Walgelijk extreem-islamitisch Qatar stopt Nederlands meisje in de cel, omdat ze verkracht is

Zo zijn kennelijk de normen in een islamitisch land.

Dat islamitische landen er een heel bizarre moraal op het gebied van verkrachting op nahouden, daar kwam de 22-jarige Nederlandse Laura ook achter op een vakantie in Qatar. Laura is absoluut geen dom meisje: ze heeft een eigen bedrijf, en besloot samen met een vriendin op vakantie te gaan naar Doha.

Tijdens een avondje op de dansvloer ging het mis. Na het consumeren van verschillende glazen alcohol voelde ze zich licht in haar hoofd. Daarna alleen flarden; dat een Arabische man haar bij de arm pakte, dat ze in een taxi zat, dat de man bovenop haar lag.. en vervolgens werd ze wakker met gescheurde kleren op het dak van een gebouw. Ineens besefte Laura dat ze gedrogeerd en verkracht was, en besloot direct om aangifte te doen bij de politie.

De politie reageerde echter niet helemáál zoals je dat zou verwachten in een normaal land:

“[Laura’s advocaat Brian] Lokollo: „Daar wilde zij aangifte doen van seksueel misbruik. Maar Laura werd onmiddellijk beschuldigd. Een officier van justitie schreeuwde haar voortdurend toe. ’Why did you fuck with him!’, kreeg ze steeds te horen. Laura was doodsbang, geïntimideerd, schaamde zich vreselijk en tekende uiteindelijk een Arabische verklaring die zij niet kon lezen. Zij had geen flauw idee wat daar in staat.” Een onderzoek door een forensisch arts kwam er niet, eventuele sporen zijn niet afgenomen. De reden daarvoor is onduidelijk.”

Qatar is echter geen normaal land; het houdt er een achterlijke islamitische moraal op na. En dat betekent dat Laura nu aankijkt tegen drie jaar celstraf. Maandag wordt haar zaak inhoudelijk besproken.

Een schrale troost is dat haar verkrachter ook in de gevangenis zit, maar zijn verhaal staat haaks op dat van Laura: hij zegt dat ze een prostituee is. Bovendien zet z’n familie Laura onder druk om met hem te trouwen. Dat zou volgens hen de enige manier zijn om deze schandvlek uit te wissen en beide personen vrij te krijgen.

Laura ziet dat natuurlijk helemaal niet zitten, maar ondertussen zit ze nog altijd vast vanwege seks buiten het huwelijk. Absurd!

De seksuele moraal in islamitische landen? Not even once!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

50 reacties

 1. Ali Yas

  Vrouwen moeten niet naar een land gaan waar de sharia van kracht is. In geval van nood zijn ze dan namelijk praktisch rechteloos. Het “niet domme” meisje Laura wist dat niet, omdat dit soort algemene ontwikkeling in Nederland taboe is.

 2. Peter Selie

  Absoluut schokkend openbaar sociaal verkrachtings experiment in Zweden

  https://youtu.be/M4QzZpwh66w

  1. Wachteres

   Dat zijn allemaal leugens, @Peter Selie. In Zweden is niets aan de hand.

   Vraag maar aan Simon. En er is vast wel een linkse krant die dat bevestigt.

   1. Beukman

    @Resje
    Jij hebt duidelijk het filmpje niet gezien. Laten het nou uitgerekend de zo verfoeide buitenlanders met een Arabisch uiterlijk zijn die de (nep)verkrachter te lijf gaat!

    1. Wachteres

     Ik reageer wat dit onderwerp betreft niet op mensen die de gruwelijke verkrachtingen ontkennen. Er zijn hier nu weer officiële cijfers neergezet.

     Te walgelijk voor woorden.

     De situatie in GB is al erg genoeg, waar beesten zo’n dertig jaar hun gang konden gaan en nog gaan, dankzij politiek-correcte idioten.

     Ik zou me doodschamen als ik mede schuldig was aan – naar schatting in die hele periode – zo’n miljoen meisjes. Bij sommige meisjes van ong. veertien jaar gingen er per avond zo’n dertig kerels overheen.

     En net als de daders hadden degenen die de varkens hun gang lieten gaan en anderen die alles naar buiten wilden brengen – dreigden, geen enkel gevoel van spijt.

     Je moet toch totaal verrot zijn als je voor dit ‘scum of the earth’ opkomt.

     Ik heb een onderzoeksboek [‘easy meat’] van een journalist, die zeer politiek correct dacht dat het allemaal wel meeviel, tot hij mede aan de hand van een officieel onafhankelijk onderzoek er achter kwam dat het nog veel erger was dan men gedacht had.

     Ik ben van plan om daar op de site van Bron nog eens een artikel over te maken. Ik heb ALLE OFFICIELE GEGEVENS.

     Opdat deze grote schande uit de Britse geschiedenis niet wordt vergeten.

     En warempel, politiek correct doet hetzelfde in Zweden.

     De linksen schijnen nooit iets te leren. Dat krijg je als je zelf vindt dat je onaantastbaar bent.

   1. Beukman

    @Urk
    Ik stuitte op een boeiende reactie:

    Floris schrijft:
    “Die brave, feminiene, volgzame zweedse mannetjes zijn over het algemeen geen verkachters, lijkt me. Dat zit ze niet in het bloed.”

    Wat een interessant vooroordeel jegens Zweedse mannen leg je aan de dag, Bukman Junior. Zoals je weet, worden verreweg de meeste verkrachtingen binnenshuis gepleegd, en wel door bekenden van het slachtoffer. En jij denkt dat die volgzame mannetjes daar niet toe in staat zijn?

    Het verkrachtingspercentage ligt in Zweden 30 keer zo hoog als in India. Denk jij werkelijk dat er in India, waar met name vrouwen uit de laagste kasten niks waard zijn, dertig keer zo weinig vrouwen worden verkracht? Of zou er iets anders aan de hand zijn?
    Zou jij aangifte doen van verkrachting als je een Indiase vrouw uit de laagste kaste was die slachtoffer was geworden van verkrachting?

    Een statisticus ontdekte niet zo lang geleden dat het aantal kidnaps in Australië 30 keer zo hoog ligt als in Colombia. Hoe is dat mogelijk?, vroeg hij zich af. Hij stuitte op het volgende.
    In Australië bestaat er een wet waarbij geschillen tussen gescheiden ouders over de voogdij van hun kinderen wettelijk al vrij snel “kidnap” heten. In tegenstelling tot Colombia. How statistics can lie.

    In Zweden steeg het aantal verkrachtingen explosief vanaf het moment dat a) de definitie van wat verkrachting was aanmerkelijk werd verruimd, b) het vrouwen aanzienlijk makkelijker en minder vernederend werd gemaakt om aangifte te doen, en c) voortaan ieder mogelijk geval van verkrachting apart werd meegeteld. Dus als een vrouw bij de politie komt en zegt dat ze het afgelopen jaar elke dag door haar man is verkracht, dan zijn dat 365 aangiften wegens verkrachting.

    Wat een toeval, he, dat precies op dat moment het aantal verkrachtingen zo enorm steeg?

    1. van Urk

     Zo zie je maar weer dat cijfers, peilingen en statieken in feitelijk nooit echt kloppen beste Beukman. Ik ben meer van de praktijk.

     1. Beukman

      @Urk
      Mooi. Dan weet je nu dus ook dat die verhalen over Zweedse verkrachtingsgolven zijn ontsproten aan de rijke fantasieën van paranoïde islamofoben.

     2. ceteris paribus

      En, beste heer van Urk, het betreft geen ongeinformeerdheid maar bewuste misleiding.

     3. Wachteres

      “En, beste heer van Urk, het betreft geen ongeinformeerdheid maar bewuste misleiding”.

      Ja hoor Simon, net als in GB. Daar is het seksueel moslim geweld ook jaren ontkend door net zulke smeerlappen als jij er een bent.

      http://www.breitbart.com/london/2016/05/24/report-swedish-police-excuse-migrant-rape-blame-culture-ignorance/

      En net als in GB krijgen de autochtonen [of andere allochtonen] de schuld.

      Te korte rokjes, slechte vrouwen enz enz.

      Geen walgelijker tuig dan politiek correct tuig.

    2. Anna

     Beukman. Er wordt weer een hele hoop bijgehaald om de moslim verkrachtingen te bagatelliseren.

 3. Peter Selie

  De landverraderlijkebesnederlandersmohammedaansehollikkersshariaapartheidsfascisten laten het natuurlijk weer afweten op dit topic…

 4. C.oitus

  Ze had zich moeten houden aan de wetten van dat land, vraag maar aan SS die weet dat.

  1. van Urk

   Inderdaad,want dit soort gemaakte wetten in dat soort landen zijn volgens Sylvie niet discriminerend.

 5. Peter Selie

  SP: Spugende Marokkanen hadden gelijk

  https://youtu.be/zhQ5sxlt558

  1. van Urk

   Voor deze mijnheer hoef je je waarschijnlijk niet fatsoenlijk gedragen als je denk dat je in een hoekje gedrukt wordt. Spugen doet geen pijn je gaat er in ieder geval niet dood aan.

   1. sarko

    Hele filmpje afgekeken?

  2. sarko

   De kop dekt wederom niet de lading maar die SP’r geeft wel de media alle ruimte…..

 6. poldi

  Koenders, werk aan de winkel.
  Ik vermoed helaas dat dit slachtoffer er helemaal alleen voor staat.
  Zij is een gewone burger en daar is voor onze minister toch geen eer te behalen zoals bij de het Turkije-verlaat-verbod van de Nederlands-Turkse columniste Ebru Umar. Hier wordt weer duidelijk weergegeven dat deze landen een verknipt rechtssysteem hebben en dat westerlingen daar niets te zoeken hebben. Mensen met gelijke instelling moeten wij hier ook niet toelaten, maar ja wij hebben links, verknipte @CP figuren en vooral D66.

 7. poldi

  Plagiaat
  ———
  Wie gaat er nou ook naar zo’n achterlijk land met een zwakzinnige middeleeuwse zandbakcultuur en sprookjesgeloof waar de vrouw een product is en geen mens. Ben één keer in Qatar geweest met Honda Nederland voor de introductie van de nieuwe Honda CBR1000RR, man, man wat een achterlijk land dat was eens maar nooit meer.

  1. sarko

   Plagiaat
   _ _ _

   Ik ga naar Qatar voor het WK voetballen,WK motorcros , WK handballen en WK wielrennen.
   Pracht land , veel zand en blauwe luchten..

   1. Wachteres

    Natuurlijk, en wat interesseert het jou – en de EU – dat er bij de bouw van de stadions honderden slachtoffers vallen, omdat de werklui als beesten worden behandeld.

    Het aantal slachtoffers kan wel oplopen tot 4000 als er niets aan wordt gedaan.

    http://www.nu.nl/buitenland/3923066/bij-bouw-wk-stadions-in-qatar-vallen-nog-altijd-doden.html

    1. sarko

     Had je slimmer verwacht…..

     1. Wachteres

      Ik jou ook ….. 😉

    2. sarko

     Copy/Paste
     H van Bommel
     – SP

     Er is in de media al geregeld aandacht geweest voor de slechte werkomstandigheden van de arbeiders in Qatar die nu de stadions bouwen waar straks, in 2022, het WK voetbal wordt gehouden. Al honderden arbeiders zouden door wat weleens moderne slavernij wordt genoemd, zijn omgekomen. Er is al eens berekend dat als verbeteringen in Qatar uitblijven straks maar liefst vierduizend mensenlevens zullen zijn geofferd voor dit megalomane bouwproject. Nu binnen de Wereldvoetbalbond FIFA een leiderschapswissel komt, ontstaat er een nieuwe kans om de wantoestanden in het emiraat een halt toe te roepen. Ik vind het belangrijk dat de nieuwe FIFA-voorzitter hier serieus werk van maakt, want de huidige situatie is onverteerbaar. Hier kun je een goed artikel lezen over de situatie van de arbeiders in Qatar.

     1. Peter Selie

      DE SP OVER MOSLIMS IN DE JAREN ’80.

      Begin jaren ’80 had de SP het niet zo op moslims. Dat blijkt onder meer uit de door het landelijk bestuur van de SP gepubliceerde brochure ‘Gastarbeid en Kapitaal’, waarin op pagina 17 staat te lezen:

      “Men moet zich eens indenken, welke ghetto’s er zullen ontstaan van verouderde, en voor ons gevaarlijke, immigranten, als we niet alleen hun gruwelijke slachtgewoonten aanvaarden, maar ook hun discriminatie van vrouwen, hun patriarchaal-autoritaire aanmatiging, hun onderwerping van kinderen, hun stamveten. Waarom van nieuwkomers aanvaarden, wat we zelf in gewoonten en wetten hebben opgeruimd?”. >>>> https://gerard1945.wordpress.com/

 8. monach

  Hé Tim, weet je nou nog niet dat Laura 4 mannelijke getuigen moet meenemen om haar verkrachting geloofwaardig te maken?

  1. van Urk

   Qatar als voorbeeld is namelijk een afspiegeling wat Europa nog zal meemaken met het binnenhalen van mensen die in zo,n cultuur zijn opgevoed. Dat sommige moslims onze grondwet, normen en waarden, staatsvorm en rechtssysteem maar niks vinden komt natuurlijk dat die niet volgens de islamitische conform zijn opgesteld. We zien hoe de corrupte islamitische justitie in landen als Iran, Saudi Arabie en nu in Qatar met misdrijven omgaat waarin zelfs de slachtoffers gewoon als daders gezien worden.

 9. poldi

  De Zweedse NPO zelfcensureert docu over islamitisch antisemitisme uit angst voor booslims

  De Zweedse publieke omroep SVT heeft besloten een documentaire over jihadisme en antisemitisme niet uit te zenden uit angst voor reacties van moslims. Zelf houdt de omroep het er op dat ‘het eindproduct niet journalistiek genoeg was’, maar de Deense courant Berlingske meldt dat de werkelijke reden voortkomt uit politieke correctheid en angst voor reacties uit de moslimgemeenschap.

  In de documentaire getiteld Watching the moon at night wordt duidelijk gemaakt dat terreur en antisemitisme hand in hand gaan en worden antisemitische aanvallen gelinkt aan islamitische terroristen.

  http://nieuws.tpo.nl/…/zweedse-npo-zelfcensureert…/

 10. J.C.

  Misschien kan Van Aartsen van de VVD niet alleen in Den Haag, maar ook in Qatar zeggen: dat het te maken heeft met een van de fundamenten van een democratie en rechtsstaat. ‘Daar hoort bij – en dat is zeer essentieel – dat we rekening houden met minderheden. Als wij in onze democratie en onze raad dat niet meer kunnen, hebben we een groot probleem. En dan heeft u een probleem, omdat u een eed op de Grondwet heeft afgelegd. Dat vind ik een zeer fundamenteel punt in deze kwestie.’

 11. J.C.

  Zouden de Goedmensen nou vinden, dat autochtone Nederlanders dezelfde rechten hebben in islamitische landen, als zij islamieten gunnen in Nederland? Want ten slotte is iedereen van de wereld en de wereld is van iedereen toch? Om Rutte maar weer eens te citeren: “wat een gelul”………….

  En o ja, in de Tweede Kamer loopt nog steeds een leugenaar rond, die de commissie Stiekem heeft voorgelogen……….

  1. ceteris paribus

   Als Nederlanders in andere landen wonen zijn het geen autochtonen meer maar dan noemen we ze allochtonen. Ze zullen in die landen dan ervaren dat het vaak slecht met de rechtsstaat is gesteld, slechter dan hier in elk geval.

   1. van Urk

    Inderdaad onze rechtsstaat is een mooi, vredig systeem. Jammer genoeg wonen er hier bepaalde “Nederlanders” die dat niet waarderen kunnen.

 12. pejoar

  Dank zij de slechte informatie van de overheid en de correcte pers, denken mensen vaak dat het allemaal wel meevalt in dat soort landen.
  Nee dus.
  Lees eens het boek Allah en Eva van B.Udink en je reist nooit meer naar islamitische landen.
  De Nos heeft er sowieso een handje van om te censureren of te liegen.
  Donderdag bij het 8 uur journaal werd nog gezegd dat de Palestijnse autoriteit afstand nam van de aanslag in Tel Aviv.
  Tot vandaag hebben die geen enkele reactie gegeven.Ook werd toen niet vermeld dat er gejuicht werd door grote groepen moslims.Alles om maar niet negatief over islam te zijn.Eikels !

  1. ceteris paribus

   Pejoar is niet goed geïnformeerd: de Palestijnse Autoriteit nam wel degelijk krachtig afstand van de aanslag.
   http://www.volkskrant.nl/buitenland/mofaz-beticht-iran-en-syrie-van-rol-in-aanslag-tel-aviv~a762449/

   1. Ali Yas

    “Krachtig afstand”, Ceteris? Ja, maar luister dan ook waaróm:

    “Een woordvoerder sprak van een doelbewuste poging van radicale Palestijnen om de stembusgang te ‘saboteren’.”

    Ze vinden het vervelend vanwege de verkiezingen. De dode joden zijn wat minder scherp in beeld.

 13. Wachteres

  http://www.elsevier.nl/buitenland/achtergrond/2016/06/bizarre-zaak-om-in-qatar-verkrachte-laura-maandag-behandeld-315481/?cmpid=NLC|elsevier_dagelijks|2016-06-11|Kamerleden_willen_van_Koenders_weten:_hoe_haalt_u_Laura_terug_uit_Qatar?&utm_source=TripolisDialogue&utm_medium=email&utm_term=&utm_content=&utm_campaign=els_11jun&cmpid=NLC|els_11jun|2016-06-11

  “Er zou iemand wat in haar drankje hebben gedaan. Laura is ‘erg bang en verward,’ zeggen haar moeder en advocaat Brian Lokollo. Volgens de advocaat zou ze op het politiebureau erg naar zijn behandeld. ‘De politie heeft tegen haar geschreeuwd how did he fuck you,’, waarna ze gedwongen zou zijn om een aantal papieren te tekenen waar ze niets van begreep.

  Laura ontkent dat ze vrijwillige seks heeft gehad, en ontkent ook dat ze er geld voor zou hebben gevraagd. De familie van de dader, die ook in de cel zit, zou er nu op aandringen dat ze met haar vermeende verkrachter trouwt. Door met de man te trouwen zou ze mogelijk vrij kunnen komen.

  Van de vriendin met wie Laura op reis was, ontbreekt ieder spoor. Advocaat Lokollo heeft ook nog geen contact met haar gehad.

  Laura krijgt geen juridische bijstand, zegt de advocaat, terwijl Qatar ironisch genoeg het Verdrag voor de Rechten van de Mens heeft ondertekend. Daarin staat dat verdachten rechtsbijstand moeten krijgen.

  D66-Kamerlid Sjoerd Sjoerdsma gaat dinsdag Kamervragen stellen over de zaak. ‘Het slachtoffer wordt behandeld als dader, ik wil van minister Koenders weten wat hij daaraan doet,’ aldus Sjoerdsma.

  Ook Groep Bontes/Klaveren dient Kamervragen in. ‘Hoe is het mogelijk dat deze vrouw nog steeds vastzit en wat heeft u sinds maart gedaan om haar terug naar Nederland te halen?’, vraagt de tweemansfractie zich af. Ook willen ze dat de ambassadeur van Qatar uit zijn functie wordt gezet.

  Ik hoop van ganser harte dat het goed voor die vrouw afloopt.

  Wie haalt het in Godsnaam in zijn hoofd om als vrouw in zo’n land op vakantie te gaan.

  Dan moet je toch wel erg politiek correct onnozel zijn. Ik zou mijn [klein]dochter de benen breken, voordat ze naar zo’n land op vakantie zou gaan.

 14. Bromsnor

  Qatar is ’s werelds rijkste land, of is meer een door één familie gerund benzinestation. Het beschikt over verschillende aspecten van de sharia (islamitische wetgeving), die volgens de Grondwet de hoofdbron is van de wetgeving om naar te leven.

  In Qatar zijn geseling en steniging de juridische vormen van straf. Afvalligheid (verlaten van de islam) is een misdaad, strafbaar met de doodstraf.

  http://nl.gatestoneinstitute.org/

 15. Wachteres

  Het bericht stond ook in de Britse Telegrapph.

  Maar toen ik de link wilde plaatsen schoot het door in het luchtledige.

  Nog een bericht uit dat artikel, in het bijzonder interessant voor Simon [die mij voor leugenaar uitmaakte]:

  De politie in Keulen heeft 73 verdachten van het seksueel geweld geïdentificeerd.

  De meeste daders waren illegale immigranten uit Marokko en Algerije.

  Sommigen deden zich voor als asielzoekers en kwamen zo Duitsland binnen.

  Tim, hoe kan het dat, als ik linken van buitenlandse kranten wil plaatsen, het hele stuk doorschiet.

  Ik had een interessant artikel uit de Guardian!!!, dat/die openlijk verkondigt dat de Zweedse politie liegt en bedriegt als het berichten moet doorgeven over moslim geweld.

  Iedere keer klikt zoiets door en komt er niets op de site, als het Britse kranten betreft.

 16. Seneca

  cp, beuk en sarko: de schaamte voorbij!
  Misschien moet Beatrix dan wel Maxima even een telefoontje met het bevriende ‘koningshuis’ (lees rovershuis) plegen om dit meisje vrij te krijgen. Tenslotte droegen zij geheel in islamitische stijl, hoofddoeken oftewel kopvodden.

 17. Geah

  Dit is nu even belangrijker dan die lichtzinnige moslima die zedenloos alle wetten van een islamitisch land overtreedt….en dan de overheid de schuld geven omdat zij niet gelijk voor haar en haar moeder klaar staan…

  Islamitische aanslag op homo’s in Orlando Florida……Op dit moment 20 doden en honderden gewonden……De vriendjes van Beukman e.d. zijn weer lekker bezig met uitroeien..

  1. ceteris paribus

   “De vriendjes van Beukman e.d. zijn weer lekker bezig met uitroeien..”

   Triest figuur.

   1. Ali Yas

    Tja Ceteris, dat krijg je ervan als je het voor de verkeerde opneemt.

    1. Geah

     (Y)…

    2. Beukman

     Ik weet niet waar dit over gaat, maar Geah is een aanhanger van genocide en moord. Het lijkt me puur winst om het niet voor hem op te nemen.

     1. Geah

      Je bent in de war met je vriendjes….op dit moment zijn er al 20 homo’s vermoord…en tientallen gewond……dus zeg niet dat ik een aanhanger ben van moord….want het zijn je vriendjes die op dit moment bezig zijn met moorden……

     2. Beukman

      Vertel ons nog maar even wat jouw opvattingen tav homo’s en homoseksualiteit zijn, @Geah. Dan hebben we het later wel over jouw geweldsfantasieën.

     3. Geah

      Alle respect voor homoseksuelen….en aanverwant….zij bedreigen ons niet……in tegenstelling tot jouw doelgroep….op dit moment heeft vriend Omar Mateen uit Afghanistan 50 doden op zijn geweten…….Deze moslims zonder strafblad zorgen er voor dat zij niet in de kijker komen…totdat zij kunnen toeslaan……Het zijn waanzinnigen met in hun ene hand een mes en achter hun andere hand een glimlach…….Ga jij maar lekker met hen om…maar op een dag ben jij bij hen aan de beurt….

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.