Niet alleen in Keulen maar overal in Europa zijn vrouwen aangerand door asielzoekers tijdens Oud en Nieuw

Naast Duitsland vonden in minstens drie andere landen soortgelijke massale aanrandingen plaats.  

Een week na de massale aanranding in Keulen komt er steeds meer aan het licht over grootschalige misdragingen door immigranten tijdens Oud en Nieuw. Door vrouwen die aanwezig waren bij de rellen in het station van Keulen zijn inmiddels al 120 aangiftes gedaan. Maar inmiddels is bekend dat ook in Hamburg (39 aangiftes), Bielefeld (5 aangiftes), Frankfurt (7 aangiftes) en Stuttgart (3 aangiftes) vrouwen zijn aangerand. Volgens anonieme bronnen bij de politie zijn de verdachten asielzoekers, met name Syriërs.

Het fenomeen blijft niet beperkt tot Duitsland. In Salzburg, Oostenrijk, ging het er net zo aan toe als in Keulen. Één van de slachtoffers, Sabrina, vertelde aan het blad Osterreich dat ze om 2 uur ’s nachts met twee vriendinnen naar huis liep vanuit een club in het centrum. Plotseling werden haar vriendinnen vastgegrepen door een groep mannen:

“Ze probeerden hen weg te duwen, maar ze werden overmeesterd en één van hen werd bij haar hoofd gegrepen. Hij streelde haar en likte haar gezicht.”

Pas toen het haar lukte om de aanrander te slaan en te schoppen, konden Sabrina en haar vriendinnen ontsnappen. Volgens Sabrina was haar geval niet uniek:

“Veel andere vrouwen en meisjes zijn ook aangerand. Sommigen hebben me verteld dat ze werden aangevallen op de Staatsbrucke, sommigen op het marktplein en anderen op het treinstation.”

In verband met aanrandingen en geweldpleging in Salzburg zijn al een 23-jarige Syriër en een 28-jarige Afghaan opgepakt, beide recente asielzoekers. Ook de andere daders, zoals de groep die Sabrina aanviel, worden omschreven als “Arabisch uitziend”. Waarschijnlijk gaat het dus net als in Keulen om recent gearriveerde asielzoekers die het hebben voorzien op vrouwen.

Ook in Zürich, Zwitserland, meldde de politie seksuele agressie tijdens Oud en Nieuw. Tientallen vrouwen werden beroofd, en zes van hen werden ook seksueel lastig gevallen. Ook hier wordt gesproken van mannen met een donkere huid.

In Helsinki, de hoofdstad van Finland, was de politie er naar eigen zeggen net op tijd bij. Ze hadden vooraf signalen binnengekregen dat er aanrandingen zouden plaatsvinden tijdens de jaarwisselingsfeesten in de stad. Ondanks massale politie-inzet werden er toch nog veel vrouwen aangerand op het stadsplein en later in het treinstation, waar duizend Irakese asielzoekers zich hadden verzameld. Drie verdachte asielzoekers zijn inmiddels opgepakt. De politiechef van Helsinki reageerde stomverbaasd:

“Dit is een totaal nieuw fenomeen voor Helsinki’, zei adjunct-commissaris Ilkka Koskimaki aan het Franse persbureau AFP. ‘Dit hebben we de voorgaande jaren nooit meegemaakt.”

Nog steeds komen er veel aangiftes van aanranding binnen. De aangiftes die nu binnen zijn, zijn misschien slechts het topje van de ijsberg. Keulen, Hamburg, Zürich, Helsinki, Bielefeld, Stuttgart en Frankfurt. Een sombere opsomming die bewijst dat de komst van miljoenen asielzoekers naar Europa niet zonder gevaren is. Gelukkig lijkt de Duitse regering tot inkeer te komen: vandaag wordt daar vergaderd over strengere maatregelen tegen criminele asielzoekers. Hopelijk wordt het daardoor veiliger voor vrouwen op straat.

Toch blijven alle maatregelen symptoombestrijding zolang de bron van het probleem niet wordt aangepakt. De daders van deze aanrandingen hadden Europa namelijk nooit mogen binnenkomen. Het is tijd dat de Europese grenzen definitief op slot gaan voor criminele immigranten.

 

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

61 reacties

 1. Terzo

  ” Het is tijd dat de Europese grenzen definitief op slot gaan voor criminele immigranten. ”

  Je vergeet nog wat, de totale remigratie van degenen die al reeds aanwezig zijn….hun kansen hebben zij verspeeld.

 2. Wachteres

  Niets verbaast me meer! Duidelijk afgesproken werk! Wat wordt de volgende actie: grote groepen mensen de keel doorsnijden? We kunnen nu van alles verwachten.

  En de grote schuldigen zijn onze regeringsleiders en bovenal de EU plus het linkse klootjesvolk.

  Zij zijn verantwoordelijk voor alle ellende die nog vanuit de islam over ons zal komen.

  Iemand al gehoord dat de grenzen dicht gaan? Nee dus en dat gaat ook niet gebeuren.

  Dit duivels volk wordt willens en wetens binnen gelaten. Of het moet al zo zijn dat de EU zonder enige moeite de goeden van de kwaden kan onderscheiden.

  Dan hebben ze zich wel vergist, trouwens.

 3. V.K.

  -Er moet toch wel een behoorlijke organisatie zijn welke op oud en nieuw al die poppetjes op tijd en plaats delegeert.

  -Overigens, vraag ik me bij die aanrandingen in de EU welke nu naar boven komen, kan het niet zo zijn dat na die ramp in Keulen, de drempel om aangifte te doen is verlaagd….na ja in dat geval is de ramp wat betreft jonge moslimmannen niet te overzien….het was een grote groep mannen die wist wat er zou gebeuren welke het door het afschermen deze aanrandingen mogelijk hebben gemaakt, en of het nou vluchtelingen waren of niet, het gaat simpelweg om Duitse/Europese vrouwen en moslim mannen.

 4. Ni28

  Wat zijn wij blij met de verrijking voor Europa. Europa wordt binnenkort net zo onveilig als het midden Oosten of Afrika. Het Bonobo gedrag van die inwoners krijgt gaan zij in Europa toepassen. En dan moet je natuurlijk de vrouwen in een boerka stoppen. In het Midden Oosten begrijpen de vrouwen het al lang dat zij het gedrag van de mannen van achter de tralies van textiel moeten voorkomen. Omgekeerde wereld nu al in onze theater.

  1. DeKadt

   Mijn vrouw maakte dezelfde opmerking. Ook zij begreep nu waarom vrouwen in de islamitische landen zich zoveel mogelijk bedekken in lappen en doeken. Wat nog veel schandaliger zijn de reacties van policor-gemeente zoals die Keulse burgemeester. Die adviseert vrouwen zich op gepaste afstand van mannen te houden om geen problemen te krijgen. Als ik het niet gehoord had, had ik het niet gelooft. Dit is puur dhimmie gedrag. Tekstboek dhimmie. Buigen voor de andere cultuur. Buigen voor de islam. Buigen voor de achterlijkheid. Werkelijk ongehoord. Ik ben benieuwd hoe de vrouwenbeweging zich gaat opstellen de komende tijd. Die zitten ook een beetje in een spagaat. Die beweging was op sterven na dood, nog slechts bevolkt door wat volgevreten multiculti’s en andere ouwe kraaien. Eens kijken of de moderne Europese vrouw zich deze achterlijkheid allemaal gaat laten aanpraten. Schone taak voor Femen en co. lijkt me. Schone taak voor alle vrije vrouwen. We zullen zien.

 5. DeKadt

  De botsing der beschavingen is een feit geworden. Waar Bernard Lewis nog op afstandelijke wijze over schreef is onze realiteit geworden. Islam in al haar perversie is Europa binnen gespoeld. De eerdere migratiegolven waren hiermee vergeleken nog vriendelijk en overzichtelijk. Maar met de totale implosie van het midden oosten gaan nu ook de riolen aldaar overspoelen en stroomt Europa vol met het schuim van het schuim uit die achterlijke gebieden.

  De halve wilden die nu binnen komen zijn van een geheel andere orde dan wat we gewend zijn. Deze machomaniakken hebben handen tekort om zich te vergrijpen aan al dat heerlijk loslopend vrouwelijk schoon wat hier in Europa gewoon is. Al die prachtige bijna naakte hoeren die hier voor het grijpen zijn. Vooral binnenkort, als het voorjaar weer voor de deur staat. Vooralsnog dragen vrouwen nog jassen en broeken tegen de kou, maar laten we eens zien hoe dat allemaal zal gaan als de temperaturen gaan stijgen. Dan stijgt ook de temperatuur in de islamitische broek.

  Eeuwenlange frustraties en opgekropte seksuele lusten krijgen eindelijk vrij spel. Europa is een grote harem waar de moslimman helemaal los kan gaan. We hebben de eerste reacties al gehoord hier en daar. Duitse politiemensen die uit de school zijn geklapt laten niets aan de verbeelding over: we hebben hier te maken met de ergste soorten in de islamitische wereld: agressieve genadeloze halve barbaren die geen flauwe notie hebben waar ze in terecht zijn gekomen, namelijk de moderniteit.

  Het enigste wat ze bezig houdt is roven, liegen, belazeren en neuken. Vooral dat laatste. Het zijn harde woorden. Ik sta er van te kijken dat ik ze opschrijf. Maar dit is de realiteit. Duizenden rioolratten zijn Europa binnengeslopen en vooralsnog weet niemand hoe het nu verder moet. De multiculturalisten en eurofielen zoeken dekking en draaien zich in alle bochten en kronkels om een verhaal te spinnen. Het volk begint zich massaal te roeren. Vroeger was er de Jodenjacht in Europa. Dat is onze erfzonde. Maar zou er ooit een moslimjacht opgestart worden? Ik vraag het me af. Hoe zit het met het opjagen van moslima’s en het aftrekken van hoofddoeken bijvoorbeeld? Klaarblijkelijk is Europa doordesemd van beschaving en ondergedompeld in haar geschiedenis. Maar zeg nooit nooit. Iets zegt mij dat wij pas aan het begin staan van nog veel meer ellende…

 6. Wachteres

  http://www.demorgen.be/opinie/lezers-reageren-volharden-in-politieke-correctheid-is-nu-de-slechtst-mogelijke-keuze-b7cafd51/

  Lezers reageren: “Volharden in politieke correctheid is nu de slechtst mogelijke keuze”

  “Dagelijks krijgt De Morgen heel wat lezersbrieven binnen. Hieronder leest u een selectie van de reacties die op 7 januari binnenkwamen: over het seksuele geweld in Keulen en de besparingen op openbaar vervoer.

  Politiek correct denken is een slechte heelmeester, daar zijn veel voorbeelden van in de geschiedenis. En dan heb ik het nog niet gehad over wat leraressen dagelijks moeten aanhoren van jonge Noord-Afrikanen in de klas.

  Vrouwen moeten geen armlengte afstand houden, maar een beenlengte! Ze kunnen dan makkelijker stampen daar waar deze mannen het verdienen.

  Moeten het trouwens nu niet de vrouwen(bewegingen) zijn die opstaan en maatregelen voorstellen”?

  Dat we de linkse vrouwen niet horen en niet hebben gehoord voor wat betreft het moslim gedrag ten opzichte van vrouwen zegt genoeg.

  Dat verbaast mij al jaren. Waar zijn de linkse ‘dolle mina’s’ gebleven?

  1. V.K.

   -@Wachteres,

   -Tsja, waarom hoor je de vrouwenbeweging niet?

   –Het valt meer en meer op dat instellingen/goededoelen/omroepen/universiteiten/bedrijven en media welke op een of ander manier afhankelijk zijn van staatspoet, of hun mond houden of zeggen wat staatswege moet worden gezegd.

   -Ik bedoel maar, hoor jij op dit moment Vitens reclame horen maken met hun internationale watergebeuren aan welke ze bewust niet meewerken?

   1. V.K.

    -@Wachteres,

    -Mijn antwoord op jouw had ik net zo goed kunnen posten op:

    http://www.dagelijksestandaard.nl/2016/01/joodse-nederlanders-vluchten-massaal-naar-israel/

    Maar ja, toen was deze posting er nog niet. That’s Life.

 7. Wachteres

  http://politiek.tpo.nl/column/het-verval-wordt-steeds-schrijnender-in-open-inrichting-huize-policor/

  Het verval wordt steeds schrijnender in Open Inrichting Huize Policor
  Gedegenereerd denken verzwakt ons allemaal

  Een pracht artikel van Annabel Nanninga. Wat een vrouw!

  Policor denken is gedegenereerd denken. Kijk maar eens wat er van komt.

  En op de weg terugkeren als de multicul mislukt, is blijkbaar niet mogelijk.

 8. Wim

  Dat is nieuw, een Europese Islamitische Kristallnacht.

  1. Krijgsman

   En Wim verzorgt de knipselkrant.

 9. Krijgsman

  Als de hysterische bijdragen van Wachteres en Terzo maatgevend zijn voor de racistische radicalisering van het PVV-tokkievolk kunnen we aannemen dat hun blonde Fuhrer dezer dagen grootschalige internering van alle moslims in concentratiekampen op de Veluwe gaat voorstellen.

  1. Wim

   Wat een onnozele en wanhopige rectie .Ga je linkse holletje in en lik je wonden van het ongelijk.

   1. Wachteres

    Ach het woord ‘hysterisch’ ligt Simon in de mond bestorven.
    Toch leuk als je een moeilijk woord kent.

    Nu nog even de juiste betekenis opzoeken, anders wordt het te pas en nog meer te onpas gebruikt.

  2. cmsuijkerbuijk

   Krijgsman, je nick slaat werkelijk nergens op. “Krijgsman” straalt een zekere onverzettelijkheid en moed uit. Maar het tegendeel is echter maar al te waar. Jij en je soortgenoten hebben zich al lang overgegeven aan de Islam (Wat dan ook “onderwerping” betekent). Nee, een véél betere nick voor jou zou zijn: Slappeling; Dhimmi; Judas; Mussert; Quisling; Lafaard, of als laatste voorbeeld Balthazar Gerards! Déze nicks doen namelijk wél recht aan de defaitistische reacties die je, volkomen gratuit, hier neer plempt!

   1. Krijgsman

    Dat de heer Suijkerbuijk als debater inhoudelijk geen hoogvlieger is was al langer duidelijk, maar daar staat tegenover dat zijn vermogen tot schelden en beledigen goed is ontwikkeld.

    Inhoudelijk bevat zijn bijdrage, zoals meestal, geen argument maar het is best geinig opgeschreven. Ik juich de aanwezigheid van deze eloquente stampvoeter op dit blog dus van harte toe.

    1. Wim

     De linkse immigrantenknuffeklaars worden langzaam wakker uit hun ideale droomwereld maar jij bent nog steeds in een diepe linkse droom, maar ze zijn vervolgens te beroerd om toe te geven dat ze de zaken rooskleurig voorstelden.

    2. V.K.

     -@Krijgsiman,

     -Zonder intellectueel te zijn ben jij prima te doorgronden, gezond verstand is genoeg Simon.

     -Maar eh laat jij je intellect eens los op het stuk van Paul.

     1. Wachteres

      Ach V.K het enige waar Simon toe in staat is, is anderen neer te halen en daardoor zichzelf te ‘verheffen’. Blijkbaar heeft hij gebrek aan valide argumenten. Dat kan ook niet anders als je voor dergelijke beesten opkomt.

      Typisch links gedegenereerd gedrag, trouwens.

     2. Krijgsman

      Het stuk van Paul betreft het bij elkaar sprokkelen van incidenten op oudejaarsvieringen met het oogmerk de hetze tegen vluchtelingen op te voeren. Er waren net zoveel incidenten met dronken blanke mannen die vrouwen aanranden, zoals sinds jaar en dag gebruikelijk is, maar die koemen nu even niet uit.

     3. V.K.

      -@Krijgsman,

      -Prima betoog, onderbouw het nu maar even met cijfers.

      -Leg jij dat dan gelijk maar even naast dat van het Mirandabad.

      -ben benieuwd.

    3. cmsuijkerbuijk

     Krijgsman, of beter, Quisling:
     Dat jij mij bijdrages niet begrijpt, omdat ze boven je pet gaan, wil nog niet zeggen, dat het geen goed onderbouwde bijdrages zijn. Je hebt kennelijk een gelijkgeschakelde socialistische opleiding gehad, die nóg te moeilijk was gezien je reactie! Zónder weerlegging van mijn stelling, bevestig je dat slechts.

     1. Krijgsman

      Beste Suikerbuik,

      Wat gelijkgeschakelde socialistische opleidingen zijn weet ik niet maar een socialist ben ik zeker niet. Het socialisme maakte meer kapot dan ons lief zou moeten zijn. Ik heb het sowieso niet zo op ideologieën die voorschrijven hoe de wereld is en zou moeten zijn.
      Voor het overige bevatte uw bijdrage, zoals gebruikelijk, feit noch argument. U bent geen hoogvlieger in de discussie en dat beseft u waarschijnlijk zelf ook wel. De boosheid en de somberheid resteren. Ik wens u alle sterkte.

     2. V.K.

      -Zit me af te vragen waar dat intellectuele nou bij jou zit Simon, dat komt maar niet naar boven in jou bijdrages op dit forum.

      -In die rant van jou tegen Suijkerbuijk kan ik niets intellectueels ontdekken, ja dat jij je erop beroept, maar dat zegt niets van jouw intellect.

      -Na ja, zie je wel vaker, mensen welke zijn vastgeroest in dogma’s welke zich beroepen op hun intellectualiteit, bij gebrek aan visie of argumenten, wat dat betreft ben je geen uitzondering op de regel.

     3. Wachteres

      Simon doet aan ‘zelfverheffing’ V.K. en Suijkerbuijk.

      Dat is de enige reden waarom hij hier verblijft.

      Voor mensen met een diep minderwaardigheidscomplex is het nodig om anderen de grond in te boren om zichzelf daarna beter te voelen.

      Lees zijn reacties maar eens terug, als jullie daar behoefte aan hebben.

      Persoonlijk heb ik dat niet, negeren is de beste remedie.

      D66 is ook links. En Alexander leeft zich ook het liefst op een ander uit.

      Dat geeft hem ‘zo’n lekker gevoel’; “wat ben ik toch goed”.

      Het zou me niet verbazen als …

 10. Wachteres

  http://www.hln.be/hln/nl/34662/Vluchtelingencrisis/article/detail/2578805/2016/01/08/In-Europa-is-explosieve-cocktail-aanwezig-voor-een-volksopstand.dhtml

  “In Europa is explosieve cocktail aanwezig voor een volksopstand”.

  Ik ben bang dat de EU daar op uit is. Het is toch ongelofelijk dat men doorgaat met een beleid in elk opzicht waar het grootste deel van de Europese bevolking op tegen is.

  Vroeger noemende we dit een communistische dictatuur.

  Wel opmerkelijk dat de meeste EU leiders of links georiënteerd of zelfs communisten zijn.

  1. Krijgsman

   Karsten is net als Joost Niemöller en Micha Kat langzaam maar zeker geradicaliseerd naar rechts extremisme. Tragisch, als journalist zijn ze niet meer serieus te nemen.

   1. toetssteen

    @Krijgsman
    Lees het boek van Arthur van Amerongen eens zou ik zeggen. Heeft er middenin gezeten.
    Wat u zegt van Karskens is een gotspe, u moet zich schamen! Deze man vergelijken met Micha Kat is te idioot voor woorden! Als u in de schoenen zou hebben gestaan van Karskens, zou het mestoverschot nu verdubbeld zijn.

    1. V.K.

     -@Toets,

     -Het is nou ook niet bepaald intellectueel om tot een meningsvorming te komen het werk van door jou, met goede of slechte redenen, daar valt over te discussiëren, zwart verklaarde journalisten niet meer serieus te nemen.
     -De bijdrages van Simon leg je hoe oneens je het met hem bent. toch ook niet ongelezen naast je neer.

 11. Geah

  In gedachten denk ik: Zet alle AZC’s met inhoud maar in de fik…..

  1. Beukman

   Doe me dan een lol en hou het bij gedachten, zieke geest die je er bent.

   1. Wachteres

    Weet je wat ik ziekmakend vind, Beukie? Dat het misdadig gedrag van meer dan duizend moslims weer hoe dan ook wordt ‘goed gepraat’.

    Wanneer krijgen we eens een kerel aan de macht die dit schorriemorrie er allemaal uittrapt en de grenzen op slot doet?

    O nee, we hebben een rechtsstaat, met als gevolg dat vrouwen in heel Europa loslopend wild zijn en nog veel meer worden. Dit is nog maar het begin.

    Ach, zolang het onze vrouw en dochters maar niet zijn, toch?

    Het linkse tuig zal blijven weigeren iets te doen ook al zouden in alle steden vrouwen verkracht worden.

    Ach ja, zoals Dijkhoff zei: blanke mannen verkrachten ook wel eens vrouwen.

    Gelukkig is hij wel een echte vent …brrrrrr

    En het zal niet bij verkrachten van vrouwen blijven. Ongelovigen afslachten staat ongetwijfeld op het programma.

    http://nos.nl/artikel/2079287-dijkhoff-wie-zich-gedraagt-als-in-keulen-is-geen-echte-vent.html

    1. Krijgsman

     “Wanneer krijgen we eens een kerel aan de macht die dit schorriemorrie er allemaal uittrapt en de grenzen op slot doet?”

     Wachteres maakt pijnlijk duidelijk dat racisme en fascisme broertje en zusje zijn.

     1. Wachteres

      Jouw opmerkingen zijn te onnozel om op te reageren, Simon.

      Maar blijkbaar is dat nog steeds niet duidelijk voor jou.

      Als ik geen gewelddadige gasten in mijn huis wil hebben, dan deug ik niet?

      Dan ben ik een fascist en een racist? Laat je nakijken, voor het te laat is.

      En ja, het is al bekend dat er meer dan genoeg ‘vluchtelingen’ onder het schorriemorrie zitten.

      Doe me een plezier en reageer je stommiteiten af op anderen.

    2. Beukman

     Een sterke man zal óf tegen de grenzen van de rechtsstaat aanlopen, óf ze met voeten treden, ‘resje.
     Maar ik weet wel zeker dat in jouw ogen het in de fik steken van alle azc’s met de mensen er nog in, waar Geah zo vurig op hoopt, niet tot het repertoire van een sterke man hoort.

     Die Dijkhoff trouwens, vind ik wel erg goed. Jij? Een soort van Rutte, maar dan met een baard én met ballen.

     1. V.K.

      -Ach Beuk, in tegenstelling tot Geah en haar gedachten, ben jij als geen ander in staat om dat wanneer er bij jou in de buurt een deur van allochtonen wordt kapot getrapt deze de daders erop te wijzen dat zij in plaats van ” Free-Palestina” beter ”daar moet een piemel in” kunnen roepen.

     2. Wachteres

      http://www.elsevier.nl/Buitenland/achtergrond/2016/1/Duitsland-criminele-asielzoekers-harder-straffen-na-Keulen-2742850W/?cmpid=NLC|elsevier_dagelijks|2016-01-08|Duitse_politici:_daders_%27Keulen%27_moeten_land_uit&utm_source=TripolisDialogue&utm_medium=email&utm_term=&utm_content=&utm_campaign=els_08jan&cmpid=NLC|els_08jan|2016-01-08

      Dit is de oplossing voor sterke mannen, Beukie. Die beschermen hun vrouwen.

      En waar vrouwen niet worden beschermd, bestaat er voor mij geen rechtsstaat meer en moeten we dus zelf het recht in handen nemen.

      Zou ik het maar moeten accepteren als mijn echtgenoot gasten in huis haalt, die onze dochters en kleindochters verkrachten?

      En nee ik ben niet voor het verbranden van asielzoekerscentra.

      Maar gasten die zich misdragen moeten a.s.a.p de grens over, terug naar het land van herkomst. Laten ze daar maar eens flinke jongens worden en hun land gaan verdedigen.

      Ongelofelijk, volgens het linkse gekkie Simon ben ik, als ik dit vind, een racist en een fascist.

      Het is toch merkwaardig [een eufemisme] dat de ‘gutmenschen’ hun beschermende instincten gebruiken om kwaadaardige, maar blijkbaar nog steeds ‘zieluge’ vluchtelingen te beschermen.

      Wat de autochtone vrouwen overkomt, interesseert hen blijkbaar niet.

      Voor mij heb je dan last van een zieke geest.

     3. Beukman

      W’resje:
      “… en moeten we dus zelf het recht in handen nemen.”

      Wat bedoel je in concreto dan, hoe gaan we dat doen? En wie is “we” eigenlijk?

     4. Krijgsman

      Ik veronderstel dat Wachteres bij de Sterke Man denkt aan de blonde Leider van de PVV die rechtsstaat en Grondwet aan zijn laars zal lappen en moslims de grens over zal zetten en hun de burgerrechten zal ontnemen.
      Deze gevaarlijke idioot haalt in Nederland echter niet meer dan 20% van de stemmen dus op democratische wijze krijgen we hem niet aan de macht.
      Wachters respecteert onze Grondwet en onze democratie of ze blijft menen dat een Sterke Man aan de macht moet komen. Voor een democraat is dat geen lastige keus.

     5. Wachteres

      Met ‘we’ bedoel ik het volk Beukie. Degenen die zich wel zorgen maken om de situatie waarin wij dankzij de EU beland zijn en die er iets tegen willen doen.

      IK weet wel dat we van links geen hulp zullen krijgen, die laat liever onze vrouwen verkrachten, dan dat men kritiek op de islam heeft. Dat is in heel Europa wel gebleken

      Als een rechtsstaat geen rechtsstaat meer voor vrouwen is dan zal er hoe dan ook a.s.a.p iets moeten veranderen.

      Als ‘vluchtelingen’ , gasten dus, zich zo misdragen en niet subiet er worden uitgeschopt dan deugt de rechtsstaat niet.

      Wat wij thuis niet accepteren hoeven we in onze maatschappij ook niet te accepteren. En hoe? We kunnen op allerlei manieren de EU onder druk zetten.

      De moslims weten donders goed dat ze hier alles kunnen maken.

      De politie wordt/werd al in hun gezicht uitgelachen, ook door de vluchtelingen in Keulen.

      De hele situatie is een gezamenlijke afspraak geweest van moslims in minstens 12 steden door heel Europa.

      En als jij excuses maakt dat ze ‘dronken waren’ en that’s it, dan ben jij daarvoor verantwoordelijk.

      Als je je verstand gebruikt dan weet je wel beter.

      Wat mij betreft is dit het begin, met Parijs, voor de moslims om ons te lasten zien waartoe zij in staat zijn. En het vervolg zal ongetwijfeld erger en erger worden.

      Als dit tuig met grote groepen gaat werken door heel Europa dan staat de politie met lege handen en kunnen ze alleen achteraf de schade opnemen.

      Links denkt veel te goed en veel te naïef over de islam en over heel veel moslims.

      In de tweede wereldoorlog waren er ook wel goede Duitsers, net als er vast wel goede moslims zijn, maar de kwaden overheersen en daar wil links niet aan, ondanks alle bewijzen die er al zijn.

      Grootschalige verkrachtingen, no-go areas, moslimgeweld in veel grote steden er zijn genoeg filmpjes op internet.

    3. Wachteres

     http://www.elsevier.nl/Buitenland/achtergrond/2016/1/Ministerie-geeft-toe-tweederde-verdachten-Keulen-is-asielzoeker-2743004W/?masterpageid=158493

     Ministerie geeft toe: tweederde verdachten ‘Keulen’ is asielzoeker

     “Officieel waren er geen aanwijzingen dat de daders van de aanrandingen in Keulen asielzoekers konden zijn, maar anonieme agenten prikten dat verhaal door. Het ministerie van Binnenlandse Zaken geeft vrijdag toe: veruit de meeste verdachten zijn asielzoekers”.

     Och, och, wat nu toch een vervelend bericht voor Simon. Hij maar denken dat de nieuwe instroom menselijker was.
     Psychiatrische hulp is geboden, anders verwerkt hij dit niet op een gezonde manier.

  2. Krijgsman

   Geah maakt zich grote zorgen over het morele niveau van de aanranders in Keulen. Ik begrijp dat wel, ze toont zelf een hoog moreel niveau.

   1. V.K.

    -@Krijgsiman,

    -Ik begrijp uit jouw bijdrage op dit draadje, dat wanneer jouw dochter/ vrouw nadat zij op straat is verkracht, jij haar doodleuk verteld dat de kans om overreden te worden op weg naar huis vele malen groter is, en zij van geluk kan spreken dat zij slechts is verkracht.

   2. V.K.

    -@Krijgsiman,

    -De gedachtenroersels van Geah doen mij denken aan Pindaboer Carter.

    -Carter werd indertijd gevraagd of hij tijdens het seksen ook dacht aan andere vrouwen.
    -Deze vraag heeft hij met een ja beantwoord, waarop een hele discussie losbarstte.

    -Wat was jouw antwoord tegenover jouw (toenmalige) partner toen jij op het moment van,, daar moet een piemel in” door jouw partner gevraagd werd of jij alleen aan haar dacht.

    -Dacht je aan je zelf, en beantwoorde je de vraag met ja. Of zei je ja omdat je met een dikke piemel zat.

    -Wat jouw antwoord naar de buitenwereld is, dat interesseert mij niet zo, die heb ik al kunnen opmaken uit al jouw bijdrages op dit forum.

    -Wat was jouw antwoord, en waarom?
    -Thuis liegen
    -naar de buitenwereld de waarheid vertellen

 12. Wachteres

  http://www.volkskrant.nl/buitenland/ook-aanrandingen-in-finland-zweden-zwitserland-en-oostenrijk~a4220954/

  Ook aanrandingen in Finland, Zweden, Zwitserland en Oostenrijk

  Niets aan de hand mensen, ze waren gewoon allemaal dronken.

  En trouwens, autochtone mannen verkrachten ook wel eens. Toch?

  Niet met duizend tegelijk, maar ach … wat zeggen getallen.

  Het gaat om de intentie …

 13. Wachteres

  http://www.breitbart.com/london/2016/01/08/exclusive-eu-source-tells-brussels-policy/

  EXCLUSIVE – EU Source Tells Breitbart London: ‘Brussels Won’t Admit Migrant Policy Caused Cologne’

  Brussel zal niet toegeven dat het hun migrantenbeleid de oorzaak is van wat er in Keulen is gebeurd.

  Natuurlijk niet. Je zoekt een zwart schaap – in dit geval het hoofd van de politie – en laat dat er voor opdraaien.

  Er is al bevestigd dat de situatie niet zo uit de hand was gelopen als de politieagenten niet hun aandacht hadden moeten besteden aan de immigratie.

  Wat moeten wij met leiders die nooit hun fouten zullen erkennen, dus in geen enkel opzicht ooit zullen toegeven dat ze mis zitten?

  Met die ‘elite’ hebben we helemaal niets! Weer een erg goede reden om uit de EU te stappen. Dan kunnen we onze regering om de vier jaar zelf kiezen.

  De EU-leiders zijn onbereikbaar voor correctie.

 14. Wachteres

  http://gatesofvienna.net/2016/01/the-larger-motive-behind-the-groping-jihad/

  The city authorities covered up what had happened for as long as they could. They didn’t want to acknowledge that young women had been molested under the eyes of
  their police, and they especially didn’t want to admit that most of the gropers were recently-arrived “refugees” from North Africa and the Middle East. It wasn’t until last Sunday that the news of what happened was splashed across the headlines in Germany and the rest of Europe. And it took several more days to learn that Stuttgart, Frankfurt, Hamburg, Dusseldorf, and other German cities had experienced the same sort of incidents on New Year’s Eve. Later we found out that the same thing occurred in Helsinki, Vienna, Salzburg, Zurich, Oslo, and Stockholm. I’m certain that we’ll eventually hear of incidents in other major European cities that have a significant “refugee” population.

  Islam understands something that we Westerners seem to have forgotten: A society that refuses to defend its women will defend nothing.

  Islam targeted European women because it views them as our most valuable property (with the possible exception of our nuclear weapons). If we won’t defend them, is there anything we will defend?

  Well, is there?

  Minstens in 12 Europese steden op dezelfde dag grootschalige verkrachtingen.

  En er zijn linksen hier op de site die dat af doen als: “Ach, ze hebben teveel gedronken”.

  Dit was een BEWUSTE strategie.

  En lafhartige mannen hier zoeken zelfs nog naar excuses.

  1. Krijgsman

   The Gates of Vienna was de favoriete site van Andrs Breivik. Daar schrijft ene Fjordmann, die zijn grootste inspiratiebron was.

   Die racistsiche en fascistische site deugt voor geen meter en is daarom, naast de vieze leugenaar E.J. Bron, de plaats waar Wachteres haar mosterd haalt.

  2. Beukman

   Ik betwijfel of het een bewuste strategie was. Het lijkt me eerder massagedrag van een groep jonge mannen, in een euforische stemming, die een voorbeeld aan de Duitsers nemen en het op een zuipen zetten. Alleen zijn ze drank niet gewend, en herkennen ze de grenzen nog niet van het losse gedrag van de massa’s mensen.
   “Bewuste strategie”, dat is wat het kwaadaardige paranoïde periodiek gates of vienna je wil doen geloven.

   Ik vroeg me trouwens af wat er was gebeurd als in dit filmpje niet Jan Roos de hoofdpersoon was geweest maar een asielzoeker.
   https://www.youtube.com/watch?v=_hdjBPq2gng#t=12

   1. Wachteres

    Beukman, in alle kranten staat, ik zou je zo tien kunnen opnoemen, dat hetzelfde gedrag in verschillende steden in Europa voorkwam.

    Toch wel opmerkelijk, vind je niet?

    1. Krijgsman

     Ja, dronken jonge mannen hebben de neiging onder invloed van drank zich behoorlijk voorspelbaar te gedragen.

 15. Ruud562

  Politieke correctheid leidt tot naïviteit, leidt tot dwaasheid en ondermijnt de normen en waarden van een democratie. En in het geval van de allochtonen- c.q. migratieproblematiek zal democratie ten ondergaan door politiek correct gedrag! Bewijs is nu internationaal getoond!

  1. Krijgsman

   Iets wat correct is kan niet onjuist zijn.

 16. Wachteres

  http://media.tpo.nl/2016/01/09/bonusquote-hafid-bouazza-blust-brisantbombrand-met-kerosine/

  Bonusquote: Hafid Bouazza blust brisantbombrand met kerosine
  ‘Het huidige machismo van Arabieren is pathologisch’

  “Het probleem met mythes is dat het subject ervan er vaak in gaat geloven. Het huidige machismo van Arabieren, gevoed door religie en opvoeding, is pathologisch. De scheiding van het vrouwelijk geslacht vanaf het zevende jaar brengt geen gezonde nieuwsgierigheid naar de vrouwen voor, maar een agressieve vorm van toe-eigening – uiteindelijk zijn de mannen superieur aan hun zussen en andere vrouwen, zij zijn hun zusters hoeders. En hoeder en herder zijn één, hetgeen wel suggereert wat de weinig benijdenswaardige situatie van die arme vrouwen is.

  Niemand die deze mentaliteit van dichtbij heeft meegemaakt, kan verbaasd zijn over wat er in Keulen is gebeurd. Er is een diepe minachting voor de autonomie van de vrouw en haar seksualiteit, die niet voorkomt uit een verlangen naar vrouwelijke ‘puurheid’, maar getuigt van een aantasting van de eigen ‘mannelijkheid’: een vrouw zou simpelweg niet vrij mogen zijn, zij kan enkel leven onder de bliksems en donders van mannelijke overheersing.”

  Ik denk dat we beter naar Hafid Bouazza kunnen luisteren – meer kennis van zaken en dus niet zo naïef – dan naar linkse argeloze – is dat wel zo? – figuren hier op de site aanwezig.

  En Simon, de tekst tussen aanhalingstekens is niet van mij maar van de schrijver:

  “Don’t blame the messenger”.

 17. Wachteres

  http://joostniemoller.nl/2016/01/breng-aanranders-keulen-onder-het-oorlogsrecht/

  Breng moslimaanranders Keulen onder het oorlogsrecht

  “Verkrachting heeft niet zozeer iets te maken met een seksuele drang. Het is vooral machtsuitoefening. Niet eens zozeer omdat vrouwen en meisjes worden aangerand en verkracht. Die hebben in de moslimwereld sowieso geen status. Het is een signaal naar de ‘niet-gelovige’ mannen.

  Het begrip ‘verkrachting’ bestaat in de koran niet eens als een vorm van overtreding.

  Het is bovendien gemakkelijk. De verkrachters en aanranders weten dat ze niet echt bestraft zullen worden. Drie ervan stonden na korte tijd alweer lachend op straat.

  In Zweden loopt sinds de catastrofale toestroom van illegale immigranten uit moslimlanden een op de vier vrouwen kans om verkracht te worden. Er worden nu nog meer vrouwen verkracht dan in Zuid-Afrika.

  Verkrachting op grote schaal is door de Verenigde Naties erkend als oorlogsmisdaad.

  Islamisten hebben de oorlog verklaard aan het Westen. Ze komen de EU binnen als ‘vluchtelingen’ en plegen als terroristen aanslagen. Maar het verkrachten van Europese vrouwen is ook deel van de oorlogsinvasie. De vraag of het hier nu gaat om tweede generatie moslims, of om kersverse ‘vluchtelingen’ is natuurlijk helemaal niet relevant.

  Vergeet niet dat de honderd meisjes die aangifte deden allemaal vaders, broers en echtgenoten hebben. Wanneer de staat nalatig blijft, zal er anders wraak genomen worden. Niet alle Westerse mannen zijn watjes”.

 18. Kodi

  De uitsmijter die getuige was van grootschalige misdrijven in Keulen tijdens de jaarwisseling stelde dat dezelfde mensen die enkele weken daarvoor nog verwelkomd werden met teddyberen en flesjes limonade zich nu in ernstige mate overgaven aan diefstallen, provocaties, aanrandingen en verkrachtingen, en wel in groepsverband.

  Hij zag het juist, nu de lemmingen in Duitsland nog.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.