Ziek: Palestijnse bevolking viert feest na dodelijke Hamas-aanslag in Tel Aviv

De opgepakte terroristen krijgen medische verzorging in een Israëlisch ziekenhuis terwijl de Palestijnse bevolking de aanslag viert. 

Inwoners van Tel Aviv werden gisteravond opgeschrikt door een brute aanslag: Palestijnse terroristen van Hamas openden het vuur op Israëli’s in de drukbezochte markt Sarona. Ze doodden vier mensen en verwondden er zeven, voordat ze werden opgepakt door de Israëlische politie. De aanval komt in Israël als een schok: het is de dodelijkste aanslag in tijden.

CNN
CNN

De terreuraanslag komt op een onverwacht moment. Tot een paar maanden geleden waren er veel steekpartijen door Palestijnse terroristen in Israël, maar het leek alsof die terreurgolf voorbij was. De aanslag van gisteren bewijst dat Israëli’s nog steeds moeten vrezen voor terreur. Helaas kunnen aanslagen als deze rekenen op veel sympathie van de Palestijnse bevolking: Hamas prijst de terroristen als “helden” en Palestijnen vierden feest op straat na de aanslag.

In het Palestijnse Tulkarem werd zelfs snoep uitgedeeld op straat om de aanslag te vieren.

Hoe ziek kun je zijn? Een feestje vieren omdat onschuldige burgers zijn vermoord… Walgelijker kan bijna niet. De (schokkende) beelden van de aanslag zijn hier te zien. Mensen zitten rustig te eten, wanneer plotseling twee terroristen om zich heen beginnen te schieten. Een avondje uit veranderde in een bloedbad waarbij vier Israëli’s werden vermoord.

https://twitter.com/joepdegeus/status/740644553460469760

Dat is voor veel Palestijnen dus reden voor feest. En dan geeft de EU Israël de schuld dat er nog geen vrede is met de Palestijnen?!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

32 reacties

 1. zomaar

  niet alleen vieren de Palestijnen feest !, heel de linkse westerse wereld feest mee !!.

  zoals bekent zijn de linkse (denkers, aanhangers), de fascisten en racisten van nu !, al pleiten zij het tegendeel .

  dus feesten zij gezamenlijk met de moslims , bij een door moslims gepleegde aanslag op niet moslims , (gelijk als in het gedrag en denken van de moslims (waar ook ter wereld) mogen er ook links denkende hiervan slachtoffer zijn ), immers zij zijn dan geslachtofferd voor hun goede doel .

  een enge gedachten , of zijn beide een enge ideologie ?.

  ik ben overtuigt van het laatste.

 2. Vigo

  Ik denk dat de bulldozers al warm staan te draaien om huizen van palezwijnen plat te walsen, en terecht.

  1. zomaar

   oei dan kommen onze fascisten gezamenlijk met de moslims weer uit hun holen , en onder hun stenen uit gekropen , om gezamenlijk te gaan lopen schreeuwen dat alle Joden aan het gas moeten .

   tja dat is (of valt) volgens de linkse fascisten , niet onder racisme .

 3. Svetlana

  En dat kan ik heel goed begrijpen! Deze arme arme arme Palestijnen lijden al tientallen jaren onder deze zionistische onderdrukkers. Eerst hebben de zionisten voor een holocaust gezorgd in het westen onder Adolf Hitler, en nu willen de zionisten deze holocaust herhalen in het middenoosten. Het zijn altijd de moslims geweest de slachtoffer zijn geweest vooruit de gehele geschiedenis. Ook in de tweede wereld oorlog waren het in tegenstelling tot wat er in alle geschiedenis boeken staat niet de joden maar de moslims geweest die uitgemoord werden in Europa. Hitler was een zionist

  1. van Urk

   Het verdraaien van de geschiedenis is algemeen bekend onder de Zwetslana,s.

  2. EricuitDuitsland

   Is dit jouw vreemde vorm van humor of meen je dit? Ik heb met je te doen als dat laatste het geval is. Hoeveel alu heb jij in huis, verwarde ziel. Allemaal die arabieren hebben na de kampen de staat Israel opgericht. Wat is er daarna misgegaan met ze want ze vechten dan tegen elkaar, of zijn in jouw wereld de Palestijnen, joods geworden. Het is dus een burgeroorlog in Israel……aha, ik begrijp het.
   P.s. Kom eens met bewijzen voor je stelling.

  3. toetssteen

   @Svetlana
   Nou nog even googlen naar de toename van het ‘palestijnse’ volk en dan zult u zien dat uw onzin onzin is.

 4. Geah

  Gelukkig heeft Israël zware wapens….even uit de buurt van Israël gooien en Israël heeft nooit geen last meer van dat tuig….en dan houden de Pallies in Israël zich ook verder koest..

  1. ceteris paribus

   Geah komt even langs om genocide te bepleiten.

   1. Geah

    Voordat er genocide op de Joden worden gepleegd….en Israël mag zijn volk toch wel beschermen…..Zelfs de V.S. en heel wat landen in de Nato hebben kernwapens…als laatste redmiddel moet Israël dat zeker inzetten…..

 5. ceteris paribus

  In de Tweede Wereldoorlog waren Nederlanders ook vast wel blij als een Duitsers een slag werd toegebracht. Zo gaat dat in oorlogen, men verheugt zich over ellende bij de tegenstanders.

  1. cmsuijkerbuijk

   Natuurlijk, wanneer de Duitse Wehrmacht een nederlaag had geleden. Maar dat men zich verheugde op de Duitse burgerslachtoffers, daar geloof ik niets van. Daarover heb ik ook nooit iets gelezen of van gehoord.
   Kijk, als die terroristen nou zo flink waren, om een Israëlische eenheid, of vliegbasis aan te vallen, dan zou ik het nog enigszins kunnen begrijpen. Maar onschuldige burgers en kinderen: Nooit!

  2. zomaar

   @cp ik denk , dat geen nadenkend mens ooit blij is geweest met burgerslachtoffers , in welke oorlog ook .

   toch verwondert het mij dat de linkerhelft onzer westerse samenleving , het opneemt voor deze fascistische, racistische ideologie .

   alhoewel ook weer niet , de reden is dat links (links denkende ) ook fascistische en racistisch zijn !, vanaf WII .

  3. van Urk

   Wel jammer voor deze feestvierders dat ze in verlegenheid worden gebracht door de humaniteit van hun tegenstander die hun “helden” netjes verzorgd in het ziekenhuis. Zouden zij dat andersom ook doen?

 6. Peter Selie

  Tja niets nieuws onder de zon het grondpersoneel van Allah met name de Turken waren uitzinnig van vreugde toen de vliegtuigen zich in het World Trade Center boorden, in de fabriek konden we dat eigenlijk niet geloven. Het zit in het aard van het beestje (Barbaren). De gedachtepolitie verwacht geen ingehouden en welgemeende excuses voor de terroristische aanslagen 1400 jaar indoctrinatie haal je er niet binnen enkele generaties eruit….

 7. HdK

  Waarom een 2de Palestina te creeren naast Jordanie met 70% Palestijnen? Wat de media na 1948 ‘Palestijnen’ zijn gaan noemen is nooit een volk geweest zoals de Koerden, met land, economie, eigen grenzen, leger, kultuur, etc.
  Een 2de staat is slechts een smoes om Israel en alle Joden te vernietigen.
  NB, zo vaak herhaald door Arabische spokesmen. Duidelijk ook van die kant dus.

 8. HdK

  Ik vraag mij regelmatig af, waar bij linkse mense toch die antipatie tegen Israel en Joden vandaan komt en tegelijkertijd die ruecksichtlose sympathie voor Moslims en ‘Palestijnen’. Zijn moslims zieliger, minder ontwikkeld, ideologischer, minder gewelddadig, democratischer, electoraal interessanter? Heeft de Islam dan toch iets gemeen met socialisten?

  1. zomaar

   @HdK , ik heb het al eerder beschreven op een reactie van @cp , de nazi partij (ook A.H) was links en sociaal .

   echter na WII , en de overwinning is links sociaal , verder gegaan onder andere noemers , dus gewoon vergezeld van Jodenhaat en dus tegen de staat Israël.

   en net als de nazi’s (ooit een boek gelezen waarin beschreven staat (stond) , dat vele kampbewaarders en beulen , uit islamitische landen afkomstig waren ) , dweep ook links denkende met de islam (moslims) , gewoon omdat deze racistische fascistische ideologie het best bij linkse (communistische (b.v SP ), denkers past .

 9. hans-e-pans

  Kom er maar in mevrouw Sylvana Simons, laat alstublieft uw heilige licht hier eens over schijnen.

  1. van Urk

   Dacht je nou echt dat antisemitische links daadwerkelijk om de belangen van de Palestijnen geeft? Buiten Israel worden Palestijnse vluchtelingen in Syrische kampen massaal bedreigd, gegijzeld en vermoord door bendes als IS en niemand van links die daar naar kraait en in protest komt. Nee het is gewoon het eeuwenlange Joden pesten waar ze de Palestijnen als zogenaamde boezemvrienden als instrument daartegen gebruiken.

   1. zomaar

    @ van Urk , wat al eerder omschreef , de meeste nazi’s , zijn niet naar b.v Argentinië gevlucht , nee !!.

    gewoon in de partijen die vlak na de oorlog het levenslicht zagen , en bestaande partijen .

    waar zij naar hartenlust hun praktijen voort hebben gezet , en voortzetten .

    vele van hen zijn links (linkse denkers ) verworden en anderen weer communisten , jammer genoeg twee stromingen die toen en helaas nu nog de massa meekrijgen , en zo onze samenleving in de tang hebben .

 10. Ni28

  Opnieuw een bewijs van de vrede liefhebbende islam.

  1. Wachteres

   En politiek correct hier op de site nog maar steeds denken dat het om de vluchtelingen gaat.

   Waanzinnig idioten, met elkaar!

   1. Wachteres

    Trouwens, als ik Schäuble hoor, dan kon hij ook nog wel gelijk hebben.

   2. Peter Selie

    Ze weten verdraaid wel beter Wachteres, de politiek correcte reguurders hebben allemaal géén één uitgezonderd bij ‘Beter Bed’ een vierkant bed uitgezocht kunnen ze nachts óók lekker dwars liggen. Je kunt beter die trollen geen aandacht schenken, je hapt keer op keer op deze randdebielen, dat vinden deze trieste allesweters juist leuk wanneer jij je kwaad maakt…

    1. Top

     Daar ben ik het volkomen mee eens! Dit soort, is overal geband. Er zit er hier ook een, die vroeger op het Elsevier forum de boel vervuilde, onder de naam Kelele weet ik veel wat. Hij/zij, kan alleen nog hier zijn ‘vuil’ kwijt. Ik snap ook niets van de moderatie van DDS, want soms is het echt te gek.

     1. Peter Selie

      @Top

      Je bedoeld ene Kelele Nyingi, tja dat was ook zo’n uitgeslapen en geslepen reguurder die het bloed onder de nagels van de gewone reguurders wist te halen…

    2. Peter Selie

     Ja dat dacht ik al!

 11. Likoednl

  Het klopt niet dat het geweld onverwachts kwam.
  Moslimterrorisme neemt altijd toe tijdens de ramadan.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.