Nederlands schrijven kan zij niet.

    Niet de smerige moslims krijgen de schuld, maar de autochtone vrouwen.

    We moeten maar begrijpen…. rot toch op mormel.

    Je bent een afgang voor alles wat vrouw is.

 15. JanKorneeldeWit

  Ach het wordt toch echt eens tijd om op te houden met jammeren. Geef deze mensen, net als al die andere ‘ereme’ zielen in de grote duitse steden ‘huis haard en hoer’,vergezeld van een fijne, door dankbare christenen en andere nuttige idioten opgeblafde uitkering, en je hebt geen centje pijn meer. Oja wat betreft je geile dochter die bevingerd wordt door een aardige apotheker uit Aleppi, een hoogwerker uit Homus of een dokwerker uit Damascus….het wordt tijd dat zij dat gewoon lekker vindt, zij was immers toch al een hoer…….Moet je daarna eens zien hoe keihard deze cultuurverrijkertzz en vertegenwoordigers van de enige echte religie van de vrede voor jullie ouwe opa en oma aan de bak gaan! De toekomst is prachtig, dit is de oplossing voor het reeds 50 jaar allom gevreesde spook van de vergrijzing…En Orwell keek en zag dat alles ‘gut’ was…..

 16. DeKadt

  Schokkend. En toch weer niet. Stuitend in ieder geval. Maar ieder mens met een greintje verstand had dit zien aankomen. Nog niet zo lang geleden sprak ik hierover met wat kennissen. Ik stelde dat de grote krachtmeting in Europa zal plaatsvinden langs de lijn van … de vrouwenrechten. De westerse vrouwen zullen het verschil gaan maken in deze confrontatie. Alle vrouwen, ongeacht leeftijd en afkomst. Wellicht met uitzondering van de islamitische vrouwen, die gevangen zitten in de islamitische klem. Maar vrouwen zullen de echte krachtmeting aangaan met de islam in Europa. En aangezien vrouwen de helft van de bevolking uitmaken, zullen vrouwen het verschil gaan maken. En wat voor een verschil!

  Zodra het besef (en de angst) bij grote delen van de vrouwelijke bevolking goed is ingezonken, gaan er krachtsverhoudingen veranderen. Ook politieke. Als vrouwen massaal gaan aangeven dat men de islam en haar vrouwvijandelijke standpunten afwijst en dat men de institutionele vrouwenonderdrukking veroordeeld, dan gaan standpunten echt veranderen. Ook in de politiek. Vrouwen zijn werknemers, werkgevers, moeders, sporters, rechters en nog heel veel. Bovendien zijn jongere vrouwen en meisjes ook een belangrijke groep in deze discussie. Overal in de samenleving zullen vrouwen en meisjes bewust worden van het intrinsieke gevaar wat ons land, ons continent is binnengeslopen. Te beginnen op school en later in het uitgaansleven. Islam is een wereldbeschouwing. Het wil heersen. Het wil overheersen. Het is een regelrechte bedreiging voor ons soort maatschappij, waar vrouwen volledig gelijkwaardig zijn met gelijke rechten. Kom daar maar eens mee aan in de islam.

  Vrouwen zullen het verschil maken. Alles rondom de islam en vrouwen zal het breekijzer zijn in deze discussie. Islam bedreigen vrouwenrechten existentieel. Alles aan de islam ademt vrouwenonderdrukking. En dat verklaard het gedrag van moslimmannen. Nu in Keulen. Maar feitelijk overal natuurlijk. Moslimmigranten integreren slecht en assimileren niet. De enkele goeden daargelaten. Als vrouwen massaal hun stem gaan laten horen en met hun voeten gaan stemmen moet je eens opletten wat er gaat gebeuren met o.a. de PVV. Dat is het hek van de dam. Vrouwen gaan het verschil maken. Hoe meer islam in Europa, hoe groter de druk zal zijn op de westerse vrouw om hiertegen te gaan ageren. Puur uit lijfsbehoud. Want islam is bedreigend voor velen maar vooraleerst voor de rechten van de vrouw. Dat wordt de grote krachtmeting deze eeuw in Europa. Vrouwen aller landen ontwaakt! Het is tijd dat de helft van de bevolking zich in deze discussie gaat mengen.

  1. JanKorneeldeWit

   Beste Dekadt, ziehier een dejavu moment! Ben het helemaal met u eens. Toevallig reageerde mijn vrouw, die afkomstig is uit Colombia en dus weinig xenofobe ervaringen kent zoals wij hier op het oude continent….Ook zij kwam zonder verdere kennis van de ons inmiddels zo ingebakken kennis van het probleem, tot een eensluidende conclusie; een religie die mij verbiedt mijn prachtige haar te laten zien kan weinig goeds in zich herbergen en al helemaal niet het beste met mij voor hebben. Wat was ik blij met haar onbevooroordeelde reactie en het feit dat iedereen die haar inmiddels kent van haar heldere standpunten onder de indruk is….Wat wij nodig hebben is een post-machismo beweging met strijdbare vrouwen die de ranzige en van testosteron druipende neo-euro-moslimstier bij de horens grijpt en deze eens goed de vuile oren wast!

  2. nick

   Helemaal raak! @dekadt. Onze hoop ligt bij de vrouwen, zij zullen ons moeten ontzetten uit de greep van de Islam voordat deze Islam greep op hun krijgt!
   Dat dat ook kan gebeuren bewijst Perzie, het gevaar is enorm maar indien de vrouwen massaal in actie gaan komen is er misschien nog hoop.

   (En daar hebben de machthebbers waarschijnlijk niet op gerekend, zij zijn nu al naastig bezig de Islam zoveel mogelijk tegenoet te komen en onze westerse nomen en waarden aan de kant te zetten en dat is niet uit angst maar in opdracht, langzaam maar zeker sluipen de islamitische gewoontes en wetten onze samenleving binnen, worden christelijke normen en waarden genegeerd en de waarheid bestraft!)

 17. papa charlie

  De geest is uit de fles en krijg hem er maar weer eens in. Das schaffen wir nicht!!

 18. nick

  Tja en dan te bedenken dat 90% van alle misdaden, begaan door “immigranten” uit voornamelijk islamitische landen, uit de media gehouden worden, in Duitsland, in alle ons omringende landen en zeker ook in ons land. Dat zou schadelijk zijn voor het imago van deze zg ‘vluchtelingen’…een “verkeerde” indruk geven en aanwakkeren tot angst en wellicht ook minachting van deze horde indringers, (gefacilliteerd door onze corrupte regeringen), in onze samenlevingen.

  Dit konden ze tot hun spijt niet tegen houden, te massaal, te veel aangiftes! En wie is er nu verbaasd? Lees je de alternatieve media dan weet je dat dit overal, in alle landen waar deze hordes jonge mannen zijn binnengestoomd, gebeurd. Dagelijks! Het is walgelijk, nee het is verschrikkelijk dat nu nog iedere dag duizenden van deze troepen mannen over onze grenzen binnen komen om te profiteren en misbruik te komen maken van onze samenlevingen.

  En regeringsleiders met hun puppets en domme aanhang, jullie wisten het, jullie weten het maar jullie doen niets omdat het de bedoeling is ( opgedragen van nog hoger hand) om onze samenlevingen te ondermijnen en de oorspronkelijke bewoners van Europa uiteindelijk te laten verdwijnen. Dat is geen complot theorie maar een hard feit welke onder onze ogen plaatsvindt.

  Open die ogen en open je oren. Vooral de linkse kerk, de socialisten, met hun krankzinnige en zeer gevaarlijke ideologie zijn een totaal gevaar voor het westen. Zij zijn in grote mate de schuldig aan deze gigantische ramp die inmiddels niet meer goedschiks aangepakt kan worden.

  Want jullie, die niet wilden zien en horen, zijn wel degelijk gewaarschuwd! In ons land wordt de waarheid geroepen door Wilders en de PVV, al jaren waarschuwd hij voor exact deze gevolgen van ongebreidelde massa inmmigratie van islamitische achterlijken.
  Hij is daarvoor beschimpt, uitgescholden, belachelijk gemaakt en ernstig bedreigd!

  Schamen jullie je nu niet kapot, dat deze man, die enkel de waarheid wil verspreiden en ons wil waarschuwen, al zo lang beschermd moet worden tegen idioten die hem, om deze waarheid, naar het leven staan! Maar nee, de hetze gaat onverminderd door, de linkse kerk lijkt hierdoor juist aangemoedigd te worden om nog meer leugens en vuiligheid te melden, hem het liefst nog de schuld te geven van wat deze hordes, legers zijn het, mannen in onze samenlevingen aanrichten.

  De waarheid komt altijd boven, altijd!
  Ken je geschiedenis dan weet je de toekomst!

  1. Niek Verheyen

   Chapeau, Nick!

 19. Wim

  Als je steeds meer berichten leest, dan kun je toch wel spreken van een Islamitische kristalnacht.

  1. Krijgsman

   U bedoelt wellicht Kristallnacht.

   Tja, de geschiedenis herhaalt zich maar helaas altijd weer geheel anders.

 20. Wim

  Inmiddels is al gelekt dat het om vluchtelingen gaat, recent.

  Het is niet alleen Keulen, ook Hamburg en Stutgard.

  “Uiteindelijk hebben we acht mannen kunnen aanhouden. Allemaal waren ze in het bezit van kopieën van certificaten voor een asielaanvraag

 21. Viertel

  Je gelooft het niet, maar…de burgemeester van Keulen zegt dat de vrouwen zich beter moeten gaan kleden. Ofwel: de aanrandingen hebben ze aan zichzelf te wijten. Heerlijk toch, zo’n seksegenote, vast zwaar feministe ook. Met zo’n vriendin heb je geen vijand meer nodig.
  https://www.facebook.com/100010827106012/videos/152866285084274/

  1. Terzo

   Dat wijf is echt knettergek……..

 22. Krijgsman

  Ze waren stomdronken, dus goed geïntegreerd zoals de gemiddelde voetbalsupporter, en dus geen gelovige moslim.

  Het gaat goed met de integratie: de allochtoon neemt westerse gewoonten over en seculariseert als een dolle.

  1. Terzo

   Hé, daar hebben we Jacobus Brouwenstein Spleet weer, hoe is het Wim in het nieuwe jaar?

  2. van Urk

   Inderdaad, het ligt natuurlijk niet weer aan de islam maar aan de Jenever!

 23. nogmaals

  Het is bijna een week geleden gebeurd. Meteen al volop getuigen (met name heel veel politie !), maar nu pas opeens veel publiciteit, en nu pas aktie (nou ja, voorlopig alleen maar loze woorden !) door de policor verrottelingen die het in Keulen en Duitsland voor het zeggen hebben. Kennelijk hadden ze meteen na het gebeuren de politiemensen opgedragen om, zoals gebruikelijk, alles geheel onder de pet te houden, maar nu lukt dat niet langer, want de beerput gaat eindelijk open.

 24. Svetlana

  Het is toch logisch dat als je als vrouw gaat provoceren dat zoiets als dit zou kunnen gebeuren. Het zijn gewoon geile jonge mannen die seks willen. De uitdaging ligt bij de vrouw hoe je er mee om gaat.

  Ik ben nooit in mijn hele leven verkracht/ aangerand of wat dan ook maar als ik als goedkope snol rond zou lopen vroeg ik er zelf om, eigen schuld dikke bult. Natuurlijk staat het de goedkope snol vrij om zich zo aan te kleden maar zo heb je nou eenmaal veel meer kans op aanranding dan bij een dame met stijl zoals ik.

  1. Svetlana

   Overigens is de haat en intolerantie die men op deze site richting de moslims uitkotst weer eens ziekelijk. Zum kotzen!

   1. van Urk

    Svetlana moet ik u het bericht nog even hardop voorlezen of heeft u een begrip als die van een kleuter? Maar goed..Als er stond dat er duizend rooms katholieke priesters een groot aantal kinderen in Keulen hadden aangerand dan had u het wel geloofd.

   2. poldi

    Vergeet niet @Svetlana dat een heleboel reaguurders kotsen van jouw reacties !

    1. nick

     Precies! @svetlana = een misselijkmakend mens! Een schande voor de vrouwen. Geen fatsoenlijke weldenkende vrouw is het met dit stuk smerig onbenul eens.

   3. toetssteen

    Nou heb ik tot twee keer toe een link geplaatst afkomstig van een politieagente. Succes er verder mee mensen. Zo werkt het dus niet.

  2. Viertel

   U bent wellicht in bezit van een snor ?
   En gaat buitenhuis gekleed in boerka ?

 25. Wachteres

  http://www.nrc.nl/next/2016/01/06/kom-op-zeg-dit-laten-we-toch-niet-toe-1577380?utm_source=SIM&utm_medium=email&utm_campaign=5om5&utm_content=&utm_term=20160105

  Kom op mensen, dit laten we toch niet toe! #Keulen

  Massa-aanranding in drie Europese steden, en dat is al dagen geen voorpaginanieuws? Dilan Yesilgoz is verbijsterd.

  1. nick

   “Midden in Europa vindt een massa-aanranding plaats en pas vijf dagen later, VIJF dagen later, beginnen de mainstreammedia er mondjesmaat – online – over te berichten!!!!!!!!!”

   Dit zegt toch alles, alles over de media, de linkse kerk waarmee onze regering zich verbonden heeft en de hypocriete zg Chistenen die niets anders doen dan wegkijken.

   “Verdomme, mensen! Waar is de verontwaardiging? Waar is de woede? Wat is er toch in hemelsnaam aan de hand met ons?”

   ‘Een burgemeester die spreekt van ‘schande’? Nee, een massa-aanranding is misdadig, walgelijk en onacceptabel!’

   ‘En op social media de discussie dat het noemen van de afkomst van de daders discriminerend zou werken? Hou op, hou toch alsjeblieft op!’

   ‘Ja, ik ben boos, woedend zelfs en hoe. Hoezo gaan we niet massaal de straat op, staat dit niet op de voorpagina’s en doen we er niet alles aan zodat deze daders geen seconde het gevoel krijgen dat ze hier ongestraft mee weg kunnen komen. Kom op mensen!’

   Bedankt @Wachteres, uit het hart gegrepen en wilde het hier, met deze alinea’s even benadrukken.

 26. poldi

  Opiniepeiling PowNed
  =============

  En wat is jouw mening erover?

  Goed dat Wilders dit aankaart?

  Nee. Het is onfatsoenlijk, abject en stigmatiserend. 4%

  Ja, reële gevaren negeren is absurd en gevaarlijk 96%

  Total votes: 7268

 27. Wachteres

  https://ejbron.wordpress.com/2016/01/05/kamervragen-wilders-en-fritsma-aan-de-minister-president-over-arabische-testosteronbommen-in-duitsland/

  Kamervragen Wilders en Fritsma aan de minister-president over Arabische testosteronbommen in Duitsland

 28. poldi

  We horen er nu pas wat van omdat de lugenpresse eerst een mooi verhaal wil bedenken om de multiculturele maatschappij te beschermen tegen al te veel negatief nieuws.
  De rechten van onze inwoners doen er kennelijk niet meer toe.
  Het is een grote schande dat men koste wat kost de burgers voorliegt.
  De islam is gewoonweg ONVERENIGBAAR met het westen.
  Er is totaal geen respect. Waarom zou je daar over blijven liegen?

 29. Ruud562

  Weet u nog in september? Wilders die tijdens de Politieke Beschouwingen hiervoor waarschuwde en vervolgens door de oh zo politiek correcte wegkijkers als een Klaver, een Rutte, een Samsom, een Pechtold c.s. werd afgebrand! Weet u nog?

 30. Ruud562

  Gezien de reactie van die Svetlana alhier: ik had gehoopt dat zij inmiddels onder behandeling zou zijn van goede psychiater, echter dat blijkt dus een stille hoop …

 31. poldi

  Hier hebben Samson en Pechtold even pech, het is in dit geval niet Wilders die de vinger op de zere plek legt. Maar de realiteit van autoriteiten uit Keulen. Ben benieuwd hoe ze zich hier weer uitlullen in de linkse actualiteiten programma’s. Alles zal wel weer met de mantel van het onbenul worden gebagitaliseerd. Wij kunnen alles aan en hebben alles in de hand.

 32. Bes Tolen

  Lieden als Merkel zullen echt wel weten dat Duitse vrouwen en masse de kans liepen en lopen verkracht te worden. Maar er blijven natuurlijk altijd hogere beginselen en die zijn Merkel c.s. wel toevertrouwd. Tenslotte, nee in beginsel gaat het niet in Duitsland om Duitse vrouwen. Tenslotte, nee in beginsel kun je de mensen ook niet voldoende beschermen. Er moet ruimte zijn voor meer, voor openheid en dat is niet de openheid om iedereen maar te laten meepraten want dat werkt nooit. Het is de openheid om iedereen toe te laten tot wat heilig is: het land moet zijn bestemming kennen, ongeacht wat ook. Merkel? Nee, zij is onbelangrijk. Dat vindt ze zelf. Hoe ze ook mag heten. Wie ze ook is. Belangrijk is uitsluitend het principe; jeder Prinzip fuehrt zum Teufel. Juist, juist gezien Merkel of hoe je ook mag heten! Wat je ook bent. Je wilt toch best erkennen dat je slecht bent. Bravo, de hemel gaat voor je open. Voor wie? Voor jou.

 33. Kodi

  Het racistische feest der verkrachtingen door Moslims
  https://geweta.home.xs4all.nl/Verkrachtingen%201.html

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.