Johan Derksen ontketent weer een media-controverse: beledigt Humberto Tan tot op het bot

Geen categoriemei 07 2016, 20:00
En hij heeft eigenlijk nog gelijk ook.
Johan Derksen was gisteravond tijdens de uitzending van Voetbal Inside absoluut niet te spreken over zijn RTL-collega, Humberto Tan. De reden? Hij wilde graag beelden gebruiken van RTL Late Night, maar Humberto Tan en zijn vrienden gaven daar geen toestemming voor. Dit terwijl Hans Kraay Jr., de vaste VI-gast, er te gast was.
Daarom haalde Derksen hard uit naar zowel Kraay als Tan:

"Als jij een beetje wat van de tv-wereld zou weten, dan zou jij wat loyaliteit moeten tonen naar ons toe, en zeker niet meer bij die imitatie-anchorman - die altijd moet lachen als er niks te lachen valt - gaan zitten. Want die zijn nog te beroerd dat ze beelden afstaan aan ons programma, terwijl wij allemaal bij één baas, RTL, werken."

Vervolgens wees Derksen naar presentator Wilfred Genee en zei hij:

"Die Humberto wil hem niet aan tafel hebben, als daar alle reden toe is. Die wil mij niet aan tafel hebben als er alle reden is. René gaat er nooit zitten. Diezelfde Humberto, die doet altijd alleen maar naar en het zou je sieren als je voortaan zou zeggen: Humberto, zoek het lekker uit."

Uiteindelijk wilde Derksen Hansiehans nog wel vergeven voor zijn doodzonde (hij wist namelijk niet dat Humberto Tan zo'n vervelende vent is), maar hij bleef er hard op hameren dat het nu over en voorbij moest zijn voor Kraays bezoeken aan Tans showtje.
Het gekste hiervan is, natuurlijk, dat Derksen en Tan voor dezelfde baas werken: RTL. Ik kan me niet voorstellen dat zoiets zou gebeuren bij een andere zender; dat de ene presentator de andere vertelt dat hij geen gebruik mag maken van beelden uit zijn programma. Het is dieptriest.
Maar goed, Derksen heeft op de zijn gebruikelijke wijze teruggeslagen, dus Tan kan nu even op de blaren zitten.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten