Knettergek: opportunistische ‘versiergoeroe’ leert migrantenmannen ‘racistische’ vrouwen te verleiden

Een ander woord dan ‘walgelijk’ schiet me nu niet te binnen.

Wie hoop had dat de zogenaamde ‘vluchtelingen’ in Europa weer op huis aan zullen gaan wanneer de vrede terugkeert naar hun thuis – je vlucht immers omdat het ergens niet veilig is, toch? – zit er stevig naast. Vluchtelingen in Duitsland bewijzen maar weer eens dat ze allesbehalve van plan zijn om terug te keren als dat kan: ze willen hier voor altijd blijven.

Maar ja, hoe zorg je er als migrant nou voor dat je ook over een paar jaar nog hier mag blijven? Heel simpel: trouw met een Europese vrouw, maak wat kinderen en je onbeperkte verblijf hier is vrijwel gegarandeerd! Makkelijk toch?

Toch is er een klein probleempje. De meeste moslimmannen die hierheen komen hebben geen flauw idee hoe ze vrouwen moeten behandelen, zoals de gruwelijke aanrandingspartijen tijdens het nieuwjaar’feest’ in Keulen maar weer lieten zien. Één van de leerlingen van versiergoeroe Horst Wenzel vertelt precies waar het probleem volgens hem zit:

 Onze levenswijze in het Midden-Oosten is anders dan die hier in Europa. De religie is anders, de manieren. Bij ons heb je al die vrijheden niet.

En oh, wat zou het fijn zijn als die “racistische vrouwen”, zoals een andere leerling Europeaanse dames noemt, dat toch zouden inzien. Beter nog zou het zijn als zij zich aan de mannen zouden aanpassen, en snappen hoe ze zich voelen. Die arme, arme mannen toch.

En dan heb je de versiercoach zelf nog. Hij verdient maar al te graag geld aan het aanleren van slechtse openingszinnen aan migranten die wel zin hebben in een Duits vrouwtje dat hen een verblijfsvergunning kan opleveren. Volgens Wenzel kun je bijvoorbeeld beter niet al te snel zeggen dat je van een vrouw houdt, of je dat nou meent of niet. “Dat vinden vrouwen leuk”, aldus de Judas van onze oosterburen. Ja, hij werkt maar al te graag mee aan het verder islamiseren van Europa, want dat is wel waar het op neerkomt. Moslimmannen mogen prima niet-moslimvrouwen trouwen, maar dan moeten ze hun vrouw wel op het ‘juiste’ pad krijgen, en hun kinderen ook volgens de leer van de islam opvoeden. Of beter: hun vrouw zo ver krijgen dat ze dat voor hun doen.

Dit legt maar weer eens bloot dat men hier doorgaans met heel andere motieven heenkomt dan onze politici ons willen doen geloven. Dit soort cursussen zijn de reinste flauweful: een echt leuke partner krijg je niet door wat versiertrucs, maar doordat het gewoon klikt, toevallig. Dit geforceerde gedoe heeft niets met het vinden van liefde te maken, maar met het vinden van iemand die je even snel om je vinger kunt winden, zolang het je uitkomt. Dit artikel is dan ook enkel af te sluiten met het woord waarmee het begon:

walgelijk.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.