Koekje van eigen deeg! Woedende Turk verjaagt treitervlogger Ismail Ilgun uit Zaanse wijk

Zijn verdiende loon!

Ismail Ilgun werd de afgelopen weken beroemd in Nederland – of moet ik zeggen berucht – met zijn video’s waarin hij rottigheid uithaalt en mensen treitert in de Zaanse wijk Poelenburg. Ook de politie moest het veelvuldig ontgelden dankzij treitervlogger Ismail en zijn vervelende vriendjes. Vooral na zijn optreden bij Pauw – waar de treitervlogger moest grinniken om de straatterreur die hij en zijn maten uithaalden – werd Ilgun al snel de meest gehate vlogger van Nederland.

Uit de volgende video blijkt dat Ilgun ook binnen zijn eigen gemeenschap bepaald niet populair is. Hij wordt namelijk door een boze Turkse man verjaagd uit Poelenburg. “Ik ben hier opgegroeid!” schreeuwt de man, die het helemaal zat is dat Ismail de reputatie van zijn wijk verpest. Hoe mooi dat deze man het allemaal heeft gefilmd – eindelijk is die treitervlogger zélf het slachtoffer! Als een bange haas rent hij ervandoor.

Misschien kan Ismail een nieuwe carrière beginnen als hardloper, want hij weet niet hoe snel hij weg moet rennen! Zijn bestaan als treitervlogger kan hij in ieder geval vaarwel zeggen, want er is geen hond die nog op de domme filmpjes van Ismail zit te wachten. Ook zijn eigen fans zullen intussen wel doorhebben dat deze Nederturkse “Erdoganstrijder” allesbehalve stoer is. Niemand zit nog op hem te wachten, iedereen vindt hem een sukkel. Gerechtigheid!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

13 reacties

 1. zomaar

  blijkt maar weer dat de moslims , (ja moslims) helde zijn in een groep .

  helemaal alleen zonder mobieltje , zijn het laffe hardlopers .

 2. Sjonnie

  Wat heb ik moeten lachen zeg. Vooral de verbazing als je ziet dat hij nog niet weet wat hem overkomt. Pas als hij ziet dat het menens wordt rent hij zich de benen uit zijn lijf. Dat zie ik het liefst, van binnenuit corrigeren. Dat is voor hem naar zijn matties extra vervelend want dan kan hij niet meer zeggen dat het zo’n stomme laffe kaaskop was.

  1. Peter Selie

   Vervelend hé CP dat je je zo moet inhouden om niet wéér door de mand te vallen.

   1. Sjonnie

    Gaat het wel goed met u? Paranoia is moeilijk te genezen. Ik begrijp dat u het moeilijk vindt om voor uzelf te denken en maar een beetje dom achter wat anderen zoals ene houtlijm zeggen loopt? Ik zal u verder maar negeren. Mensen als u, met alle respect, zijn onvverbeterlijk dom.

    1. Peter Selie

     Ach hieraan herkent men de ware Troll CP.

 3. Stanly2000

  Volgens mij is dit een filmpje samen met de vlogger Ismail is opgezet en laten jullie je voor aap zetten.

  1. Sjonnie

   Het zou me niet eens verbazen. Het is een stomme knaap maar dom allerminst. Maar hij zet zich dan wel heel erg te kakken. Hij lijkt me echt te schrikken. Het valt me wel op dat er verder geen aandacht voor het filmpje in de media is.

 4. Peter Selie

  He he eindelijk een Nederturk met ballen die deze lelijke Erdogan-strijder (Kuch) even flink laat rennen, het is lang en breed bekend wanneer deze “mannen” alleen zijn dan is bij de minst geringste agressie tegen hen gericht loopt meteen het stront dun door de broek.

 5. Wachteres

  De Zaanse wijk is nog heilig bij wat er in Zweden an de hand is:

  http://www.breitbart.com/london/2016/09/23/sweden-violent-somali-moving-back/

  Sweden So Violent, Migrants Consider Moving Back To War-Zone Homelands

  [Bepaalde gebieden in] Zweden zijn zo gewelddadig geworden dat migranten overwegen om terug te gaan naar hun thuisland met oorlogsgebieden.

  A migrant who fled the Somali Civil War 20 years ago is considering moving back to his homeland as he says Sweden has become a “war zone”.

  Revealing that other migrants have fled parts of Sweden in fear of their lives, Mohammed Dame said he believes that Sweden is no longer a safe place.

  Interviewed at a secret location, Dame said he and his family are on the run from criminal gangs that now rule the Gothenburg suburbs.

  He told NRK, Norway’s public broadcaster, “It’s like a war zone. We do not know who gets shot. Bullets can hit you anywhere.

  The Somalian migrant is not the first arrival to ask whether life in their homeland could be better than the increasingly violent, multicultural Europe. Breitbart London reported in 2015 on a Syrian migrant who delivered a letter to the German government requesting they terminate his asylum application as he preferred it at home. Today, so-called voluntary repatriations are surging.ten overwegen om terug te gaan naar de oorlogsgebieden in hun thuisland.

 6. van Urk

  En meteen aangifte doen voor mishandeling(dat soort “Nederlandse opvoeding” kennen ze hier wel ). Weet hij tenminste ook hoe het voelt om door een Turk belaagd te worden.

 7. Ruud Steunassen

  camel face wins camel race.

 8. Ruud Steunassen

  Sjonnie je spreekt als Kees van Kooten die een Turk speelt.
  Alleen ben jij geen Turk en ook geen Sjonnie, maar kom jij vanonder de Grondlijn gekropen.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.