Nigel Farage: linkse media doen alsof iedereen die een keer wodka drinkt direct bevriend is met Poetin

De Britse politicus Nigel Farage is helemaal klaar met de hysterische houding van linkse media tegenover Rusland. Hij serveert het anti-Russische complotdenken keihard af zoals alleen hij dat kan. 

De hysterie van links tegenover Rusland neemt schrikbarende vormen aan. Natuurlijk is Poetin geen lieverdje, maar linkse media doen bijna alsof de Russische president verantwoordelijk is voor alle ellende in de wereld. Alles wordt in de schoenen van Rusland geschoven, ook als daar geen enkel bewijs voor is. Zo voeren Amerikaanse media een ware campagne tegen de regering van Donald Trump door te claimen dat zijn bewindslieden geheim contact hadden met Russische inlichtingendiensten. Er was geen greintje bewijs, maar toch werd de verkiezing van Donald Trump afgeschilderd als een Russisch complot.

Nigel Farage is helemaal klaar met die paranoïde complotdenkers, liet hij merken bij de BBC.

“De linkse media doen je geloven dat iedereen die een keer een glas Russische wodka heeft gedronken, automatisch maatjes is met Poetin. Wat een grap.”

Farage deed zijn rake uitspraak naar aanleiding van de ophef die deze week ontstond naar aanleiding van het contact dat Donald Trump junior zou hebben gehad met een Russische advocate. Zij zou informatie hebben gehad om de campagne van Trump senior een duwtje in de rug te geven. Trump junior onthulde deze week zelf e-mails waarin hij enthousiast reageert op het voorstel van de Russen om informatie te delen.

Dat is natuurlijk niet chic: een buitenlandse regering hoort geen invloed uit te oefenen op de Amerikaanse verkiezingen, en als zoon van Trump dien je daar al helemaal niet aan mee te werken. Het is dan ook geen wonder dat de linkse media direct bovenop het nieuws doken: eindelijk hadden ze echt iets waarmee ze Trump konden saboteren! Dat het volstrekt onduidelijk is of Donald junior daadwerkelijk belastende informatie over Hillary Clinton heeft gekregen van de Russen, maakt kennelijk niets uit.

Gelukkig is complotdenken van links zó hysterisch dat steeds minder mensen hier intrappen. Steeds meer mensen zijn klaar met de linkse media en klaar met de gevestigde linkse partijen. Krijgen we dan eindelijk positieve verandering?


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

7 reacties

 1. Guus Geluk

  Trump heeft zelf wat meer dan een glas gedronken. Hij heeft de verdenking op zich geladen. Elke keer komen we zijn naam tegen. Wie loog over contacten met Rusland? Flynn, Trumps veiligheidsadviseur. Wie verzocht het onderzoek naar Flynn stop te zetten (en ontsloeg daarna de verantwoordelijke onderzoeker)? Trump zelf. Wie loog over contacten met Rusland? Trumps minister van Justitie. Wiens naam duikt op in een conversatie met een Russische advocate? Donald Trump junior.

  De Trumpianen moeten ophouden met janken. Trump heeft het er zelf naar gemaakt, hij maakte de Rusland-controverse zelf constant groter. Zijn naam duikt overal op. Waarom moet de pers dat allemaal negeren?

  Farage zou er goed aan doen de schuld eerst en vooral bij Trump te zoeken. Daarna mag hij weer wat zeggen.

  1. van Urk

   Vandaag drinkt Trump Frans champagne. Is ie dan ook meteen een grote vriend van Macron?

   1. Guus Geluk

    Ik zeg niet dat er een verband is. Ik vind het wel merkwaardig dat Trump continu de vlek als het ware heeft uitgewreven. Je moet toch erkennen dat je de pers daar niet de schuld van geven?

    Neem allleen het ontslag van James Comey, alsook het verzoek van Trump het onderzoek naar Flynn stop te zetten. Kun je daar de pers de schuld van geven?

 2. A7

  Ach ja laten we Farage nog eens opvoeren.
  De Trump’s graven hun eigen graf, stelletje narcisten, denken overal mee weg te komen.

  1. sonar

   Echt een reactie van een links figuur die alleen maar het nep nieuws volgt,met het verstand van een mossel.A7 kijk uit met oversteken.

   1. swetsnek

    mooi laten sonar geen tijd aan besteden

 3. Verlazques

  Ach toen onze lieve heer de intelligentie uitdeelde heeft dit sujet niet eens in de rij gestaan.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.