Marianne Zwagerman ontmaskert links: "Baudet is een engerd, terwijl GroenLinks een terreurlink heeft"

Geen categoriemrt 21 2017, 12:00
De powervrouw heeft het helemaal gehad met de dubbele moraal in ons land: Thierry Baudet is zogenaamd eng (en fascistisch), maar Jesse Klaver is een geweldige tolerante held.
In haar nieuwe column voor BNR haalt Marianne Zwagerman hard uit naar de hypocrisie van links én eigenlijk van het hele media- en partijkartel:

Nu Thierry Baudet twee Kamerzetels veroverde buitelen media over elkaar heen om hem als een vrouwenverkrachter neer te zetten. Omdat hij in een roman een personage beschreef met een harde hand in bed. Maar diezelfde media hoorde ik niet over Jesse Klaver die op de uitslagenavond na een tenenkrommend toneelstukje (over beeldregie gesproken) zijn campagneleider Wijnand Duyvendak juichend op het podium hees.

Let wel, Duyvendak moest in 2008 aftreden als Kamerlid omdat hij banden had met de terroristen van RaRa. Hij heeft bekend dat hij betrokken was bij een inbraak bij het ministerie van Economische Zaken -- wat me toch een redelijk belangrijk misdrijf lijkt -- en is verantwoordelijk voor "het faciliteren van bedreigingen van ambtenaren."
Die man werd op het schild gehesen door Klaver... en mocht zijn campagneleider zijn.
Oh, en wat denkt u hiervan? Zwagerman schrijft ook terecht dat, toen Klaver nog leider was van DWARS (de jongerenorganisatie van GroenLinks) er een bom werd gevonden in zijn kantoor. Alweer zou je denken dat dit toch alarmbellen zou doen afgaan bij het establishment.
Maar niets is minder waar. Klaver is 'de Jessias,' dé grote held van links die mee moet regeren. En Baudet? De rechtse intellectueel die letterlijk geen vlieg kwaad heeft gedaan? Die wordt gezien als een "engerd." Het is de wereld op zijn kop.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten