Held Johan Derksen veegt de vloer aan met beroepspolitici: ik heb straatterreur aan den lijve ondervonden

Johan Derksen heeft het helemaal gehad met politici die de problemen van de multiculturele samenleving niet willen begrijpen.

Deze week werd het programma “Vijf jaar later” uitgezonden. In het interviewprogramma van Jeroen Pauw was ditmaal Johan Derksen te gast om terug te blikken op de afgelopen jaren. Iemand als Derksen staat altijd garant voor markante en interessante uitspraken, en dit gesprek was geen uitzondering. Vooral wat Johan Derksen te zeggen had over problemen met Marokkaanse jongeren, sloeg de spijker op zijn kop.

Volgens Derksen snappen beroepspolitici niet wat de gewone burger bezighoudt omdat ze al vanaf jonge leeftijd in gemeenteraden zitten en zich vervolgens omhoogwerken. Ze hebben nooit een echte positie bekleed in de samenleving en staan niet “met de poten in de klei”, zegt de voetbalcommentator. Uiteindelijk wonen ze op “veilige plekken in Nederland” en maken ze besluiten over ons land zonder dat ze weten wat er in veel buurten speelt. Vanaf 5:50 doet Derksen zijn beklag:

https://www.youtube.com/watch?v=m-N0fCU8Vh0

Zelf weet Johan Derksen maar al te goed wat er speelt, want toen hij in Gouda woonde heeft hij de problemen met Marokkaanse jongeren aan den lijve ondervonden, vertelt hij. Elke dag trof hij jongeren op de trap bij zijn huis “spuitend, neukend, poepend, piesend en de buit van auto-inbraken verdelend” aan. Toen zijn vrouw op een dag thuiskwam na het boodschappen doen, lieten de Marokkaanse jongeren haar er niet langs, ze moest eerst een uur lang door de stad rondlopen voordat ze haar eigen huis inkon.

De druppel voor Derksen kwam toen een man in Gouda werd neergestoken tijdens een jazzfestival toen hij een opmerking maakte over wangedrag van Marokkaanse jongeren. Niemand greep in toen de man werd neergestoken, vertelt Derksen, inclusief hijzelf. Nu heeft iemand als hij natuurlijk het geld en de middelen om te verhuizen naar een andere gemeente, maar andere mensen hebben die luxe niet. Derksen snapt dat, maar politici sluiten er de ogen voor.

Misschien zouden Haagse politici eens wat vaker moeten luisteren naar mensen als Johan Derksen en anderen die straatterreur aan den lijve hebben ondervonden. Wellicht zouden ze dan eindelijk ontwaken van het belachelijke idee dat de multiculturele samenleving een feestje is.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

19 reacties

 1. zomaar

  vandaar dat Wilders het goed doet , en voorheen p. fortuin .

  zij begrijpen en begrepen , met wat voor pracht de elite ons opzadelen , en opgezadeld hebben .

 2. Wim

  Maar wil hij minder Marokkanen?

  1. denktenk

   Het ideale aantal Marokkanen is 0 (Nul).

   De cijfers worden angstvallig geheim gehouden.
   In 2008 is berekend, dat iedere allochtoon € 8000 kost.
   Zal nu wel ruim over tienduizend zijn.

   Eigenlijk zijn we stinkend rijk, alleen jammer, dat de allochtonen de trog leeg komen vreten.

  2. jennifer

   Hopelijk wel dat willen we toch allemaal of niet soms.

  3. Kodi

   Waarom denk je dat hij verhuisd is naar een betere buurt? Hij wilde in ieder geval naar een nieuwe buurt met minder Marokkanen.

 3. Leonidas

  JA 1000 % WAAR !!!

  route 1
  als alle D’66 vals welkom welkom zingende broekpakken broekrokken
  dus nog te stom om staande te ne..en
  samen met onze 120 landverraders en de gehele 1e kamer
  nou gewoon
  er 1 x in hun leven een hele dag of een weekend tegen aan gooien
  maak het leuk
  DOET EEN DAGIE ROTTERDAMMMMM
  dus , gaat “”een bakkie doen op het Stadhuisplein
  loop dan binnendoor via de Lijnbaan de “KOOPGOOT ‘ in
  VIA DE KORTE HOOGSTRAAT naar de markt
  bezoek gelijk effe de markthal en loop terug over de markt ,

  dan hebt u dus net een bezoek aan marakesh , istanboel en de binnenlanden en groot beirut afgelegd, met tulbanden, vieze hoofddoeken , rifgebergte tuig, de bontkraag boys , de schurft Turken uit de binnen landen, de jurken incl met baard gevulde mannen , de open gewerkte zand teen slippers, allen met rotte tanden uiteraard
  wat tandenborstels van je steungeld, en condooms ???
  ALLAH ZIJ GEPREZEN , DUS EFFE NIET

  de dames uiteraard te vies om beet te pakken met hoofddoek , boerka , of nog erger, uiteraard hoog zwanger, daarnaast 3 a 4 vieze vuile kinderen soms al met hoofdoek getooid, 1 kind in de wandelwagen , en 1 in een kinderwagen uiteraard allemaal door u betaald

  Kadhaffi riep het al , wij ne..ken ons naar de overwinning !!

  koop gelijk bij Bram Ladage effe een reuze bram met dubbel pindasaus
  dan mag u in oude nederlandse keiharde guldens dus dfl 9.20 afrekenen
  voor 1,5 grote aardappel
  waardoor u ook weer even wakker wordt dat we getilt en opgelicht zijn met de lachende typhus VVD lul gerrit de lachende scheerkwast Zalm

  na deze zeg maar toeristische rondtrip ,

  loopt u na een colaatje op b.v. weer het stadhuisplein , richting centraal station , waar U de binnenweg ziet, het Mocro paradijs, waar de politie een verzoek mag indienen om de straat door te lopen ,

  u neemt dat de tram , richting schiedam , U rijdt dan b.v. via de binnen weg, middellands straat richtig mathenesserplein , of schiedamse weg,
  en doe u mee aan een weddenschap , met de quiz ??
  ONTDEK 1 NEDERLANDER MET BLANKE HUIDSKLEUR,
  de 1 x prijs is een koelkast met een klein deukje,
  af te halen , later op de dag
  U bent er dan toch !!!
  Bij Hr Hutten alias Simon alias aka 47 of 48 ?? , in de islam 3 hoek, simon woont boven de plaatselijke Achmed shoarma tent incl pizzaria ,
  de bel doet het niet, maar aan een waanzinnige voor het raam op de eerste verdieping boven Achmed , weet u dat u goed zit
  een kunt als hij niet reageert, vanwege zijn lobotomie ?
  een straatsteen door de ruit flikkeren, is normaal daar in die buurt !

  goed ondertussen is lijn 4 danwel lijn 2 op de Koemarkt aangekomen
  loop dan over de oude winkelstraat DE HOOGSTRAAT, waar u geen nederlandse winkel meer kunt ondekken
  de achmeds, en mocro shoarma, illigalen wisselkantoren kijk en geniet
  loop aan het eind even die buurt uit en loop het nieuwland in
  waar ik persoonlijk een 50 jaar geleden met mijn ouders naartoe mocht verhuizen ,

  ook daar is een quiz mogelijk , u loopt n.l. door istanboel ,
  ja, kom op ,
  de vraag is daar niet zo moeilijk
  ik moet n.l. ook rekening houden met het I.Q van onze regerings verraders !

  nou makkelijk zat , de flats , waar geen turkse schotel hangt en 1 grote geel / bruine onderbroek van oma met snor aan de waslijn incl remsporen
  daar woont misschien nog een racistische blanke
  die geen geld heeft om te verhuizen , soort Simon zeg maar !

  mocht u uw dochter dan wel kanariepiet mee hebben genomen, 3 dubbele onderbroeken ook overdag houdt het k..nkerho.r, t.phus h.er roepende mocro gajus niet tegen

  ik wens u veel plezier, en dan daarna kunt u natuurlijk nog even Simon , opzoeken voor een bakkie turkse koffie

  hij zal u verwelkomen , met een Allah zij geprezen

  huggie

  1. Top

   Ik heb die ‘walk of shame’ met grote regelmaat gedaan. Ben jaren geleden al gevlucht uit Crooswijk. Mijn bedrijf verkocht en nooit meer terug!

  2. Sniper666

   @ ome Bob

   Ben zelf van 010 en kan uw trip volledig onderschrijven. Het is om gek van te worden..

 4. Adriaan

  Derksen is een man naar mijn hart. Durft publiekelijk onze problemen te benoemen. Nu alleen nog onze volksvertegenwoordigers te overtuigen, want die staan inderdaad ver van de gewone burger. Rutte bijvoorbeeld, die woont in het keurige Benoordenhout in Den Haag. Geen AZC of turks/marokkaans buurthuis te vinden.

 5. Ni28

  Politici zadelen mensen met een probleem op die zij nooit aan hun lijve zullen merken. Als je tegenwoordig wilt verhuizen kijk je niet meer alleen naar het soort woning en de prijs maar op welke plaats die woning staat. Wilt je nog rustig wonen staat daar helaas een hoge prijs tegenover die de politici en hun gelijken alleen kunnen betalen. Met goedkopere woning riskeer je een hoop overlast, zeker in de grote steden. Zo leuk is Nederland geworden.

 6. maarjuna

  Sneu voor Derksen, dat hij negatieve ervaringen heeft met onze medemensen van allochtone ouders, maar dat maakt hem natuurlijk geen deskundige op het gebied van integratie. Dat is dan ook te merken aan zijn wat dommige opvattingen over het onderwerp. Jammer dat hij bekend is, dat geeft de suggestie, dat het van enig belang is.

 7. Anna

  OM gaat in Hoger Beroep tegen Wilders ze zijn niet gelukkig met de uitspraak van de rechters. Hoeveel slachtoffers hebben we intussen die door Marokkanen zijn bedreigd, beroofd, in elkaar geslagen, voor dood geslagen, vermoord. Hoeveel van onze oudjes zijn er al voor dood achter gelaten, beroofd, half dood en dood geslagen.

  Stel dat wij oorspronkelijke Nederlanders dat allemaal met de Marokkanen zouden uithalen.

  1. Kodi

   Dan zou er moord en brand over racisme worden geschreeuwd.

 8. Anna

  Politici zijn dol op massa-immigratie en islamisering. Ik hoor Fortuyn nog zeggen tegen GroenLinks Pauw Rosenmoller over de wijk die verpauperde, “Ik woon er nog meneer Rosenmöller maar u ging snel verhuizen.”

  1. Kodi

   Zo, die zit.

 9. Ruud562

  “Misschien zouden Haagse politici eens wat vaker moeten luisteren naar mensen als Johan Derksen en anderen die straatterreur aan den lijve hebben ondervonden. Wellicht zouden ze dan eindelijk ontwaken van het belachelijke idee dat de multiculturele samenleving een feestje is.”
  Tja, zolang bijvoorbeeld een Asscher rept over dat “de meerderheid rekening moet houden met de minderheid”, hij ook nog gekozen is als lijsttrekker, met andere woorden er nog draagvlak is, zolang is er nog wellicht een lange weg te gaan .. of zal in maart 2017 waarlijk er een andere wind gaan waaien? Laten we dat van harte hopen!

 10. DennisEijs

  Inderdaad, ben trouwens ook hele aardige Marokkanen tegengekomen, die waren die criminelen ook zat. Er moet dus gewoon wat gebeuren aan deze losgeslagen types, die in een subcultuur leven waarin alles racisme/discriminatie is. Ook al ze gewoon tot de geldende orde worden geroepen.

 11. ErTussenIn

  Luisteren is niet voldoende, er ook iets mee doen.

 12. Mars020

  Ik heb ook tussen moslimtuig gewoond in 020. Ben verhuisd naar een andere gemeente, waar ik ze niet tegen kom. Wat een opluchting is het toch om geen baardapen, jurken, hoofddoeken, bontkragen, schotels, moskeeën, scooters op de stoep, criminaliteit, intimidaties, geschreeuw enz. Overal, waar veel moslims wonen is het een teringzooi op straat en is het onleefbaar voor Hollanders. Leden van de regering hebben geen enkele ervaring met het wonen tussen kansloze debielen uit het Rifgebergte. Eigenlijk moet ieder Kamerlid een paar maanden tussen dat gajes gewoond hebben, voordat hij of zij er over kan oordelen. Ons hele land gaat naar de klote, door die open grenzen. Ze willen ons land overnemen, zodat ze hun broedkippen massaal uit kunnen zetten in alle provincies en er over een paar jaar geen Hollander meer is te vinden in Nederland.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.