ISIS executeert 7-jarig jongetje vanwege 'godslastering tijdens voetballen'

Geen categoriemei 09 2016, 11:00
Zo ziek zijn de massaslachters van ISIS.
Net als je dacht dat ISIS niet nog dieper kon zinken is bekend geworden dat de radicaal-islamitische slachters een 7-jarig jongetje uit Raqqa (in Syrië) geëxecuteerd hebben omdat hij zich schuldig gemaakt zou hebben aan 'godslastering.'
Toen alles niet helemaal naar wens ging tijdens het wedstrijdje met zijn vriendjes vloekte het jochie namelijk een paar keer. ISIS-moordenaars hoorden dat en pakten het jongetje vervolgens op. Hij werd naar de 'rechters' gebracht van de organisatie, die hem veroordeelden. Zijn executie werd meteen uitgevoerd.
Screen Shot 2016-05-09 at 11.14.07
Een bron van ISIS zegt dat het jongetje gedood werd "ondanks zijn jonge leeftijd" omdat zijn vloeken gezien werden als een belediging van hun Allah en het ISIS-kalifaat, geleid door oppermoordenaar Al-Baghdadi.
Het jongetje, en laten we hem eren door hem bij naam te noemen, heette Muaz Hassan. Ongelooflijk genoeg werd hij voor het oog van honderden toeschouwers -- waaronder zijn bloedeigen ouders -- doodgeschoten. Ondertussen riepen ze ongetwijfeld Allahu Akhbar en meer van zulks.
Na de plotselinge maar uiterst gewelddadige dood van hun zoon Muaz stortten zijn vader en moeder in elkaar.
Kan iemand mij uitleggen waarom we deze monsterlijke organisatie niet al lang naar het hiernamaals hebben gebombardeerd?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten