Koekje van eigen deeg! Woedende Turk verjaagt treitervlogger Ismail Ilgun uit Zaanse wijk

Geen categoriesep 23 2016, 10:00
Zijn verdiende loon!
Ismail Ilgun werd de afgelopen weken beroemd in Nederland – of moet ik zeggen berucht – met zijn video's waarin hij rottigheid uithaalt en mensen treitert in de Zaanse wijk Poelenburg. Ook de politie moest het veelvuldig ontgelden dankzij treitervlogger Ismail en zijn vervelende vriendjes. Vooral na zijn optreden bij Pauw – waar de treitervlogger moest grinniken om de straatterreur die hij en zijn maten uithaalden – werd Ilgun al snel de meest gehate vlogger van Nederland.
Uit de volgende video blijkt dat Ilgun ook binnen zijn eigen gemeenschap bepaald niet populair is. Hij wordt namelijk door een boze Turkse man verjaagd uit Poelenburg. "Ik ben hier opgegroeid!" schreeuwt de man, die het helemaal zat is dat Ismail de reputatie van zijn wijk verpest. Hoe mooi dat deze man het allemaal heeft gefilmd – eindelijk is die treitervlogger zélf het slachtoffer! Als een bange haas rent hij ervandoor.
[video width="400" height="224" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2016/09/14460126_643505519162683_926560922627997696_n.mp4"][/video]
Misschien kan Ismail een nieuwe carrière beginnen als hardloper, want hij weet niet hoe snel hij weg moet rennen! Zijn bestaan als treitervlogger kan hij in ieder geval vaarwel zeggen, want er is geen hond die nog op de domme filmpjes van Ismail zit te wachten. Ook zijn eigen fans zullen intussen wel doorhebben dat deze Nederturkse "Erdoganstrijder" allesbehalve stoer is. Niemand zit nog op hem te wachten, iedereen vindt hem een sukkel. Gerechtigheid!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten